140

Gasprom

преди 9 години

Kuraj, Kobra!

139

Сандо

преди 9 години

страхотен мач ни чака !!! .... и още по емоционално ще е ако Кличко бърше пода на ринга !!!

138

Анонимен

преди 9 години

до 154 Брато виж хебаво коефицента 7-9 рунд и умножи по 5500 лева

137

Барба Янис

преди 9 години

Кобра,цяла Гърция е с теб! НИКИ!

136

незначителен

преди 9 години

Желая най-големия успех на Кубрат!Този българин го заслужава,заслужаваме радоста от неговата победа ,НО се страхувам от съдийството на гадната Европа,която ще гледа да ни "прецака" по всички линии,даже и в спорта-най-достойната игра.Не разбрахте ли бе,братя,ние трябва да бъдем поставени в ъгъла,защото много искаме да покажем,че можем,че не сме ***,че имаме желание и възможности,но Великите сили просто не им отърва.Украйна е на мода,тя трабва да спечели,па макар и по политически причини.

135

момчил

преди 9 години

Кобра, сега е времето да ухапеш всички завистници. Тези дето след 20 победи не спряха да плюят. Искам съдията да брои до 10 на Кличко. Успех!. С теб сме!

134

Анонимен

преди 9 години

2 часа до жадуваният от 4-5 години сблъсък Кличко -Кубрат!Просто ще гледам само и каквото стане. самият факт че българин с е боксира срещу легендата Кличко за световната титла ме кара да тръпна от очаквания.

133

Гаргамел

преди 9 години

До Роки Марчиано IIА АКО СТАНЕ ОБРАТНОТО ??? РОКИ !!!! РОГОВЕ ДА ТИ ПОДКАРАТ...

132

Роки Марчиано II

преди 9 години

До всички ура-патриоти и бесни национал-шовинисти!!!Тва че взаимно се надъхвате и нахъсвате ме кефи на макс бре!!! Само след неколко часа ви предстои на вас и на Опулев челен сблъсък с реалността която се изразява от действителността наречена д-р Стоманен чук бре!!!Леле леле както викаше Любиша Самарджич във филма Горещ вятър-леле леле кви псувни кви клетви кви сополи кви сълзи и ква шльоковица ще се излее след края на двубоя бре!!!Земя и небо ще плаче и ще бъдат обвинени всички зли сили!Ха хах!

131

gaskain

преди 9 години

До Анонимен 146 6te gi zagubi6

130

Роки Марчиано II

преди 9 години

До АнонименДо тоя дето вика че е вързал 5500 лева за победа на Влад!!! Момче младо младо и неопитно!!!Имам за теб две информации бре-една хубава и една не толкоз добра!!! Тва че си заложил на Кличко е ОК и парите си ги връщаш!!! Лошото инфо е че коефициента за Кличко е толкоз нисък-1.17 или 1.16 на букмейкърите че едва ще вземеш около 100-120 лева отгоре!!! Демек-язък за барутя!!! А тея аматьори-патриотари и ентусиасти едно не могат да схванат-само с ура и гол патриотизъм не става!Ха ха ха!!!

129

Момчил

преди 9 години

Успех , Кубрат! Гордея се с теб! Ще викам за теб!

128

Коста

преди 9 години

Българин съм и казжам едно-всички стискаме палци,мислим и се молим за Кобрата-един истински БЪЛГАРИН.С кусурите и достойнствата си,но с едно знаме-българското.Бий КУБРАТЕ ,сега България цяла тебе гледа.А на зложелателите,глупаците и нихилистите ще им кажа-да го д..у..те ши.б...аняци!

127

Atakist

преди 9 години

Volen Siderov 6te gi bie I dvamata. Gledal sam go kak boksira i e mnogo dobar

126

Анонимен

преди 9 години

4 часа, остават до истината, Братя!

125

rumen

преди 9 години

След мача Кубрат - Кличко ,сборен пункт -РЕПЕРБАНА в ХАМБУРГ .На внимание на жените които мьжете и са в Хамбург.... Спете спокойно.

124

Анонимен

преди 9 години

до 146Дон Кинг че си взе дела и че използва Тайсън като *** за собственият си бизнес е ясно, но лично Тайсън казва че е профукал 400 милиона долара от банковата си сметка в различни интервюта и е стигнал до нулата заради собствената си глупост навремето.

123

Анонимен

преди 9 години

do 148да почерпиш след края на мача,амиго!

122

Анонимен

преди 9 години

Българин съм но пари трябват заложил съм 5500 лева за победа на Кличко

121

Анонимен

преди 9 години

а да изчакаме мача па тогава да хвалим...Кличко не е случаен боксьор.