22

До 23

преди 9 години

Гражданче-ти каза ключовата дума,"КОЛКОТО МОЖЕ"

21

До 24

преди 9 години

То и без HD видяхме какво се случи!

20

гражданин

преди 9 години

Пулев го ОПУЛИХА... Направо беше размазан! Кличко едва не го уби, много жалко...иначе на мен лично ми е изключително симпатичен, но зверски го изложи украинеца. Превъзходството му беше огромно. Жалко за Кубрат.

19

?!?

преди 9 години

Toчно очаквах да видя повторението след първия рунд, да разбера какво точно се случва (освен че Кубрат за съжаление губи) и ми показват реклама на оная банка, собственост на оня. Нова, ясно ми е, че спечелихте пари, но друго предаване по вашата телевизия няма да гледам. Това си беше подигравка.

18

Анонимен

преди 9 години

Аз да питам защо нямаше HD канал на който да дават мача? Коя година сме? Гледах го по не-български канал и явно съм си спестил някакъв ужас от реклами.

17

dsdAD

преди 9 години

Селяните, които преди целуваха *** на Кубрат, сега обясняват как за нищо не става. Айде скрийте се. Момчето се би колкото може, вие и толкова нямаше да изкарате. Истинските поддръжници ще са зад него дори когато губи, защото е българин!

16

:)))

преди 9 години

Мачът Пулев-Кличко - най-гледаният спорт от 7 години-------------------------Кво искат да кажат с таз новина? Излагацията на Кобра и Ко е с мащаб ли?

15

Ж

преди 9 години

То всичко хубаво, че вадите тази статистика и се прави реклама, но не разбирам, дали, а предполагам все още никой не е счел за необходимо от медията, да се извини на зрителите за липсата на превод в ефир! Как от толкова директори и шефове в тази медия на един не му щукна, че двубой за който се говори от толкова време ще иска и чуждоезични умения!

14

КОБРАТНАТА

преди 9 години

Нашия Кубрат е Велик Номер 1 целия свят се обеди!!! Оня пичко имаше големия касмет овчарчето един случаен удар. Нашия отначало намалко даго претрепе. Оня удря нашия не пада накрая се ядоса почна да го удря с лакти да го души. Къде гледа садията продажен? На оня беше намазни с гипс бинтовете, така се реже гипс а оже и някакав метал да е имало как стават тия рани.И Кубрат пак се вдига садията не брой до 10 нашия можеше да се дигне ама садията продажен се оплаши и го спре.мафия продалжаваме напред

13

банкер по и боксиор

преди 9 години

Банката не е виновна, че иска да рекламира. Виновни са алчните палячовци от теуевизията. Затова след втория рунд целата им аудитория търсеше RTL И Eurosport!

12

ВЪЗМУТЕН

преди 9 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДРАЗНЕЩО БЕШЕ С ТЕЗИ РЕКЛАМИ, ПРОСТО СЕ ИЗГАВРИХТЕ СЪС ЗРИТЕЛИТЕ!

11

Браво!

преди 9 години

Аз също гледах и не можах да разбера за какво пускаха тоя бокс между рекламите? Само развалиха хубавите реклами.

10

някой

преди 9 години

Ха-ха, хора, ми те от Нова първия рунд видяха, че няма да имат много възможности да си пуснат рекламите, затова така на почивките.

9

Жоро

преди 9 години

Слаба театрална постановка!

8

БАЛЬО

преди 9 години

Кубрат показа,че не е дорасъл да излиза за световната титла! Нищо не показа,за сметка на това едва не го убиха от бой!Жалко,че след мача се оказа,че му липсва и възпитание и не показа уважение към явно превъзхождащия го противник!

7

Анонимен

преди 9 години

и вече ще знам, бокс по НОВА ТВ ДА НЕ ГЛЕДАМ!с тия реклами прецакахте цялото излъчванепочивката е за повторенията, не за рекламите Докато намеря друг канал и те взеха, че свършиха

6

Анонимен

преди 9 години

Поредната глупава статистика и самохвалство за рейтинг - че в 12 през нощта какво друго да гледат хората? Аз примерно заспах в 11:30, защото бях изтощен от работа и на другия ден спокойно си изгледах мача.

5

Smokin' Joe Blo

преди 9 години

Кличко: "Можех да го смажа още в първия рунд, ама имам един депозит в банката. Трябваше поне 3-4 реклами да пуснат, такава ни е уговорката. Седем процента лихва са ми дали все пак...."

4

маке

преди 9 години

За гледане гледах и язе, ама по едно време ми идеше да си извада очичките.

3

ЦИТАТИ 2

преди 9 години

Владимир Кличко:"Досега не се бях бил с *** като Пулев.Накрая го бутнах.Имах две възможности,да продължа да удрям след нокаута и да го убия на ринга или да го ударя веднъж и да го бутна.Без друго беше в безсъзнание.Нима трябваше да оставя една пикла вдовивица?Дано бързо се възстанови в болницата,защото все още няма наследници и се чувствам отговорен.