36

пироман

преди 9 години

Няма ли кой да ги подпали плъховете от НОИ?

35

боклуци

преди 9 години

Добавките на пенсионерите ли ви направиха дефидица мръсни копеледаци? Това, че си купувате А8-ци за служебни коли може, а за хората които са си дали живота за тая скапана държава , неможете по 20 лева да отделите. Дано в пъкала на ада да *** всички!

34

Potrebitel

преди 9 години

Ot tova mojesje da napravite anketa

33

Габриела

преди 9 години

Няма да е лошо и за дечицата да дадат някой друг лев.:)

32

св.

преди 9 години

имали герб-гроб,ще има дефицити а те си дигат заплатите с 145лв.някъде.това е реалността.гадовете са си гадове и пеф.блок с тях това са партъиите които ще истискат наросда и ще го мъчат,*** с ***,просто толкова *** че даже вдлъбнати,а те и държава ще управляват!?въобще как може да има още хора гласували за ББ.типичен *** и то от класа!

31

Даола

преди 9 години

Тези непрестанни бръщолевения за дефицит и " правила" на ЕС са само прах в очите на наивниците.

30

Анонимен

преди 9 години

bravo g- n Kalfin vie se preborihte za pensionerite pone hapchetata da si platat

29

Да не се излагат

преди 9 години

господа управниците! Сумата, която биха подхвърлили на пенсионерите, наистина е нищожна.А самите управляващи са наточили зъби за 4.5 милиарда и вече са решили чрез какви държавни поръчки на кои "свои хора" по колко милиончета ще раздадат! Взимането на този заем не е наложително!Защо наистина михлюзите от БАН дремят върху имоти за 5 милиарда, част от които някои от най-овластените от тях използват буквално за свои нужди, а други имоти просто пустеят, докато някой не реши как да цица от тях!

28

Мора

преди 9 години

До До 35Ако няма правила които да се контролират от държавата, тогава нямаше да имаш възможност да напишеш тези простотии.

27

Анонимен

преди 9 години

Долният коментар е пълна глупост.

26

Анонимен

преди 9 години

До До 33Това което пишеш е отречения отдавна либерализъм. Свобода да "купува" труда ти собственика има само при определени , контролирани от държавата условия. Така е при съвременните развити държави

25

Анонимен

преди 9 години

До всичко за всичкиА не е ли време в Парламента да попитат Борисов да каже ако е мъж инициалите ББ за него ли се отнасят. Да го издебнат по време на парламентарен комтрол и да заобиколят Цецка Цачева като го зададат като уточняващ въпрос

24

проф. Аврамов

преди 9 години

Има пряка връзка между дефицита и протестите. При опит да се свали правителството винаги администрацията работи слабо а правителството увеличава разходите! Обикновено приходната част нараства през второто полугодие но правителството на Плевнелиев както и сегашното на Герб не се борят за приходи а щедро разходват. Да добавим и че никой не е вкарал в затвора ното Искров и нито василев и ръководството на Кооперативна Банка и плаща безропотно откраднатото без да го върне

23

до 29

преди 9 години

Българинът много добре знае,как се работи като крепостен селянин и накрая как се получават 400 лв.,които според някои работодатели,та дори и политици са много.Я питайте хората от Горни лом за какво са работили,за 47 ст.май бяха,а шефа ходил на екзотични екскурзии.Проблемът не е,че хората не работят и не искат,проблемът е,че не се плаща и всеки гледа да мине по тънката.Вина за това има държавата,която се грижи богатите да стават по-богати и да им е добре,а бедните кучета ги яли.

22

еш

преди 9 години

добавки разбира сеи по-нисък или голям дефицит нас не ни бърка, при по-голям дефицит по-малко за крадене защото няма да стигат и за пинсии

21

Анонимен

преди 9 години

До 17, който призовава да се спрат пенсиитеС този *** и нехуманен коментар се затвърдява мнението, че в БГ има много лош материал. А може би коментара е написан за да може на коментиралия да му се обърне внимание и да има своите "15 мин. слава". Дано това да е причината, а не друго.

20

наблюдател

преди 9 години

Гледайте пак върхушката,съдии и прокурори по коледа как ще си вземат бонусите за "добре" свършената работа през годината.

19

Мафия

преди 9 години

Как ги хвърлят милиарди за КТБ и луксозните коли на политиците?Как ли първия ден си вдигнаха заплатите в НС?Как ли не намалиха субсидиите за ПП?И с каква лекота взимат заеми и пак няма пари...ама за народа.

18

КИРО

преди 9 години

КОГАТО ГОРАНОВ И ВСИЧКИ ВЛАСТВАЩИ ВЗЕМАТ ОГРОМНИТЕ ЗАПЛАТИ ЗА БЕДНА БЪЛГАРИЯ ,КОГАТО ПОЛЗВАТ БЕЗБРОЙ ПРЕВИЛЕГИИ ТОГАВА НЕ ГОВОРЯТ ЗА ЗАПЛАШЕНИЯГТ ДЕФИЦИТ , НЕ ГОВОРЯТ ДА СЕ ЗАТЯГАТ КОЛАНИТЕ А КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА БЕДНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ,ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ДЕТО НАИСТИНА СА ВНАСЯЛИ ОСОГОРОВКИ В ПРОДЪЛГЖЕНИЕ НА 30-40 ГОДИНИ ТОГАВА ПОСТАВЯТ БЕЗБРОЙ ПРЕГРАДИ ! НАГЛОСТ !

17

22

преди 9 години

Не умувайте, а дайте тези мизерни коледни надбавки.Иначе повтаряте старата схема - отлична финансова дисциплина и още повече обеднели хора - и накрая - протести и аут.