32

Те са готови, а ние

преди 9 години

Рублата се обезценява, а пък Русия купува злато и е изпреварила Китай по златни запаси. Над 10 процента от световните златни запаси са в Русия. И произвежда злато. Русия удпешно завърта икономиката си към Азиатските страни. От тази дандания, Европейския съюз губи най-много, докато Щатите печелят за тяхна сметка. Руският златен резерв е най-мощен. Русия се въоръжава с най-модерни средства, поучени от грешките през 1935 -1940 год., Руската икономика е впрегната за укрепване на отбраната.

31

Анонимен

преди 9 години

И кaк ще го нaпрaвят, кaто финaнсовите им резерви се топят кaто мaртенски сняг? След половин годинa руснaците сa фaлит!

30

lol до 40

преди 9 години

Crude Oil and Commodity PricesNovember, Tuesday 18 2014 - Brent Crude Oil - $79.31 ▼-0.10 -0.13%

29

до lol- чо

преди 9 години

приятелю, това за петрола и тем подобни горива и цените им къде го четеш New York Times или Московская Газета.....

28

old smuggler

преди 9 години

....мдаа......затова руските корита като прелитат спокойно край американските самолетоносачи и всичко живо или е с отклонения или пуска рапорти за напускане.......щото са корита затова

27

lol до Курти

преди 9 години

Курти, брат, какви 20 години. Рублата се обезцени с 25% тази година. Петролът върви $80 за барел при предвидени $100 в бюджета. Не разбрахте ли, че сте газовата колонка на Европа и Китай. Какви технологии, какви традиционно силни отрасли? Най-модерната ви техника, която произвеждате и продавата са Калашници, танкове и самолети от преди 40 години. Най-близкият до вас народ - украинците, вече ви мрази сте в неофициална война с него...Цъфнали и вързали сте...

26

Анонимен

преди 9 години

Тези руски корита дето са ги натоварили на камиона, освен да си изпереш гащите в тях за друго не стават. Просто дотолкова са умствените възможности на руснака, пак са копирали някаква западна система от 60-те години.

25

Анонимен

преди 9 години

Ако имах един такъв апарат в двора, бих ударил по някоя хамериканска бази без много и да му мисля!

24

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Там е мястото на Русия, Никаква Европа и цивилизован свят.Дълбоко ,дълбоко в Азия.

23

Анонимен

преди 9 години

До LAND OF THE FREEАбе ако пиша на латиница повече ли плащат?

22

до 31

преди 9 години

Да бе да, там са най-добрите ама май отдавна избягаха на запад. Същото стана и в нацистка Германия, учените им избягаха на Запад и дотолкова мразеха хетлерова Германия че направиха атомна бомба на американците. Същото се случва в момевнта и с фошистка Русия.

21

Анонимен

преди 9 години

Още през 60-те години Москва е защитена от противоракети - при това успешно тествани. Но твърде скъпи за цялата страна. Руската техническа мисъл е твърде напред, дори и след 25 години разруха. Просто там са най-добрите математици.

20

КуРти

преди 9 години

Браво на руснаците! Правилни бяха анализите, че Путин изгражда нов СССР само, че с тънката разлика сега икономиката им е някакъв хибрид между капитализъм и социализъм, подобрен модел на китайската, външни инвеститори и мощности в областите в, които са традиционно слаби и доразвиване на силните отрасли, като голяма част от парите се наливат за социални придобивки на населението. Ако запазят скоростта и посоката, след 20 години няма да им се вярва на западните кво точно е станало!

19

Анонимен

преди 9 години

Сега от НАТО ще изврещят, че това е агресия заплашваща световния ред и трябва да се увеличат разходите за въоръжаване.

18

Анонимен

преди 9 години

А нас ни пазят само пръчките на натовския чадър!

17

zeus

преди 9 години

До Анонимен 16Има български чадър, за московски не съм чувал.

16

Анонимен

преди 9 години

Rusia shte zapali sveta

15

ХА СЕГА ДЕ

преди 9 години

можело и други да имат ЧАДЪРИ не само УСА то

14

Работил в ДАП!

преди 9 години

Абе света е откачил!!! Едни търсят соца... Защото можеха да краднат ама сега циц... Нали??? Краднеха от ДАП от ТКЗС от АПК от ДЗС и т.н.. Колко курсове си бяхте написали по 500 км нали??? И нафта и бензин у леката кола или разсипани в полето да имитирате работа.. Затова го тражите соца... Ама циц нема затова се разпадна СССР от айдуци и крадци...

13

Патриот

преди 9 години

Малеее каква агесия правят си противоракет щит,не може така братушки,само една държава в смета им аправо да наглее и това е раят небесен сащ,само те могат да нападат суверенни държа и извършват преврати и да поставят техни марионетки на власт!Само сащ могат да колят и бесят и погазват международното право и да окупират света с базите си ,не може така братушки просто не може това е нежиждан акт на агресия ,Къде е международна общоност (състояща се от сащ и подметките им) !