22

Анонимен

преди 9 години

Аман от ционистки циркове.

21

Румбо

преди 9 години

Абдул Рахман,бивш Касиг вече е край шадраваните и стада ханъми мятат гюбеци покрай него(според представата за ислямския рай).Не му берете грижа!Въпросът е как ще се оправим с джихадистите в Белия дом,водещи "свещена" война за световно господство(Новия световен ред)!

20

фак оф Русия

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Уххх, намерил се кой да говори за политики... A политиката на Русия каква е, бе, товарищ?!Ако не беше НАТО другаря Путин да е нападнал половин Европа!

19

BG

преди 9 години

Заминавай за Русия, *** комунистическа *** ! Какво правиш в Европа ?

18

rusnak

преди 9 години

Като е зло, защо няма ембарго за подажба на нефт на Турция и други..?:)))

17

Анонимен

преди 9 години

Сирия вече от 3 години води сериозна борба срещу тези ислямистки изверги. САЩ къде бляха досега? И защо активно се опитваха да дестабилизират Сирия (че и продължават да опитват), вместо да помогнат на държавната армия да изчисти фанатизираните джихадисти от сирийска територия? 'Коалиции' тръгнали да измислят сега! Достатъчно беше да не пречат и Сирия щеше да се справи с тези ***.

16

Анонимен

преди 9 години

"26-годишният Касиг беше отвлечен през 2013 година в Сирия. Той е бил хуманитарен работник, впоследствие приел исляма и променил името си на Абдул Рахман."Е, какво по-ясно доказателство, че т.нар. 'Сирийска свободна армия' е всъщност част от ИД? И какво по-ясно доказателство, че САЩ са финансирали ислямските терористи, само и само за да се опитват да свалят законното сирийско правителство, грубо погазвайки международното право.....

15

Kamen

преди 9 години

Няколко важни въпроса:- Кой ги създаде?- Равняват ли се 20-50 убийства (от американски специални части) ВСЕКИ ДЕН в НЯКОЯ точка на СВЕТА, на тримата екзекутирани американци досега?

14

РадостинРадуков

преди 9 години

Истината е че тия гадове съществуват за да плашат света ,не САЩ . Ако ги няма терористите коя нормална страна ще приеме подслушване , чипиране , обискиране и записване на лични данни на обикновените граждани все едно са престъпници .

13

до 11

преди 9 години

По извратено не можа ли да го изречеш.

12

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 1 Ислямистите са като комунистите мразят САЩ.?????????????Все едно да мразят бащата на Обонго???? Не!!!!!! Обонговците ги създадоха, сега ще ги изтребват??????? Комунистите мразят лъжците и всяка агресия!!!! Мразят управлявашите в САЩ и всички, които тровят живота на обикновените хора!!! Където стъпи американски войник или агент, настава УЖАС ЗА НАСЕЛЕНИЕТО!!!!!!!

11

Гражданин

преди 9 години

Няма ли най-сетне да се създадът сили,които веднаж-завинаги да ликвидират тия ***?! То така всеки може да воюва срещу вързани хора и да прилага животински методи ! Рано или късно ще започне офанзива срещу тия откачалници и тогава ще ги видим как ще бягат,но за тях прошка не трябва да има и никакъв съд - с куршум да ги "поздравят" и със сабя "помилват"!

10

Анонимен

преди 9 години

После казват "Ама те ислямските терористи са малък контингент от общото мюсюлманско население. Не критикувайте религията заради няколкото й развалени плода". Докато ги има религийте ще има и екстремисти било то ислямски, християнски, будистки (да и такива има). Да се бориш срещу религиозен тероризъм е само симптоматичното лечение. Трябва да се лекува причината за заболяването.

9

Анонимен

преди 9 години

Спасяването на заложници е работа на специалните части,но явно САЩ не са имали намерение да спасяват когото и да било.Май идеята е друга да се убеди света,че единственият начин да се справят с главорезите е войната,в която задължително трябва да се отстрани Асад,защото пречи мръсникът да се усвоят нефтените находища.Жалко за момчето и другите заложници.

8

Анонимен

преди 9 години

Тия идилци ако завладеят целия свят и го превърнат в фанатична ислямска държава, кой ще ги храни?

7

Анонимен

преди 9 години

Няма ли кой да екзекутира лидера на терористичната организация?

6

Анонимен

преди 9 години

Тъпите и некадърните искат да имат колкото умните и можещите и затова са против тях.По са близко по манталитет до джихадистите отколкото до цивилизованите нации. Симпатизират на партия познай коя и са доволни от зверските убийства на невинни хора.

5

Сандо

преди 9 години

> записа е автентиченмного ясно, нали ЦРУ са го правили

4

Анонимен

преди 9 години

Някой задава ли си въпроса, как тези заложници стоят там в плен по една- две години и нищо не се чува за тях и изведнъж започват масови телевизионни екзекуции... ??

3

преди 9 години

само така могат да спрат маймуните зад атлантика да са на всяка манджа мерудия