35

ШибиРиби

преди 9 години

Дясното си е чиста секта, два файтона хора, които не могат да изберат файтонджия. И в резултат на това пъпеши като Цецо и Цеца обират каймака. Качамак със стафиди.

34

пенсионер-

преди 9 години

Лошо хора по този раздор трудно се прави реформа.Войната е кой да води баштина дружина ами тези който са най много числени от там да излъчат водач.

33

турчин

преди 9 години

Радвайте се гербери, реформатори, офета и червени понеже сте стари десесари и мафиоти колкото да се мъчите ще се провалите. Приказката за ,,хайдутин, чета, чета плюс предател и накрая щуробаджанащина това е характерно за обществото ни. Един изяваващ се артист напсува целия народ по ефира на една тв. Завистта и омразата ни създава проблеми.

32

Жан

преди 9 години

Крайно време е партията на Кунева и на нейния ментор ,човека на ДПС Вълчев, да бъдат изритани от РБСамо пречат на коалицията.С хиляди претенции без никакво покритие.И без това от симпатизантите на ДБГ нищо не е станало.

31

1

преди 9 години

Типично по нашенски! Кой ли е очаквал нещо друго?

30

КОЛЕВ

преди 9 години

Предлагам да си изберат председател с жребий.Ако се разделят няма да видят парламент повече.

29

топала

преди 9 години

тия двамата *** как не ги е срам да позират пред портретите на тия велики мъже

28

Анонимен

преди 9 години

V elektronnoto izdanie"BEZPATRIEN" e publikuvana statija, ozaglavena"Groznite dumu na deputata Antoni Tren4ev"ot Reformatorski blok sre6tu Kubrat Pulev, koito vzriviha feisbuk. 6te ima li kuraj da povtori bezumijata si sre6tu Kobrata".

27

Анонимен

преди 9 години

а какво иска снахата на Политбюро

26

Анонимен

преди 9 години

При тази конфигурация е логично да се очаква разпад.Да постъпят мъжки,да се разделят и на следващите избори да се явят самостоятелно,пък каквото сабя покаже.Кунева,добрала се веднъж до зам.премиерското място трудно ще слезе от него.В същото време иска да си остави отворена вратичка,ако евентуално се провали кабинета отново да се бори за лидерска позиция в РБ.Но така не става.Ако не си отстъпят и не се разберат ще се разпаднат.

25

Зa ГЕРБ

преди 9 години

Aз нaли кaзвaх, че трябвa дa гкaсувaме зa ГЕРБ. Те сa нaй-единни. A всички пуснaхте зa Реформaторите...Е сегa вижте резултaтa...

24

АТАКА -ПОБЕДА!

преди 9 години

РБ-СМЕШНЦИ

23

Анонимен

преди 9 години

Както се очакваше, цепенето, разцепването и отлюспването започна!Логично е!

22

Анонимен

преди 9 години

Тия РБ-ове са нищо повече от долнопробни анти българскипродажници на заплатка при сорос и вкарани във властта да изпълняват мръсни поръчки на сащ

21

V

преди 9 години

Казвал съм и се потвърждава, ДСБ играят по свирката на ДПС защото те плащат и поръчват кючека за Костовите хора.

20

Анонимен

преди 9 години

ШМАТКИииииииииииииииии....

19

човек

преди 9 години

Цялото напрежение в РБ в момента идва и е режисирано от депесарската *** Даниел Вълчев.Това е така защото от ДСБ се обявиха за махане на средния ешалон на турците от властта, и дпс както обикновено атакуват новата власт чрез българи които са готови и майка си да продадат за пари.Ако трябва ДСБ да напуснат коалицията,да се отиде на избори и тогава кривоглавата куневица и всички продажници ще видят парламент през крив макарон.

18

да бе,

преди 9 години

като гледам някаквите демократи от ДСБ и СДС отказаха постовете и не са сребролюбци.

17

Анонимен

преди 9 години

Ама някой очаквали ли е нещо друго? Пръмова щеше да подава оставка още през май 2013-та! А сега дори е заместник на Бойко. Ако в ДСБ и СДС има някакви демократи, то при Кунева са само ламтящи за постове и сребролюбци. Към тях като прибавим партиите на олигархията - БСП, ДПС и Бареков, като прибавим и рубладжиите от Атака..кво остава? Сега ясно ли ви е защо ГЕРБ искаха да управляват сами?

16

ИСТ

преди 9 години

Не ги показвайте повече тези лъже реформатори. Ще се изядат помежду си за власт и постове. Те себе си не могат да реформират, държавата ще реформират. НОВИ ИЗБОРИ ВЕДНАГА.