7

Анонимен

преди 9 години

А бе ставаше въпрос за коментатор(ка) 4 - не е разбрал(а) що е това "пакет" :)Или се прави, че не е разбрал(а). Затова се сетих за вица за Иванчо.Хората се майтапят, вие го взехте съвсем на сериозно и драматично.

6

Без илюзии.

преди 9 години

А относно 6-така, той Иванчо баща му ли му е показвал кое как се прави? На майка му ли го е демонстрирал, че момченцето толкова отворено се пише. Все едно пък мъжете никога не са били девствени. Що за тъпотия?

5

Без илюзии.

преди 9 години

Абе 10, то за това има думи. Викат му КОМУНИКАЦИЯ. Хората не знаели, че разочароват някого? Ам защо мълчи тюфлекът или кифлата, ами не си отвори мутрата и не говори? Как защо? Щот така му/й е удобно или вторият вариант, защото са прости и кухи като тъпани.

4

Без илюзии.

преди 9 години

Аз, ако почна да изисквам такаааа, препоръчително, оня няма да си тръгне на третата минута, ами на 30-та секунда, тоест, скъпи дами, на мъжете изобщо не им дреме какво вие изисквате. По-важно, сиреч основно е какво давате и колко бързо ще дадете. Нищурляк повече. Ще изискваш? Договор да правим за честотата на сексуалните контакти? Ама тестов период може ли да има?

3

Без илюзии.

преди 9 години

Време беше за една по-интелектуална тема. Цял ден виждам биячите, рогачите, певците, цъкаджиите не можаха да разберат кои са ценните неща в живото. Ето препоръчително е да изисквате!? Да изисквам?! Почваме! Сантиметрите влизат ли, че не ми се ходи в тялото....да цъкам .

2

До 4

преди 9 години

Следва да ти се отговори с думите, с които Иванчо се обърнал към Марийка:"Марийке, аз имах добро мнение за теб, а ти взе, че се оказа девствена!"

1

Анонимен

преди 9 години

Ще добавя и седмо изискване, с риск някой отново да ме наругае, както това се случи в този сайт, по същата тема, преди 1-2 години.Много е важно, ако ще се жените или ще живеете заедно, да можете да се отделите в самостоятелно жилище. Това е трудно за повечето хора под 30 год. в България - заради безработицата и мизерните заплати. Помислете, ако съжителствате с родителите си, дали ще можете да доизградите връзката си така, както бихте направили това, ако никой не ви се бърка?