42

хаха

преди 9 години

До кукуКакво разбира Домус ага от футбол бе. Добре че са анаболите с които тъпче "звездите си и уредените мачове

41

куку

преди 9 години

Може ли да си толкова *** бе миличък? Домусчиев не разбирал от футбол. Ами нали този човек направи "Лудогорец" от нищото.Я ми кажи кой български отбор е достигнал успехите на "Лудогорец" и то само за 5 години съществуване.Перуката и чичовото може и да са били добри футболисти, но като мениджъри във футбола са една кръгла нула и такива ще си останат. Те нямат ум, интелигентност, образование и манталитет на съвременен ръководите в този страхотен бизнес наречен футбол.

40

iv

преди 9 години

Г-н Домусчиев, след като не разбирате от футбол, защо сте в БФС? В България затова сме зле, защото работим това което не сме учили и не разбираме. Намираме работа за нашия човек, а не човека за тази работа. Категорично съм за смяна на футболистите, а не на Пенев.

39

Анонимен

преди 9 години

до 22 - венци христов като го пусна Пенев в прединя мач и какво направи НИЩО! скръб! нямяме играчи това е материала! дали ще играе Дяков или минев, карачанков и ли гаджев , Иво Иванов или Милиев - това са ни възможностите - снощи Пенев си го призна - нямаме човек който да ВКАРВА ГОЛОВЕ!

38

Анонимен

преди 9 години

". Аз съм човек, който не разбира от футбол, и никога не съм играл,"Ха-хаВсе едно аз да вляза в Изпълкома на операта и да уволня диригента.

37

ДИКО

преди 9 години

И господ да слезе ,с тоз матрял нищо не може да направи-кофти е матряла -не става за *** за зеле !

36

Man United

преди 9 години

И Моуриньо и Анчелоти да сложите - все тая!С тия некадърници толкова! 100% Любо е виновен, че Попа е снощен от чалготека и неможе да уцели вратата! То няма клубове в България вие искате национален отбор да има! Всичките от собствениците на клубове до изпълкома да се махат! Да не кажа, че има хора от тях дето са си за затвора :)

35

Анонимен

преди 9 години

Перуката и цялото БФС вън вън и Домус ага поробителя на България

34

Бадемов

преди 9 години

Кое е срамното? Два равностойни отбора завършват на равно и това е напълно нормално. Българският национален отбор по футбол да не е по-силен от този на Малта, че да искаме победа?

33

Илиян

преди 9 години

Домус Ага,нали имаше много силни футболисти в Лудогорец ? Там се раздават,ама за национала ги няма никакви. И Дяков и Минев пълна скръб. Само разхождат фланелката

32

Голямата Перука

преди 9 години

Споко, ще си подам оставката.Бъзикам се бе, ще подам оставката на всички без мене.Пак се бъзикам, Любо ще го махна, ама отбора ще го запазя, достатъчно добър е, особено Ники. И Попето, ама на него ще му давам да бие удари само от центъра.

31

въй въй

преди 9 години

Ама Домусчиев как се прекръсти преди мача-цели 3 пъти! Явно-неговото кръстене не помага май. Или Господ вече не е българин , а е станал малтиец? Явно Господ не се влияя от това кой по колко се кръсти преди мач. Че ако бяхме били и Домусчиев кажеше-ей тва е ключа към победата-срещу католическа Италия трябва всички да се прекръстят по 3 пъти и ша бием..

30

въйвъй

преди 9 години

Вие не забелязахте ли, че на стадиона имаше по-малко публика, отколкото на някой завързани селски мачове, където де очаква як кютек? Единственото хубаво нещо за мен бе, че не гледах мача до края ,а само първите 15 мин. Сутринта като видях обзора по ТВ Европа и ахнах. Некадърната дузпа сътворена от Минев-за кой ли път, изпусната още по по некъдерен начин от национала,който каче ли искаше с тоя шут да удари някой от 28 ред на стадиона.Абе въобще-трагедия.И представете си с тоя отбор да идем на ЕП

29

шерлок

преди 9 години

разбирачев N15 , ами като "доказва" хайде сядай на мястото на пенев!...освен ако не си 15 год пикльо!?!....домус паша и той компетентен!...истината е че няма маТриал...в какви отбори играят тия момчета- карлсруе,ливорно,лудогорец!!!

28

STANIK

преди 9 години

Ало гелосания, Минев безмисленна дузпа Терзиев по бавен и тромав от мен Дяков гледа мача от близо Александров круша крий Попов след разговора между двама ви добре изпълни дузпата,ами то тава стига

27

Анонимен

преди 9 години

Гледам ги националите как влизат с колите в Борисовата градина да тренират, все едно ще им се набият петите ако походят 500 метра

26

ал кашона

преди 9 години

Пародия на мач,пародия на отбор пародия на треньор.Бих ги подпукал всички онези които не си заработват парите.Просто нямат място там но това е България. *** отгоре до долу които се разпореждат с чужди пари.Такае в управлението на държавата, така е в банките така е и в спорта

25

градинаря

преди 9 години

Стига сте писали глупости! Не виждате ли че тревата не става за нищо !!!Който е косил тревата на стадиона веднага да бъде изгонен , за винаги .

24

Бадемов

преди 9 години

Не им се сърдете на момчетата, толкова си могат. Мъчат се да направят нещо, но нямат нужната класа, за да реализират головите положения. Напрежението е било голямо щом изпуснаха дузпа над вратата. Не мечтайте класиране, с този национален отбор няма как да стане.

23

Анонимен

преди 9 години

До ЕдинКакво общо има Думосчиев с победите на националния ,той мли вика играчите в националния отбор ?????