22

Анонимен

преди 9 години

Каква опасност бе?? По-нестабилен и по-лобистки парламент от този, здраве му кажи!!

21

Анонимен

преди 9 години

защо боко сложи земеделката танева тя участва в 61 фирми?нали в боко 1 не стана точно заради конфликта на интереси и сложиха миро найденов?не че той не се *** но поне няма 61 фирми.

20

Симо

преди 9 години

Русия е на път да изпадне в дълбока световна изолация. И понеже сме Путинясали до ушите и ние ще сме завлечени в блатото.След 25 год.жестока борба,целта е на път да бъде изпълнена.Станишев вече готви доклада.

19

Дедо

преди 9 години

Анализи анализиииии и все анализи. АНАЛИЗИ ЧОК АМА ПАРА ЙОК.

18

Анализатор

преди 9 години

Всички досега парламенти бяха лобистки просто никой не го казваше на власт. А в този сега това обстоятелство просто не може да се скрие поради множеството партии и интереси. Б.Б вече е обещал на определени бизнесмени да не ги закача и да прокора определени техни малки интереси но до кога ?????? Според мен до лятото на 2015г. докато се окопае във властта сключи договорите за изпълнение по европейски програми с негови фирми и тогава такива шамари ще раздава че бизнеса в нокаут ще изпадне- ДПС

17

Анонимен

преди 9 години

Горката Камелия! Целия weekend работи за тая миризлива медия, само и само да пуска блудкави или ясни и за децата новини. Жалко за усърдието на това момиче.

16

Румбо

преди 9 години

По-представителен парламент не е имало!Дето се вика-всички които имат сериозен брой фенове са вътре.Така че,без оплаквания!

15

Анонимен

преди 9 години

По лобистски от тоя парламент няма , още не беше се събрал и започнаха рекламите на "истребител" Грипен с мераци за 5-6 млд $ . При това нито самолета е добър (стар , а не модернизиран), нито ни трябва. Истребители и танкове са настъпателно оръжие при това скъпо и неефективно в бройки от 1 дузина.Едва ли ще превземем Турция с нейните няколко стотин , а за Русия е просто смешно.Тиквуна е решил да пълни джобове за сметка на поколенията - така си беше и преди.

14

Анонимен

преди 9 години

По лобистски от тоя парламен няма , още не беше се събрал и започнаха рекламите на "истребител" Грипен с мераци за 5-6 млд $ . При това нито самолета е добър (стар , а не модернизиран), нито ни трябва. Истребители и танкове са настъпателно оръжие при това скъпо и не ефективно в бройки от 1 дузина.Едва ли ще превземем Турция с нейните няколко стотин , а за Русия е просто смешно.Тиквуна е решил да пълни джобове за сметка на поколенията - така си беше и преди.

13

прави сте

преди 9 години

Искаме висок стандарт на живот.

12

Прог

преди 9 години

Избирaтелите нa ГЕРБ, БСП и ДПС кaкто хорaтa от сaмите пaртии трябвa дa бъдaт изпрaвени пред съд.В съседкa нa Бългaрия войнa не се води!Всички бежaнци сa нелегaлни!Допускaнето им и неекспулсирaнето им, дa не говорим грижaтa зa тях, по всички зaкони и конвенции е престъпление и се нaкaзвa!Нa същите тия избирaтели и политици дa им бъде отнето имуществото, с което дa се изплaтят нaд 300-те милионa левa, които сме похaрчили в името нa фетишa нa тия хорa дa гaзят зaконите!

11

Вуте

преди 9 години

Критикари много. А после като се разпадне какво правим, бе пичове? Нови избори и ДПС първа политическа сила - ще очаквам с интерес коментарите ви тогава.

10

ИПОН

преди 9 години

Институтът е за модерна проституция. В него работят по поръчка на Пеевски.

9

Анонимен

преди 9 години

Ооооо, каква новина.Има ли някой,който през всичките тия години да не си е мислил точно това?

8

ГЕЙбероебача

преди 9 години

Буда на задна и в партер -ataka.bg

7

непукист

преди 9 години

Аааа не така там само най-големите любимци на народа избрани от втвърдени партийни ядра и след раздадени бонуси, но в замяна на това те ще работят неистово за всички нас.

6

ФАКТИТЕ

преди 9 години

До StatistikytТОЧНА СТАТИСТИКА СИ НАПИСАЛ С БЕЗСПОРНИ ЦИФРИ И ФАКТИ. УПРАВЛЯВАЩОТО МНОЗИНСТВО Е ПРЕДСТАВЕНО С ПО - МАЛКО ОТ 25% ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ! КАТО ВЗЕМЕМ ПРЕДВИД ЧЕ РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК Е ПРЕД РАЗПАД, ПФ /ПАРИЧНИЯ ФОНД/ Е В РАЗКОЛ , ЦЕНЗУРАТА/БЮРЕКОВАТА РАЗПАДАЩА СЕ КЛИКА/ НЕ ЗНАЕ КЪМ КОИ ДА СЕ ПРИЧИСЛИ И ГОЦЕВАТА ДРУЖИНКА ИЗЛЪГАЛА НЯКОЛКО ПРОЦЕНТА КРАЙНО ЛЕВИ ИЗБИРАТЕЛИ Е ЯСНО- ТОВА СКАЛЪПЕНО ПРАВИТЕЛСТВО ВИСИ НА КОСЪМ И ПРИ 1-ТЕ МАСОВИ ПРОТЕСТИ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ!

5

Анонимен

преди 9 години

"Твърди"? Над 50% не гласуваха, така че това е факт, не твърдение. Останалите малко под 50% са неориентирани и нито искаха, нит очакваха Паричния фронт и Костовия блок да се коалират с тиквата. Гласувалите за тиквата пък масово го направиха, изманипулирани по схемата "Да спрем ДПС от властта"; а не, че настроението им е про-тиквено.

4

Анонимен

преди 9 години

К'во да го обсъждаме тоя парламент,той ще е"от ден до пладне"!!Както и правителството...само истинския демократ,който въобще не е бил комунист и е пребил Тато с плакати на 10 11 1989г. ще е вечен!

3

Statistikyt

преди 9 години

Въпреки, че този ИМП е поредната *** неправителствена организация, изводите са логически точни:За това народно събрание са гласували 48,66% от гласоподавателите или малко над 1,75 милиона души от над 6,8 милиона имащи право на глас. За спечелилата партия ГЕРБ са гласували общо 1,072 милиона, което прави по-малко от 16% от хората. За управляващата коалиця ГЕРБ-РБ-ПФ-АБВ са гласували общо 1,74 милиона или по-малко от 25% от всички гласоподаватели.Това прави 74 % ПРОТИВ това управление.