18

Рина

преди 9 години

Ето, веднага се появява някой, който да потвърди думите ми. Простаци да търсиш с лопата да ги ринеш.

17

tapkachev

преди 9 години

тази на сн. 3 си я спомням, изклатихме се в *** тогава. тя ме помисли за богат западняк и се треснахме, не беше нещо особено.

16

Рина

преди 9 години

До ИвМисля, че сега и мъжете не знаят как да се държат, та жената да се отпусне и да бъде мила, сладка и женствена. Сегашните жени трябва непрекъснато да са нащрек, затворени и малко студени, иначе рискуват грубости и цинизъм.

15

Измислица!

преди 9 години

Пълна измислица! Попътувала съм със самолет, но нещо не си спомням да ме е обслужвала стюардеса по ***.

14

Анонимен

преди 9 години

Липсва ми Кончита Вурст!

13

Ив

преди 9 години

Ако искате да видите хубава естествена красота и естетика в облекло и поведение, идете в скандинавието... Иначе и в Бг си имаме хубави жени и момичета, но тези които аз познавам просто емигрираха, и си бяха хубави и естествени...

12

Анонимен

преди 9 години

..има готини парчета! :)

11

Ив

преди 9 години

Много са хубави, изящни и много по-стилни. В днешно време са малко стерилни и студени. Бих казала дори че женствеността им в днешно време я няма, просто човек от женски пол. А преди се е наблягало на факта че са жени, красиви и елегантни и симпатични и чаровни. Жена съм и не съм лесбийка, но тези ретро снимки много ме изкефиха. Къде отиде естествената красота... Всъщност само в Бг съм срещала толкова наситено да са на почит силиконите, грима и простотията...

10

помнещ

преди 9 години

Ех, едно време стюардесите си бяха летящи манекенки .... Бая ловяха окото.А сега само разни баби, че видите ли, профсъюзите им издействали да няма таван във възрастта на професията??? И се обиждат като ги наричат стюардеси, защото били бордни домакини или хостеси или нам си там кво.

9

me

преди 9 години

Леле какви са били красивииии :) И с тия къси панталонки, направо са супер-сладки. Защо и сега не ходят така, и не се усмихват толкова, щеше да е супер кеф да се возиш в самолет. А вместо това са едни намусени и мноого важни. Еееех.

8

Язе

преди 9 години

Много са сладки :)

7

Анонимен

преди 9 години

Стига сте говорили глупости, в България и през 2014 г. има красиви, млади жени без силикон и без грим дори! Просто не се въртят навсякъде из медиите и из чалготеките за многократна употреба. Ако не ги виждате около вас - подобрете си средата.

6

нов живот

преди 9 години

Сега жените ни са пластмасови, а мъжете епилирани спринтьори в лявата лента!

5

Hiter

преди 9 години

Бе те са арни и за сегашните стандарти. Само Ели Кучкова и Никлозета никой не може и няма да ги мине поне 150 години. както и Валери Божинов за истински мъж.

4

Сандо

преди 9 години

стюардеса - сервитьорка ама в самолет

3

Анонимен

преди 9 години

Жените бяха жени, а мъжете- мъже!

2

Бате Бойко

преди 9 години

Мда-а-а-а-а навремето полите бяха по-къси, а катеричките по-гористи ... еее-е-х времена!

1

Анонимен

преди 9 години

Къде е силикона ? Какви красавици без силикон!