326

КОБРАТНАТА

преди 9 години

Нашия Кубрат е Велик Номер 1 целия свят се обеди!!! Оня пичко имаше големия касмет овчарчето един случаен удар. Нашия отначало намалко даго претрепе. Оня удря нашия не пада накрая се ядоса почна да го удря с лакти да го души. Къде гледа садията продажен? На оня беше намазни с гипс бинтовете, така се реже гипс а оже и някакав метал да е имало как стават тия рани.И Кубрат пак се вдига садията не брой до 10 нашия можеше да се дигне ама садията продажен се оплаши и го спре.мафия продалжаваме напред

325

Анонимен

преди 9 години

съгласен съм 1.4 милиона долара за 15 минути

324

Анонимен

преди 9 години

ОТ САМОТО НАЧАЛО ПУЛЕВ Е ЗНАЕЛ ЧЕ НЯМА ШАНС СРЕЩУ КЛИЧКО Пулев ще получи хонорар от 1.4 милиона долара за мача ПУЛЕВ СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ КЛИЧКО ЗАРАДИ ПАРИТЕ

323

Анонимен

преди 9 години

do eve ami gimnastickite tazi godina biha i mnogo se radvah

322

от Америка

преди 9 години

Според мен Кобрата трябва да заведе дело за средна телесна повреда,ако си вземе добър адвокат има големи шансове . Всички видяха как тоя украинец и го преби за няма нищо . Що ли го бъхта толкова много , сигорно заради големата му уста. Все пак поздравления за спечеленото второ място , това си е сребърен медал , или тиквен (whatever)

321

Анонимен

преди 9 години

uhu i az ne obicham kubrat mutrata i mene beden shte me napravish smeshnici ne si pravete usliq da pishete hora i da izmarshavehme zashto ne sme ovci

320

eve1

преди 9 години

Може би трябва да окажем съчувствие на хората,които плюят срещу Кобрата,това са хора не успели в живота-грозни,бедни,не харесвани от никой и на тях не им остава нищо друго освен да завиждат на успехите на другите.За мен Кубрат Пулев е национален герой,той отказа милиони за да се състезава за Германия,навсякъде развява Българския флаг и се гордее от това,да загуби мача но все пак това е най-голямото постижение на наш спортист от 94-та насам.Не му достигна опит но има време да стане и шампион.

319

Анонимен

преди 9 години

Кобрата е велик Българин и прослави България.Да мутра е.Чалгаджия е но е три пъти по-успял от вас-

318

АТАКИСТ

преди 9 години

до 341Кое е истината бе, *** ***? Че родителите на Крисия са платили разходите на Крисия в Малта както и 50% от разходите на съпътстващият й екип? На к'ва дрога си бе, ***?

317

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТDA TOVA E ISTINATA-RAZHODI MNOGO-PRIHODI NIKAKVI

316

АТАКИСТ

преди 9 години

до 339 *** смотано пишещо на лайняница, Направо ме хвърли в потрес! Родителите на Крисия сега трябвало да плаща разноските на Крисия и съпътстващият екип на Славито по Европа? Не думай беееееее! Не е лесно да си КУХ!

315

Анонимен

преди 9 години

KOLBRETI SHTE PODARI 20%OT NAGRADATA SI ZA BEDNITE ROMI V BALGARZEMIA PO SVEDENI NA DGASTA-PRASTEIDENSI.

314

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТVIE ZNAETE LI TOZI PROCUT EKIP OT NEKADARNIZI S KOLKO PARI SE E OBLAGIL.SPORED PRAVILNIKA NA EVROZIAKATA SEGA RODITELITE IM SHTE ZAPLASHTAT VSICKI RAZHODI,A SAHTO I 50% ZA PROCUTIA SAPATSTVASHT EKIP.

313

Анонимен

преди 9 години

Струва ми се че нашия се опита да копира покойния Кори Сандърс но за съжаление не му се получи.

312

Анонимен

преди 9 години

ква кобра ,бе тва е МИКИ МАУС ,МИКИ МАУС ,МИКИ,МИКИ МАУС

311

Анонимен

преди 9 години

Абе приберете г този Кубрат Кобров в некое заведение за душевно болни вече стига се е излагал

310

RAUL

преди 9 години

Само гарда като му видях,мачът ми беше ясен,.....цирк

309

същисан

преди 9 години

Това не беше бой.Това беше побой.

308

до мангоджери

преди 9 години

***, не си прав. Има и такива хора злобни, завистливии вероятно много прости. Лично ме боли не за загубата а за времето преди срещата, за създаденото впечатление, че победата е много възможна, че Кличко е една кукла на конци и т.н. Кой е виновен за заблудата, кой подведе хората които чакаха малко радост и гордост и видяха огромна разлика в класите? Кой създаваше образа на патриота, героя, смелия и чист боксьор което не е точно така. Живеем в малка страна, всичко се знае. Ето защо ме е яд!

307

Анонимен

преди 9 години

Крисия, горкото дете, сигурно има повече мозък от Пулев, ама ако не я изстискат мошениците от Ку-ку на Слави, ще има шанса да емигрира