297

Анонимен

преди 9 години

ТОЗИ ПУЛЕВ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ ----- ЗНАЧИ ЩЕ СТАНЕ ПОЛИТИК КАТО БОРИСОВ

296

КОБРАТНАТА

преди 9 години

Нашия Кубрат е Велик Номер 1 целия свят се обеди!!! Оня пичко имаше големия касмет овчарчето един случаен удар. Нашия отначало намалко даго претрепе. Оня удря нашия не пада накрая се ядоса почна да го удря с лакти да го души. Къде гледа садията продажен? На оня беше намазни с гипс бинтовете, така се реже гипс а оже и някакав метал да е имало как стават тия рани.И Кубрат пак се вдига садията не брой до 10 нашия можеше да се дигне ама садията продажен се оплаши и го спре.мафия продалжаваме напред

295

аз

преди 9 години

Всички боксьори победли Кличко са нарушавали темпото му с игра близо до него -той е с дълги и здряви ръце и силен ляв удар Това не беше казано на Пулев отделно че нашия няма техника

294

Анонимен

преди 9 години

Никой от Вас, Нас и останалите 99.9999% няма да стигне до среща за световната титла по бокс. Така че лаладжийте да млъкнат и да си пият содата срещи киселини.Кубрат е боксьор, и не се очаква кой знае какъв интелект, така че простете за поведението. Все пак стигна там където милиони могат само да мечтаят.Живи здрави.

293

Анонимен

преди 9 години

Мдам, 1:0 за украинската срещу българксата мафия :)

292

Анонимен

преди 9 години

До спокоkogato se poiavi tozi amerikancite v tejka kategoria ve4e biaha ostareli i se otkazaha nai silnite

291

7

преди 9 години

В този мач нещо не беше наред.Тактиката на Пулев срещу Кличко беше направо шокираща.Не мога да повярвам ,че това решение е взето от професионалисти.Толкова хъс и накрая да стоиш пред Кличко и той да те бута и ти да падаш в нокдаун.

290

споко

преди 9 години

При тежката категория всеки преминал удар е като среща с бързия влак. Важното е че опита Кличко е велик боксьор щом нито един американски *** досега не успя да го бие. А това беше тяхна категория докато не се появи той.

289

Анонимен

преди 9 години

na6ia ako be6e Maik Taisan 6te6e da go bie:D

288

Анонимен

преди 9 години

Хахахахахахахахаха, Пулев обвинява мафията за загубата!!!!Всички които го защитавате моля, попитайте Кубрат познавали Таки и Куката???????

287

асд

преди 9 години

Въпрос: Защо Кличко не се бие в САЩ?Отговор: Защото там за допинг се влиза в затвора, независимо кой си!Кобрата е велик! Стигна до този мач, би се за победа до последно, независимо от нокдауните!За приказки преди и след мача не се правете на ощипани моми. Другите боксьори дори се сбиват демонстративно на пресконференции, за да напомпат интереса! Това е част от ПР-а

286

Анонимен

преди 9 години

Кое му бешее мъжкото на Кличко? Да излезе да се бие с химия в себе си,която му избиваше по челото още преди да беше почнал да се бие.....Ако всичко му беше е читаво,защо ще отказва да даде проба,а? Всеки,който разбира дори от елементарен фитнес,знае за какво става дума....

285

наивник

преди 9 години

Има ли нещо вярно ,че след сато всички руски боксьори бяха бити от Кличко ...последната надежда беше --Пулев от България?Кой ще ми каже?

284

И все пак..

преди 9 години

Не разбирам ,каква е връзката между скандалното поведение на Пулев ,към Кличко и бясната зящита на Пулев от проруските агенти --85298П.Чернев и АТАКА.!??КОЙ ТАКА ОЗЛОБИ И ХВЪРЛИ ТАКА РАНО ПУЛЕВ , В ДВУБОЯ С КЛИЧКО...??КОЙ БЕШЕ РЕЖИСЬОРА В ТАЗИ СХЕМА??!!!...ИМА НЕЩО ГНИЛО ----ЗАЩОТО НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО НА ТОЗИ СВЯТ...!

283

Castor

преди 9 години

Кобра, уважавам те, но се държиш просташки! Просто беше по-добър от теб. Трябваше да му честитиш победата! Така правят мъжете! Поработи още 2-3 години и може да успееш да станеш шампион. Това, което направи досега също не е никак малко!

282

асд

преди 9 години

Голям мъж е Кубрат! Сби се здраво, пък каквото стане! Игра за победа, независимо от нокдауните! Успех занапред, всички са губили! На няколко пъти нацели добре допингирания шампион. Имаше шанс при късмет да победи и да ни хвърли в невиждан от 20 години екстаз! За мен това е важното - че стигна до този шанс и имаше възможност при повече късмет да направи фурора! Евала, поклон!

281

Анонимен

преди 9 години

343-ти:Много българи са постигналихиляди пъти повече оттози пишман-боксьор!И разберете го:като всичко на този святспорта е труд,труд,много труд и 1% талант!

280

Българин

преди 9 години

До Анонимен 342Когато ти постигнеш 1/100 от това което той е постигнал тогава говори и се прави на остроумен. Ти си просто една издънка !!!

279

SMOKA

преди 9 години

много го биха направиха го китаиче в главата ако има реванш такова уважение ще получи от кличко че в главата нашият ще стане уважение големо...японец шъ го прави

278

SMOKA

преди 9 години

кобра не се прави на важен ами се скрии видяхме тоя украинец как та би като шкембе у дувар през целият мач лазеше като мишка на гореща ламарина,малко та би човека бегаи от реванша щот ще те търкаля много тоя бияч...за смех стана срам и позор....по добре се покрии 1/2 години и мишкуваи....честно мноо се изложи брат...и много бои изеде..хората и магаретата не си бият толкова