190

Анонимен

преди 9 години

ГОТОВ ПОЛИТИК ЗАМЕСНИК НА БОРИСОВ МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!!

189

Преслав Рилски

преди 9 години

България обича Кубрат Пулев! Той е национален герой! Дължим му, като народ, почит и уважение предвид значимите успехи, които постигна в бокса!

188

Анонимен

преди 9 години

Простащината край няма!

187

Анонимен

преди 9 години

shte ima li revansh???

186

анонимен

преди 9 години

Най лесно спечелини пари.И аз мога да бия мухльото Кличко.Трябват ми само 10 сек. , за да легна на пода....

185

Няма надежда

преди 9 години

До priroden zakon:+18 на коментар с правописни грешки. Цялата мисъл / плюене/ в едно изречение, ама народа харесва ли харесва.

184

Mira

преди 9 години

Негативните коментари и нападки към Пулев за пореден път доказаха тежката комплексарщина на българина. Неспособността да се зарадваш на чуждия успех. Многобройната публика отишла на мача, бяха в по-голямата си част бяха българи, които не живеят в страната. Хора, които работят и оценяват труда но другия. А *** стои пред телевизора пие ракия и вика: - Тоя ли бе?Смачкаха го, смачкаха го, к~`ъв е тоя Пулев, чалгаджия, ***. И така братя и сестри .... нищо ново под слънцето.

183

Анонимен

преди 9 години

202 и 208 прави сте!

182

Анонимен

преди 9 години

от глупав по-глупав ...... не може да се гордеете с мутри ..е поне тези ще е единствената в син сити която е била бита от КЛИЧКО

181

КОБРАТНАТА

преди 9 години

Нашия Кубрат е Велик Номер 1 целия свят се обеди!!! Оня пичко имаше големия касмет овчарчето един случаен удар. Нашия отначало намалко даго претрепе. Оня удря нашия не пада накрая се ядоса почна да го удря с лакти да го души. Къде гледа садията продажен? На оня беше намазни с гипс бинтовете, така се реже гипс а оже и някакав метал да е имало как стават тия рани.И Кубрат пак се вдига садията не брой до 10 нашия можеше да се дигне ама садията продажен се оплаши и го спре.мафия продалжаваме напред!

180

priroden zakon:

преди 9 години

напънеш се, напънеш се - па накрая се изсе'еш... ама по принцип не се прави пред хора. целия народ му се радвахме на мутренския манталитет, величаехме го, надъхвахме го... та вина имаме всички - което прави случката още по гадна. сега ще си знаем - освен, че няма нужните спортно-технически и физически умения, то му липсват и моралните качества за голям шампион. нека и ние си направим изводите - преди да крещим за или против някого или нещо - да си направи труда и да проучим по усърдно! жалко!

179

Анонимен

преди 9 години

Боксът е неандарталски спорт. Бъхтят се като добичета, пухтят, пръскат слюнки, сополи, елементарна работа.

178

Рали1

преди 9 години

"Един от най-популярните боксови коментатори в света казва, че България трябва да се гордее, че има такъв добър боксьор и го постави в топ 5 на най-добрите боксьори в света."-след мача с Томпсън!"Доказахме не само, че сме единен народ, но и доста топъл народ."- Пулев дали е чел коментарите на "българите"в нета?

177

Анонимен

преди 9 години

Удари го, 207, при това не само един път, а оня на първия удар забели очите, добре че свърши рунда. Каквото и да си говорим, не може да се отрече на Кобрата, че игра без страх, без да се щади и с огромно желание за победа. Е, не се получи за съжаление.

176

hexz

преди 9 години

Кобрата не е виновен, има треньори, чиято работа е да направят стратегия, да разучат противника, да му кажат как да се бие и най-вече да преценят КОГА Кубрат е готов да се бие. Набутаха го да се бие твърде рано, промиха му мозъка че е най-добрия, не му дадоха най-правилната тактика и в следствие Кубрат загуби. Следващия път когато са си научили урока едва ли вече ще им се даде шанс за реванш. Не напразно Кличко не е дал на никой реванш, защото е по добре да с биеш в надъхани новобранци.

175

Мен

преди 9 години

Аз пък ще ви кажя че мн се гордея с кобрата все пак той нямаше практиката на кличко и издаржа цели 5 рунда ,от 21 срещи на в тешка категория Тои има само една загуба не от кои да е а от самия световен шампион така че моля не плюйте повече кобрата на него му стана ясно че трябва още мн хляб да яде че да предизвика световен шампион не зависимо кои да е

174

Един от многото

преди 9 години

Кобрата беше употребен като пушечно месо от менъджерите си.Целта беше да се вземат едни милиони а Кобрата да отнесе боя. Ако целта беше Кобрата да става световен трябваше поне още 1-2 год подготовка и трупане на опит. След 2 год. развитие той щеше да е на 35 и готов,кличко на 40 и отказал се ,други сериозни претенденти няма.Просто нашия го излъгаха ,че е готов за този бой. А това ,че тактиката му беше с такава слаба защита го потвърждава.

173

Анонимен

преди 9 години

Сега хематомите ги свалят супер бързо, не е като да стоиш надут един месец, но дано наистина да няма фрактури на скулите, защото това често е края за един боксьор:(

172

Радой и Благой

преди 9 години

Само ще цитирам : Докога в родината ни бащина ще се шири тази простащина ;))) NO COMMENT

171

Анонимен

преди 9 години

Пулев прави впечатление на свестен човек, но той просто е продукт на средата си, играе своя цирк и съвсем не е виновен, че в последно време се опитват с хора като него да запълнят липсата на спортни постижения. И да не се заблуждаваме, той едва ли си измисля репликите и поведението, всичко е режисирано. Изиграл си е ролята, получи куп пари, а кукловодите го бушонираха, осигурявайки на Кличко повече време на трона и гарантирана победа. Нашенецът може да е бил наясно. А баламите пръскат слюнки от