664

Ало Кобраната

преди 3 години

Ало Кобранста или Котараната незнам какъв мач си гледал или е бил промотиран или ти се иска са е така. Нашия го дърмони украинеца не пада мислех си че го ухажва с тези любовни потупвания. Кличко с един удар го приземява нашия мача беше ясен още след първите два нокдауна. Въпрос на време беше

663

Анонимен

преди 9 години

Трябваше да се надигне да продължи боя,, и всички да видят как го изнасят на насилка и остава инвалид за цял живот. КЛИЧКО Е ВЕЛИК БОКСЬОР .......... пулев е аматьор и селски тарикат занимаващ се с наркотици.

662

анонимен

преди 9 години

Добре че нашия не се вдигна, защото след няколко секунди пак щеше да падне.

661

КОБРАТНАТА

преди 9 години

Нашия Кубрат е Велик Номер 1 целия свят се обеди!!! Оня пичко имаше големия касмет овчарчето един случаен удар. Нашия отначало намалко даго претрепе. Оня удря нашия не пада накрая се ядоса почна да го удря с лакти да го души. Къде гледа садията продажен? На оня беше намазни с гипс бинтовете, така се реже гипс а оже и някакав метал да е имало как стават тия рани.И Кубрат пак се вдига садията не брой до 10 нашия можеше да се дигне ама садията продажен се оплаши и го спре.мафия продалжаваме напред

660

абе помислете бе

преди 9 години

Всички боксьори говорят срещу съперниците си - така се нахъсват, а и привличат вниманието на тълпите. Няма да се учудя, ако са първи приятели и си гукат по телефона на семейни празници.Ваш е проблемът дали се хващате или не.

659

Зрител

преди 9 години

Жалко??? Кое му е жалкото, че тоя селянин си получи урока?? Може ли да се обяснява на световен шампион, че бил момиче? И с тоя евтин национализъм "Българите сме най-великите...".Кое ни е великото питам, че 20 години си продаваме родината и задниците ли...да не говорим колко национализъм има в жената на ***, тая *** дето мята гюбеци и още месец сигурно и на турски ще почне да пее! 1 4 8 8

658

Анонимен

преди 9 години

не съм компетентен,но си мисля,че Кличко малко подло изненада Пулев!заболя ме,както сигурно много други българи от тази загуба!но и аз си мисля,че Пулев можеше да бъде доста по-сдържан в изказванията си преди двубоя!

657

niama znachenie

преди 9 години

Problemat spored men ne e v vtova ,che Pulev e pobeden.Vav edin dvuboi vinagi samo edin moge da bade pobeeditel.Spored men - po-veche skromnost,uvagenie kam protivnika i da ostavi faktite da govoriat.

656

Анонимен

преди 9 години

До Анонименможе да е режисирано на високо ниво - повече цирк, повече реклама за двубоя, повече права за TV, повече пари

655

Анонимен

преди 9 години

Кубрат е добър и е голям успех, че успя да излезе на ринга срещу шампиона и не е срамно че загуби ама да не беше говорил толкова глупости.

654

Анти

преди 9 години

След толкова много закани и изявления как от Кличко нищо не става, Кобрата или трябваше да победи или да го изкарат на носилка. В общи линии на ринга си личеше, че Кличко е по-добрият. Нашият изглеждаше като декоративно петле пред него.

653

Анонимен

преди 9 години

Като сте такива мъже дето го плюете, що не го изчакате на Т2 и да му го кажете лично.

652

Анонимен

преди 9 години

Всеки побеждава някого и бива победен от друг. Загубата не е важна. Кубрат показа дух и желание за победа.

651

левскар

преди 9 години

*** Народ , слаба държава ! Видя се че всъщност истинските Българи са имигрирали и от всяка една дестинация дойдоха да подкрепят Пулев , а тук са останали жалките и "неоценени" хейтъри , кога ще видите до края на жалкото си мизерно съществуване БЪЛГАРИН в спор за титла от свръх тежка категория , където са играли само легенди в спорта.ХЕЙТЪРСТВОТО е диагнозата на тази така наречена ДЪРЖАВА , ВСИЧКИ СА НИ ВИНОВНИ А НИЕ СМЕ НАЙ-УМНИ ама са ни САБОТИРАЛИ , не токова ние е КАПАЦИТЕТА

650

Валери

преди 9 години

Тук имам чувството, че плюят 3-*** човека с различни имена.. Вместо това трябва да се гордеем с Кубрат, човекът се би за световната титла и си е извоювал правото за това.

649

Анонимен

преди 9 години

С кое Пулев слави България? С простотията си ли? С глупавите интервюта които дава ли? Когато чух какво каза за Евроспорт ме беше срам, че съм Българин.

648

eve1

преди 9 години

Кобра ти си нашият герой!България те обича, с изключение на някои комплексари,които мразят всеки и всичкоУспех,рано или късно ти ще си световен шампион.

647

владимир

преди 9 години

Кобрата има сърце,сила,но му либсва защита,но не каква де е ....!Защита да пази лицето си ,дори и със свалени ръце ,той може да следи ръцете на противника и да пази лицето си чрез спецялни движинеия който той трябва да обърне внимание и усвои ако щете и види ли свободно пространство ,пролука да удря здраво каквото го може!Вижте какво движение на краката и тялото му трябва на нашето момче :youtube/watch?v=jkhpZoPOfZIЗапочнат ли тези движения от танци става много опасен боксйор !Успех на всички и на Кобрата!

646

tiko

преди 9 години

Emblemata na Gerp go mlatiha kato komunist na razpit.

645

Мен

преди 9 години

До ДО ДИВАННИТЕ ПАЛЕНЦАТи от кои бойци си ? Дето много плямпат и после се прибират наакани ?