137

no bulgar

преди 9 години

бълхари юнаци-мухахахаха

136

Анонимен

преди 9 години

Най-вероятно това беше поредният мач уреден от тотомафията. Обикновено се плаща на 3-*** ключови играчи като Попов. Останалите даже и не подозират.

135

непукист

преди 9 години

Стана ли ясно най-после ,че да си добър играч не е достатъчно за да си добър треньор.А колкото до футболистите те толкова си могат.

134

кико

преди 9 години

Затвор за тези играчи

133

vesko02

преди 9 години

С тези управници ,след много малко време в Малта ще валят оставки след такива мачове с нашите "мъжкари".

132

Анонимен

преди 9 години

Пенев пак казва,че играли добре ,но не могли да вкарат гол...стана вече смешно да ги слушаме тези приказки....след като няма резултати няма нищо по-логично първи да си отиде треньора ,а новият треньор ще реши кой ще остане и кой друг ще дойде.....а сега пак го усукват по килифарски и Пенев и БФС-то...,за да оправдаят грешните си решения и съществуването си въобще....но то просто няма такова дъно което да поеме падането ни надолу...футболът ни се превръща в пародия...

131

Анонимен

преди 9 години

Днес стават 21 г. от гола на Парк де Пренс. Тогава бяхме реално третия най-силен отбор в света след Бразилия и Швеция, а сега 21 г. по-късно сме третия отзад. Само Гибралтар и Сан Марино вярвам, че все още зад нас. Дори Люксембург, Лихтенщайн и Фарьорски острови бият повече от нас напоследък.

130

Анонимен

преди 9 години

А тези момчета от 94 г. си го върнаха тъпкано за всичко, което ни дадоха тогава. Особено Перуката, Лечков и Пенев ни такова мамата.

129

Анонимен

преди 9 години

По-лошо от това ще е само ако загубим от Гибралтар или Сан Марино, за които ще е първи успех в историята им.

128

WTF

преди 9 години

И във футбола, както в политиката. Това поколение, което в момента управлява навсякъде е някакъв недъгав *** - полу - демократично, полу - комунистическо. Демек израснали са по време на комунизма, но по-голямата част от съзнателния им живот е минал през прехода. Тотално неадекватна ценностна система... Помнят и едното и другото и са заседнали по средата. Докато не си замине то, няма спасение.Така че, драги сънародници, чакайте и дерзайте момента, когато това ще се случи :)

127

Анонимен

преди 9 години

Толкова си могат момчетата.

126

Анонимен

преди 9 години

До СпонгиДа ама ако е мъж.А аз имам чувството, че като са го оперирали, докторите са се престарали.

125

Анонимен

преди 9 години

До hasanЛУДОГОРЕЦ , ЩЕШЕ ДА ИГРАЕ ПО - ДОБРЕ И ЩЕШЕ ДА ПОБЕДИ ...

124

Анонимен

преди 9 години

НЕ МОЖЕ ПРИ 1 : 1 С ТАКОВА ОТБОРЧЕ КАТО МАЛТА В 70 И НЯКОЯ МИНУТА ДА БИЕШ ДУЗПА ТОЛКОВА БЕЗОТГОВОРНО , ХАМАЛСКИ ... МЯСТОТО ТИ ПРОСТО НЕ Е ЗА НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР ...

123

hasan

преди 9 години

puskaite LUDOGOREC da vidime nqmali nacional??/

122

Спонги

преди 9 години

В предишния мач Малката перука пусна един детски гол, сега момчетата тичаха като мухи без глави. Никаква мисъл. Когато нямаш добри изпълнители, треньорът е този който трябва да дирижира играта. Любо ако е мъж, сам ще си подаде оставката.

121

наивен

преди 9 години

С това ръководство на БФС и националния отбор-толкоз, както казва чичовото. Те го доказаха на практика и го правят непрекъснато и ще го правят, докато не бъдат ИЗРИТАНИ от местата им.

120

наивен

преди 9 години

Тия "Четвъртите в света" докога ще разсипват българския футбол? И докога феновете ще се млатят по стадионите, вместо да пратят чичовото, перуката, гениалния плешивец и вся остальная да идат да "духат супата"? Те сами няма да си идат да знаете! Въпреки всичките им циркаджилъци по телевизията.Който го интересува бъдещето на българския футбол, трябва да мисли "в тая посока", както е модерно да се изразяват нашите т.е. българските "политици".

119

Пенчо

преди 9 години

Хобава работа, ама Българска........!

118

Анонимен

преди 9 години

S tezi futbolisti,kakvo ochakvate????Da gi biqt 5-0!?