23

Анонимен

преди 9 години

Ако няма кучета - ще има котки, ако няма котки - ще има плъхове. От хиляди години кучето е до човека. Котката също. Проблема със огромната улична популация е на самото ни общество ..

22

Анонимен

преди 9 години

Проблемът с кучетата е всъщност проблем с хората - от една страна със стопаните (нали не очаквате кучетата сами да чистят след себе си), от друга - с тези, за които е изгодно на всеки ъгъл да има глутници кучета. Има населени места в България, където няма да видите нито едно улично куче - значи има решение, всичко е въпрос на интереси...Иначе фотографиите са наистина прекрасни.

21

Анонимен

преди 9 години

обичайте кучетата и котките сиако за вас те са само един миг от живота вито за тях вие сте целият им животснимките са много стойностни

20

Анонимен

преди 9 години

Сладури!!!!Бъдете отговорни към своите любимци! Това не са играчки, искат любов, но и много грижа! Преди да си вземете куче, мислете дълго, но после бъдете истински стопани!

19

До 22 и 23

преди 9 години

обърквате глобалното с частното.Ако толкова имате стотинки, платете най-напред на чистачка да ви изчисти къщата, колата и пр.Даващите много акъл обикновено трудно се опират на собствен опит, камо ли личен пример.

18

до 21

преди 9 години

Ама разбира се! Ето какво пречело да си чистим фекалиите по улиците и детските площадки, парковете и други места, където кучетата ви изобщо нямат място! Политиците били виновни!! :))) Дали да не бутнем и малко времето? Може би да дигнем температурите с 7-8 градуса? Добре ли ще е ? :) Някакви други условия и мераци имате ли ? :))))

17

Анонимен

преди 9 години

***, егоистичен и гаден народ! :) Оня ден спрях една в парка - кучето й тъкмо сереше и така си подмина жената купчинката - спрях я, бръкнах си в портфейла и й казах: "Прощавяайте, ако нямате пари за торбички за почистване - да ви дам??" - онази се изчерви, бръкна си в чантата извади някакви носни кърпи и започна да събира.. Глоби по 500 лв. за вас мизерници! Да се научите да уважавате себеподобните си преди това, а след това останлото! Иначе снимките са много хубави :)

16

Анонимен

преди 9 години

Изчистете най-напред държавата си от мръсни политици - това с кучешките фекалии ще дойде автоматически като следствие.Както е казано - не гледай сламката в окото на ближния, а колеца в собственото око да не забелязваш.Ако имахте такъв хъс за хигиенизиране на обществото си, кучешките фекалии нямаше да ви дразнят.

15

до 18

преди 9 години

О, събирам и в това може да те увери собственика на магазина от нашия блок :) По негови наблюдения аз съм "единствени който си чисти след кучето" - направи си сметка в каква "цивилизована" държава живеем :)

14

До 16

преди 9 години

Айде споко!Ако кучетата не ви интересуват, просто не четете статията. Изчистете си собствените къщи, преди да ви раздразнят фекалиите на кучетата.

13

Анонимен

преди 9 години

До до 14Ти нямаш куче и не събираш фекалии!

12

До 15

преди 9 години

До АнонименИзвращения има и в човешките отношения. Ако мразиш кучета, не си взимай. Но не е и нужно да коментираш - демонстрира ограничен мироглед. Ако бившата ти приятелка се е държала по-добре с кучето си отколкото с теб, това си е твой личен проблем, не обществен. Показаните фотографии нямат нищо общо с повечето коментари по-долу :))

11

до 14

преди 9 години

На мен не ми пречи да се наведа и да събера кучешките СИ *** НЕЗАВИСИМО, че няма на 2 метра до мен специално КОНТЕЙНЕРЧЕ и специална указателна табелка. - Става и с полиетиленова торбичка за 5 стотинки! Ако нямаш - да ти съберем малко пари и да те подкрепим! А пък "цивилизованата" държава я правят гражданите й - и като има такива и по-зле от теб не очаквай никакви малки контейнерчата с ръкавици да ти решат проблема с възпитането приятелю (приятелко)! :) Друго нещо липсва ли ти?

10

Анонимен

преди 9 години

До до 12Не виждам това какво общо има със самите кучета и с фотографиите и публикацията изобщо?Може да се обърнете към общината по този въпрос. В цивилизованите държави до кошчетата за *** има малко контейнерче с ръкавици за събиране на кучешки фекалии.В домовете на повечето българи надали ще намерим чистота, нито в крайблоковото пространство ... изхвърлените отпадъци от самите хора по улиците, които са в много по-голямо количество от кучешките фекалии. Защо кучетата пак са виновни?????

9

до 12

преди 9 години

Разбира се, аз също имам дете, което обича кучетата, но казваме "хора" с кучета, а тези които ги е гнус да си изчистят фекалиите на собствените кучета не бих ги нарекал хора или приятели на хората - те са единствено приятели на себе си. Нали започваш да схващаш? :) И тук става дума за елементарна култура, хигиена и навици, а не за хайтърство! Просто си чистете мизериите уважаеми европейци, любители, почитатели, фенове и господари на кучета!

8

Анонимен

преди 9 години

Ауууу, каква присъда от номер 10.Хора с кучета обикновено имат и доста приятели, както и деца, което не може да се потвърди хейтърите на кучета :))

7

номер 10

преди 9 години

Тези, които ми слагат минуси на долния коментар може би трябва да се замислят за това какви хора са всъщност и дали им харесва да живеят в тази ***

6

Анонимен

преди 9 години

В София тази "невинност" има и друга страна и всеки ден може да я видите под формата на десетки хиляди кучешки *** (фекалии) навсякъде до където ти поглед стига - по тротоари, по краката ти, за съжаление и индиректно в устата на децата които играят в парковете... Изобщо - една много съмнителна невинност, да и аз обичам кучетата, но обичам и хората. Повечето кучкари компенсират липсата на любов към хората с някаква кучешка привързаност, само че вие не живеете сами драги ми егоисти!

5

Анонимен

преди 9 години

"Песовете" разпознават хората. Качество, желателно и за самите хора :))

4

Анонимен

преди 9 години

Ако всички бездомни кученца бяха толкова мили като тези на снимките, щях да ги обичам и да им се радвам.За съжаление песовете в нашия квартал са огромни и зли.Сутрин рано заобикалям повече от километър до спирката, защото ако мина напряко, ще ме наръфат за закуска.