41

АШКУЛСУМ

преди 9 години

ПОЛИТИЧЕСКА ПЕДОФИЛИЯ

40

Мартин

преди 9 години

До Гневен българинДано гнева ти да падне върху семейството ти ,твоите деца да имат говорни дефекти и с пръсти да си говорите ... но те няма да имат дарба щото баща им е ***..Браво Крисия Хасан и Ибрахим гордеем се с вас..

39

byrobocop

преди 9 години

Да, те успяха да направят това което политиците ни не могат да успеят да направят а и самата Цачева никога няма да успее да направи.То не като да пееш "Цъфнал ГЕРБ" и тази *** не заслужава и да доближава тези деца прославили държавата, родината ни на континента

38

БАБА КУНА

преди 9 години

ТРИТЕ ДЕЦА НАПРАВИХА ХОРАТА ЩАСТЛИВИ, А ПОЛИТИЦИТЕ НИ ПРАВЯТ НЕЩАСТНИ. В ТАКЪВ СЛУЧАЙ ИМАМЕ ЛИ ИЗОБЩО НУЖДА ОТ ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ И НЕ СА ЛИ ТЕ НАРОДНИ ВРАГОВЕ?

37

Анонимен

преди 9 години

Родителите на тия деца що ги оставят да бъдат употребявани, оставете всичко и ги пращайте в добри училища в чужбина, защо позволявате тия *** да отнемат енергията и времето им. Какво значи да бъдеш известен в бг???Дайте им възможност за достоен живот и избор.

36

Голяма красота беше

преди 9 години

Много беше хубаво - дрехи, цветове, музика, клип, всичко... Един цвят нямаше излишен. Чак не можех да повярвам на очите си, че това е направено от българи - хора, за които в основната им част няма нищо нередно да си изхвърлиш *** от прозореца на блока. Живея в голям блок и повярвайте ми, през няколко минути разни опаковки и пълни пликчета летят пред прозореца от горните етажи и зелените площи под прозореца са самата гадост.

35

Аспарух

преди 9 години

В такова мръсно и гадно място, пълно с лъжци, предатели и кожодери е достойно изпълнение за цирка гербЪ

34

1

преди 9 години

Браво на децата!Останалите тъпигьози, които все намират какво негативно да видят и да напишат, да си останат с негативизма в дупките си.

33

Анонимен

преди 9 години

Защо вкарахте децата в пленарна зала. Аз лично като гледам петъчния парламентарен контрол ми се убива всичко детско в мен. Какво ли им е на тях след като са влезли в сградата на НС, не ми се мисли. Сега по психотерапевти трябва да ги влачите!

32

Анонимен

преди 9 години

Да си жив и здрав Слави, много таланти си открил и май доста са те забравили. Българска черта, типично, но който трябва знае добре кой наистина върши работата по откриването и насочването на тези таланти.

31

Анонимен

преди 9 години

Браво на Слави, че откри децата, финансира ги, убеди БНТ и организира цялата подготовка и представяне на децата. Той и само той, както и екипа му, заслужават едно голямо благодаря.

30

diavolcheto

преди 9 години

Вместо да дискутирате из медийното пространство какви говорни проблеми имат децата ( което не е нито моя, нито Ваша работа !!!), да бяхте направили само две неща: 1. Въобще да не акцентирате върху този проблем - та това са деца. 2. Как не се намери поне един човек, който да каже: " Мога и искам да помогна, ако има проблем. Имам нужната квалификация, свържете ме с родителите на дечицата" . Дяволите да Ви Вземат, злобни и нетактични хорица!!!

29

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 18Eвровизията наистина не се гледа от много хора. Но все отнякъде трябва да започнем за да спечелим някой ден награда на МТВ.

28

Анонимен

преди 9 години

Поздравления за децата.Песента им ми е скучна, но важното, че са успели да станат на второ място.

27

Рали1

преди 9 години

До ДОЛУ ГЕРБ !Какво общо има тук ГЕРБ!"БНТ и bTV изпращат талантливата Крисия Тодорова и близнаците-пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови на музикалния конкурсДетска Евровизия2014 в Малта.Двете медии обединиха усилията си,за да може България да има свои представители в надпреварата,която събира най-талантливите деца на Европа."Безспорни талантливи деца на България,които вечерта на гала-концерта развяваха българския флаг,а не някое партийно знаменце!

26

ДОЛУ ГЕРБ !

преди 9 години

Крисия , поредната панаирджийска мечка на ГЕРБ !Предната такава - "Кобрата" го пребиха пред цял свят и сега/засега/ боко тиквуняка страни от него че ще му падне рейтинга , ама споко ьще организират едно мачле срещу някой слабак в залата на боко , да съберат паричките /на останалите все още такива / балами ... ДОЛУ ГЕРБ !

25

Рали1

преди 9 години

До До 27Децата имат говорен дефект и то е забележимо.Но това ли е най-важното,когато са постигали успехи за страната-за две години 15 спечелени международни конкурси.Или това,че за талантите в България пари НЯМА."Община Шумен отпусна на близнаците 2000 лв.за участието им в международен конкурс. Парите обаче бяха преведени на училището им и ние така и не ги видяхме.Нямахме средства и да отидем на конкурса,разказва Дениз."

24

Рали1

преди 9 години

До Гневен българинДецата имат проблем,но това не ги прави по-малко талантливи.Не владеели добре български,когато се преместили от Каолиново,но са трудолюбиви и ще успеят.За това,че трябва да се изучава български език в България,най-добре да питаме онези от снимката с децата!Двете им сестри и бащата също са музиканти в ансамбъл"Шумен"-българска народна музика.Още малко по темата:"10-годишните Хасан и Ибрахим от Каолиново смайват с рапсодия Вардар на 4 ръце"-8.06.2014 г.Тонка Петрова;24chasa

23

До 27

преди 9 години

Аз пък като ги слушах не забелязах нито говорен проблем, нито неправилно говорене на български език. Може и нещо да са мънкали, но то и аз да съм на 10 години и да ми скочат отгоре 30 освирепели репортери и 30 камери, ще се притесня и ще взема да се червя, да мрънкам и да гледам в земята. Специално се заслушах и останах очарован и от българския им, и от това, което казаха - не помня какво, но нещо умно беше. Успех деца, накарахте България да се гордее с вас и ни зарадвахте поне малко.

22

Анонимен

преди 9 години

Оставете децата да си живеят детството и не ги влачете по разни порнографски събития!