47

Almasy

преди 9 години

"....То не случайно в сайта на Ехото на Москва писаха,,че живота в Русия на Путин е като в обсадена крепост====''Той човека вече го каза - комунизма се връща с пълния му "блясък". На времето какво беше - всеки дръзнал да избяга от "комунистическия рай" свършваше на две педи от земята. Нищо ново под слънцето. И не че ние бързо забравяме. Атаките на ЗКП-четата обаче съм 20-годишните. Тези за които понятието "комунизъм" е напълно имагинерно. И го свързват основно с модни фланелки с надпис "Че"

46

Аляска

преди 9 години

Минималната часова ставка в САЩ е 8,85 долара.За най-мизерната работа.

45

Без мнение

преди 9 години

То не случайно в сайта на Ехото на Москва писаха,,че живота в Русия на Путин е като в обсадена крепост''.

44

Иван

преди 9 години

Типична манипулативна статия. От информацията, публикувана в руските сайтове е премахната част. а накрая завършва с нещо като коментар, но в никакъв случай не е информация. Става въпрос за контрола на Интернет. Забравиха доказателствата от Сноуден, че САЩ контролира всичко в Интернет. Повтарям - ВСИЧКО!

43

Almasy

преди 9 години

До VansИ то в най-изродената му форма. Сталин в скоро време пасти да яде.

42

Vans

преди 9 години

Връща се комунизмът с пълен блясък

41

хитко

преди 9 години

Едни и същи червени комисари си пишат простотиите тук. Някой връзва ли им? Русия е 150млн, колкото кажи речи една Япония....Ако вземем да определяме колко е велика една Нация по глава от населението върху квадратен километър, то Австралийците би трябвало да са най-великата нация....Това съждение е дериват на мисленето на червените бабички тук. А, сега Другари и Другарки....КОй по-велик....Русия или Австралия??? Отговор очаквайте в новата Путкинопедия!

40

Almasy

преди 9 години

До АнонименМного меко казано. Освен пропагандата, ще се пренапише не само историята, ами и математика, физика...../ако бащицата повели/. Аксиоми нови ще се измислят, като например - кривата линия /на партията/ винаги е права. А тук отново ще има френетични ръкопляскания.

39

Анонимен

преди 9 години

po-dobre putin da ni upravliava,a ne boko iplevniata.

38

учуден

преди 9 години

Не мога да разбера защо се отрича правото на друг да създаде нещо различно от статуквото ,а дали това различно нещо ще работи ще го покаже живота.По отношение на съдържанието дали ще е истина или лъжа според мен няма велика сила която да не се опитва да представи нещата винаги от към удобната за нея страна.

37

:-)

преди 9 години

Заявка за повсеместна цензура. Имало едно време СССР... ;-)

36

neo

преди 9 години

Много се радвам че Путин е единственият лидер в света който се опълчва на юдеомасонската ***, която зароби хората. Англосаксите проядени от гейската си същност ненавиждат мъжкари като Путин. Погледнете Камерън, карикатурата Чарлз.....нещо мъжко да има в тях????? Такава им е и политиката. Да не говорим за Обонго американски. Там е трагедия.А какво става в Еврогейския съюз. Корупция педофилия шуробафжанащина. За съжаление на малко хора очите им са отоворени.......но историята е съдницата.

35

из Википедия

преди 9 години

Руската технология - най-голямата технология в света!Руската честност - най-голямата честност в света!Руската простотия - най-голямата простотия в света!

34

Анонимен

преди 9 години

Ще си прави.То преди няколко дни РУСКА МЕДИЯ отрази как *** ,,се вживява в корифей и дава наставления на РУСКИТЕ ИСТОРИЦИ КАКВА Е БИЛА ИСТОРИЯТА НА РУСИЯ''.Без майтап.

33

investor bg;

преди 9 години

БРИКС създава временно ръководство на своята Нова банка за

32

:-)

преди 9 години

До до 40 от славянин (45)Е, жалко е народът на толкова голяма (най-голямата) и богата (с най-големите ресурси в света) държава да живеят в нищетата, в която живее народът на Русия, докато шепа "богоизбрани" демонстрират лукс, разкош, самочувствие и просперитет пред света. Плюя на такива "богатства".

31

Анонимен

преди 9 години

В уикито и сега пише какви ли не безсмислици.По принцип здрава информация в уики няма. Нама и как да има.

30

бо

преди 9 години

Ами нали трябва да си пренапишат историята както направиха и с нашта. Това е за неграмотните руснаци, защото тези които знаят чужди езици, ще има от къде да направят справка за достоверността. Както се казва, Бушменска му работа....

29

Анонимен

преди 9 години

Не съм Българин, но поне е уважавам България и Българи! За съжаление е виждам, колко е без грамотни и не образовани хора пишат в тоя форум! Виждам колко бързо нарасва вълна омраза към Русия ! Много значи хубаво работи программа на САЩ и Безжински!

28

Анонимен

преди 9 години

"прокремълско съдържание" Хаха , а какво друго ЗОМБИамерикосо ЛИ ?Промитите мозъци в журналистиката може да ви докара и ВЪЖЕ , ако сте забравили след 2та има на въжето и журналисти обслужващи фюрера.А за канадския лигльо от 37 ми отговорът е детски "Той какво търси в Украйна ?"Жалки Пиндоски РОБИ зомбирани още в утробата на жалките им мамчета.