53

Tt

преди 9 години

Както казвате парите от дрогата ги контролират и разполагат с тях ЦРУ а една част от тях инвестират /перат/ в Сингапур.

52

Анонимен

преди 9 години

Допълнителен повод за по-тясно сътрудничество с Иран

51

Анонимен

преди 9 години

зависими от хероина , да не станат и българите , като приемате "" авганистанците ""- те си имат канали да доставят хероин ! А НАТО ви казва вземете изстрадалите .То те владеят тази част на Авганистан с Хероина ... и си внасят и гора да го продават !!

50

Тихомир Томов

преди 9 години

Няколко дни по-късно генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг подчерта, че пактът одобрява участието на Русия в поддържането на стабилността, независимостта и демократичното развитие на Ислямска република Афганистан. Точно така другарю - този генсек по болшевишки е член на компартията на Норвегия плюс агент на КГБ - " Светлов " както Лондонския всекидневник Индепендънт суверенно принадлежи на ЧЛЕНА на КПСС Александър Лебедев - офицер от КГБ - вече от Синедриона не се крият

49

Анонимен

преди 9 години

До Ей затва !Аз се чудя защо изпадах в абстиненция като престанах да консумирам кола и *** от макдоналдс...сериозно говоря, чувствах се болен!

48

Ей затва !

преди 9 години

Защото слагат наркотици в кока кола и мак доналдс за да ядете като распрани...И до 2050 всички трябва да са зависими !

47

Анонимен

преди 9 години

Интересно защо краварите осъществяват "контрол" само върху територията ,където расте мака ?!Другата част от държавата изобщо не ги интересува.

46

Анонимен

преди 9 години

61-ви,както винаги българина пак не е разбрал:не става дума за големина нафабрики и фармация,а за "белото" бе!!!с това дека с него се "друсат"!

45

ХИЧ НЕ ВЕРВАМ...

преди 9 години

..ПАРЕН---КАША ДУХА...ХА,ХА,ХААААААААА...!!!!

44

В

преди 9 години

Аве тука само простотии се пишат. Някой чете ли ги ?

43

Анонимен

преди 9 години

NE TRQBVA DA PLUETE PO USA 4E KAKA ELAKA E HVASHTAT BQSOVETE I TRIE VSI4KO KOETO E PROTIV NEINIQ IDOL MAKAK OBONGO

42

Анонимен

преди 9 години

kaka ELAKA PROVOKARTORKATA AKO JIVEESH PREZ VTORATA SVETOVNA VOINA SHTE DA IMA SREBARNA ZVEZDA ILI PURPORNO SARCE NALI E USA PODLOGA I VSEKI DEN BQGA DO USA EMBASI

41

Анонимен

преди 9 години

"Ще заеме ли Русия мястото на САЩ в Афганистан?"Веднъж вече са си патили. Ако стъпят в Афганистан ще е, за да завържат икономически връзки. Но с военни сили втори път няма да се пробват.

40

Анонимен

преди 9 години

По същата причина у насработят само две фабрики:в Разград и в Дупница!И двете произвеждахаантибиотици - сега амфетамини!Затова нашата бедна държавица енеобходима на ЕС - да снабдяваеврогейовете и техните наркозависимис произведени от "сигурен" източникнаркотици!Я си представете че такова производствоима легално в Германия или Англия!Ми там ще ги дигнат на балон!А тук може!Затова и управляващите ни са такива-зависими хора,с криминално минало!Доказателства:Помислете.....мноооого!

39

Румбо

преди 9 години

Макът(и произведения от него хероин) е нужен на САЩ,толкова,колкото и СПИН,Ебола,ИДИЛ и още много други такива неща за налагане на Новия световен ред!Народа трябва да бъде изтормозен до крайна степен,за да приеме охотно този режим на тотален контрол!Иначе макът е само едно растение,което си има слабите места-може да бъде унищожено.Макар че и това не решава проблема-синтетичните наркотици ще заместят всичко.

38

AZ

преди 9 години

ИНТЕРЕСНО , ПО ВРЕМЕ НА АМЕРИКАНСКОТО ПРИСЪСТВИЕ 2800 % РЪСТ НА ПРОИЗВОДСТВОТО НА МАК ... МНОГО ИНТЕРЕСНО КАК ЛИ Е СТАНАЛО :?

37

Анонимен

преди 9 години

САЩ нахлуха в Афганичсанза да вземат в свои ръцебизнеса с производство и продажба на наркотици,порадитова че Афганистан е най-големияпроизводител на суровината-маки опиум!

36

осмар

преди 9 години

САЩ свършиха работата, *** и хиените почват да глозгат...

35

Анонимен

преди 9 години

За никой здравомислещ човек НЕ е тайна,че дрогата се произвежда в интерес на САЩ и от нея се спонсорират ЦРУ.Парите от дрогата е инструмент,с който се осъществяват всички "демократични"революции по света....

34

Анонимен

преди 9 години

да бе да ,те руснаците му ядоха главата един път там