7

езичник

преди 9 години

до 8 космическата ера на европа тепърва предстои и дори ще надмине постигнатото от америка и русия. моят континент не е америка или азия, а европа, затова аз стискам палци на учените от моят континент. провалите са уроци. следващият път ще успеят.

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Руския Фобос още е на дъното на окена понеже са голямата работа."Кой океан? Фобос 1 се губи по път за Марс, Фобос 2 се губи на 50 метра от повърхността на Фобос (луната). Нещо май не ти се отдава да се правиш на информиран...

5

Анонимен

преди 9 години

Абе къде се бутат европейските меки китки в космическите изследвания?! Тази материя е за руснаци и американци! Еврогейковците да си правят коли и да си се возят с тях по земята и да си возят еднополовите семейства! Космосът е за мъже!

4

Анонимен

преди 9 години

Със същия успех можеха да си спестят 1.5 милиарда евро и да бяха пратили само розета, така и така от цялата мисия само розета върна смислена информация. Тоя лендър е епичен провал - тръстерите му не сработиха, харпуните му не сработиха, не успя да се приземи а по-скоро подскачаше докато не се заби в някаква дупка, където нито соларните му панели работиха, нито успя да пусне бургията. Тя тая мисия от началото не върви, тая комета дори не беше оригиналната мисия, прозореца за която изпуснаха...

3

Анонимен

преди 9 години

Прости хора, кво да ви обяснявам. Един друг вече се е опитал и сте го оплюли.

2

Анонимен

преди 9 години

Не е язък - кометата се приближава към перихелия си, а така ще има все повече светлина и топлина. Първото ще помогне за зареждането на батериите, а второто - за намаляване на изразходената енергия по размразяването им, преди зареждане. Може в близките седмици да е заспал, но при перихелия е много вероятно да бъде събуден и да продължи с втората фаза на мисията.

1

Анонимен

преди 9 години

Язък