26

ЪСЛЪ

преди 9 години

ТОЗИ МИНИСТЪР Е ТОЛКОВА , КОЛКОТО МУ КАЖАТ.. ТОЙ СЕБЕ СИ НЕ УВАЖАВА , ТА КАКВО ОСТАВА ЗА ДРУГИТЕ.. ИНТЕРЕСНО АКО КАЖЕ ............... ДА НЕ ЯДЕ , КАКВО ЩЕ ПРАВИ....

25

Анонимен

преди 9 години

Всичко ни е наред,че опряхме до цигарите на Москов

24

Анонимен

преди 9 години

До ф-1О-о, "напредничавият", остават ти още няколко месеца с рака на белите дробове, за да си напишеш завещанието, ако още не си го изпушил. Не стига, че ти плащаме лечението и болничните листове, с които ограбваш обществото и колегите си, просташка каверно, ами и акъл даваш, и на остроумен се правиш - "смятани ТРАДИЦИОННО за назадничави"! Как се смята "традиционно" бе, ***! Научил чужда дума и я употребява ни в клин, ни в ръкав.

23

Анонимен

преди 9 години

До Отново циркДа, трябва!Защото пушачите са престъпници. Те тровят нормалните хора, дори в домовете им, защото в блоковете пушат по балконите, а димът се просмуква и чрез общите помещения. А престъплението трябва да се наказва. Това е все едно да третираш другите с канцерогени. Непушещите са по-уязвими, защото заедно с никотина (пускан от много пушачи) гълтат принудително и мръсотията от болните им дробове. ПУШЕНЕТО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! ЗАТОВА Е ЗАБРАНЕНО В КУЛТУРНИТЕ ДЪРЖАВИ! А ние КЪДЕ СМЕ ????

22

Анонимен

преди 9 години

Вчера беше пореден глупав световен ден - на АСТМАТА. Плашеха ни, че е от първите причини за смъртност. И как полените, и особено тополите, били главна причина за задуха, затова "нямат място в града,трябва да се изсекат", нищо че са най-подходящото дърво за мръсни като нашия градове, което обира всяка мръсотия. Но никой зъб не обели срещу МАСОВОТО НАХАЛНО ПУШЕНЕ - ПО СПИРКИ- В ЛИЦЕТО НИ, ПО УЛИЦИ -ПАК В ЛИЦЕТО НИ, В БОЛНИЦИТЕ(!)- СКРИТО ПО КАБИНЕТИ, НО В КОРИДОРА СМЪРДИ, В ТРАНСПОРТА! Е, пушачи?!

21

Анонимен

преди 9 години

А защо всички шефове пушат по кабинетите си? Не трябва ли примера да се дава от тях и те да спазват най-стриктно закона.

20

Хмм

преди 9 години

Щом са го пуснали във властта явно има някакви проблеми тоя човек. Комай с отношението си към света. Да не се окаже озлобен човекомразец, жадуващ за реванш.

19

Отново цирк

преди 9 години

Не в достатъчно да е забранено, трябва да се *** с камшик пушачите. Май това има предвид москов. Аз пък чаках от него реформи да прави..,

18

Анонимен

преди 9 години

Простотията е превзела всички кабинети. Навсякъде в държавните структури си пушат по кабинети и стаи. Ако пуснат външни проверяващи с глоба 500 лв. ще съберат една сериозна сума. Възпитаните и съвестни хора ходят на определените места за пушене, но комплексираните НЕ. Те смятат, че пушейки вътре са нещо повече от другите. Отрепките разбират само от сериозни санкции.

17

Непознат

преди 9 години

Естествено, той ще си пуши в кабинета!!!

16

топала

преди 9 години

тоя заклет пушач е готов на всичкои да се сложи на боко тиквата *** си помияра

15

Анонимен

преди 9 години

Заклетият пушач Москов подкрепя забраната за пушене на закрито, защото ще загуби рейтинг.

14

Анонимен

преди 9 години

Както и в предишното правителство на ГЕРБ, така и в това министрите не са в час със законите, с които работят. Е, този път министърът е от друга партия, но това само означава, че в правителство на Борисов не може да има по-умни от шефа... Забранено е пушенето И по прилежащите към училища и болници тротоари, ама явно трябва да си ***, не обичащ Борисов, за да четеш чак и отделните алинеи и точки от един закон... и да използваш главата си въобще по предназначение.

13

ф-1

преди 9 години

До кога ще се дискутира това пушене на закрито!Оказахме се най-големите ***, вкл. и от комшии, смятани традиционно за назадничеви.

12

Debora

преди 9 години

Moskov e reshil da spre da pushi. Tova e parvata mu viarna krachka, okolo nego da ne se pushi. Bravo na Moskov!!

11

Анонимен

преди 9 години

Bravo! Bravo! Bravo!

10

Пушачка

преди 9 години

БРАВО!

9

колибри

преди 9 години

Москов неправилно написах с малка буква, а човекът си е за голямо М!

8

колибри

преди 9 години

Браво за тази модерна позиция на москов ! Има надежда да живеем в един по-малко отровен свят !

7

Анонимен

преди 9 години

Москов е готин. Някак си се набива вече в очите, че читавото в РБ идва от ДСБ и гражданския съвет, а лошото от партиите на Кунева и Лукарски. Наистина, казвам го без предрасъдъци....