64

Анонимен

преди 9 години

Още едно чичово си прави квото си иска и дребни полицаи ще пострадат. А че това е един ***, разглезен и лигав който има много нарушения показва липсата на морал и чувство за отговорност!!

63

zee

преди 9 години

aide, pak reklama na viceprezidentkata Popova

62

Анонимен

преди 9 години

Според БГНЕС за четири години стаж зад волана Станислав Плевнелиев има наложени шест акта. Един за шофиране след употреба на алкохол, за което свидетелството му за правоуправление е отнето за срок от шест месеца. Останалите актове са за превишена скорост, за управление на МПС без годишен технически преглед, управление на МПС като неправоспособен и два за неправилно паркиране. Освен това на името на 22-годишния Станислав Плевнелиев са наложени 5 фиша за други по-дребни нарушения на ЗДП.

61

тя

преди 9 години

По- големи привилегии не имало никога.Законите да важат само за обикноветните хора.

60

тя

преди 9 години

Защо хора избрани от народа се смятат за недосегаеми от органите на реда?Полицаите не са го били , а е трябвало.

59

Анонимен

преди 9 години

До кукуZA TEZI PLEVNALII SAMO PO-GLIAM BOI SHTE GI OPRAVI.

58

Анонимен

преди 9 години

TOZI LIGLIO AKO GO BIAHA NAISTIA UDARILI-KAKVO LI SHTESHE DA STANE?TO MINISTARA TRIABVASHE DA MU SE IZVINIAVA.TO PONE CICO MU DA PREDSTAVLIAVASHE NESHTO.

57

Анонимен

преди 9 години

Това означава ли , че и родата на пастирката са пастирки.

56

Анонимен

преди 9 години

ДО КУКУ , НЕЩО МНОГО ГО ЗАЩИТАВАШ ТОВА ХЛАПЕ , ДА НЕ ИЗЛЕЗНЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ И НА ТЕБ РОДА , АМАН ОТ ТАКИ ДЕМОНСТРАЦИЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ

55

куку

преди 9 години

Малката подробност в случая е че момчето е нормално и културно за разлика от вас гнусни миризливи ***. И като свободен човек си е отстоявало правата , без да парадира с факта че чичо му е президент.Защото ако малкия бе казал на полицейските *** кой е те щеха да се надрищят от шубе и да го пуснат на минутата, с безброй извинения.Впрочем след като са го набили, прочели името му в книжката и блокирали, а след това и началниците им трепериха от страх цял месец.Смелчаги,бият вързан човек

54

Анонимен

преди 9 години

Молим сички полицаи да ме не спират искат дакументи оти тате е кум на Ристо, той сват на Пецата, а жена му е тетинка на чичото на Плевнелиев. Казвам ви да знаете че кат ме спрете и.....знаете. ***.

53

учи се от чичо си

преди 9 години

Станислав се учи от чичо си, президента. Чичото лъже до дупка и Станиславчо му подражава!

52

на детектора

преди 9 години

Цялото семейство плевелиеви да отиде на проверка на детектора на лъжата!

51

#$_

преди 9 години

Аз пък мисля, че полицаите трябва да ги наградят в случая.. Ама, нали знаем как стават нещата в България.. Да ви пикая на правотата държава!

50

Анонимен

преди 9 години

Мда, ще искат отвод, на всеки неплатен прокурор ще искат отвод, щото ако няма данни, че маминото синче е бито при ареста, прокурорът трябва да разгледа и жалба за набеждаване от страна на плицаите. А набеждаването си е направо като по учебник.

49

Бойко не Борисов

преди 9 години

Е имало и читави полицаи! Хвала тез двамина! Само така! А прокурора е длъжен по силата на служебното си положение да бъде в добри отношения с полицията. Нали последната му е подчинена и му върши половината служебна работа.Хе от този казус ще разберем дали *** Оффшорски е за истинска реформа или и по този въпрос е един камуфлааж.

48

Тихомир Томов

преди 9 години

Семейството иска и отвод на водещия разследването прокурор, като се мотивира с близки отношения с работещи в системата на МВР. - А прокурора на кой да иска отвод , заради близки отношения с Президента ??!!!

47

Анонимен

преди 9 години

ТОЗИ НАРОД ТРЯБВА ДАСЕ СЪВЗЕМЕ , КОЙТО НАРУШАВА ЗАКОНА , ИМА КАУШ , БАЩАМИ ТАКЪВ ,ЧИЧО МИ ОНАКЪВ , ДЯДО МИ ЕДИКОЙ СИ , НЯМАТ КРАЙ

46

Анонимен

преди 9 години

СРАМОТА , ЧЕ КАКВО КАТО Е ПЛЕВНЕЛИЕВ А КОЕ В ГЕРМАНИЯ НИКОЙ НЯМА ДАГО ПИТА ОТ КАКВА КОЖА МЕ Е ШАПКАТА, БАЩА МУ СЕ ИСПУЛЧИ ПО ЕДНА ТЕЛЕВИЗИЯ ДАГО ЗАЩИТАВА , СПОКОЙНО ТОЙ ДРУГИ ПОГОЛЕ МАНДЖИ ЩЕТИ СГОТВИ ГОСПОДИНЕ И ТОГАВА ЧИЧО НЯМА ДАЕ ПРИЗИДЕНТ

45

Анонимен

преди 9 години

Това гъзарче кой знае колко нагло и предизвикателно се е държало.Сега чакайте полицаите да си вършат съвестно работата.Като видят нарушение сигурно ще се обръщат със гръб за да им е мирна главата.