54

Анонимен

преди 9 години

Ехоооо яйцеглавия. Вземи събери пари да си платите газа. Колко дълго мислиш че ще ви хрантути ес.Между другото точно на този ден преди 71 години англоамериканосите бомбардират София. Убити са десетки цивилни.

53

МИХАЛЧО

преди 9 години

До Анонимен--53;Руснаците живеят о0ще в ЗЕМЛЯНКИ, Всичките пари се хабят за армията,Скоро Русия пак ще ФАЛИРА

52

МИХАЛЧО

преди 9 години

До Анонимен--46;Руснаците много ли добре живеят че подържат толкова хрантутници в Армията. Боеспособноста на Руската армия я знаем от ЧЕЧНЯ. Много смело се сражаваше срещу ЖЕНИ И ДЕЦА.

51

Shark

преди 9 години

Тоя пак не си е пил хапчетата и халюцинациите му се връщат.

50

Анонимен

преди 9 години

До Анонименруснаците, не са решили, не са влезли в Киев-------------- А нещо за груз 200 дали си чувал? Нещо за стотиците осакатени руски десантчици?

49

Анонимен

преди 9 години

Според руските медии офис центровете в Москва се затварят.Иначе на снимките отвън изглеждат добре,а отвътре-дори *** няма.

48

Христо

преди 9 години

Украйна принадлежи на украинския народ. Пожелавам им да излезнат от тоя хаос. Да се махат тъпите западняци, най- вече американците. И също така и Путин.

47

Анонимен

преди 9 години

Задача номер едно би трябвало да му е първо да събере доброволци, а изискванията да са да могат да издържат без храна и заплати.

46

смях

преди 9 години

На гол *** чифте пищови .

45

Анонимен

преди 9 години

По първи канал на руската телевизия показват сателитна снимка,за която се твърде,че е получена от чужбина,как ракета въздух-въздух сваля самолет,според тв е този на Малайзия.Само не се съобщава от коя чужда страна е снимката,от Донецката или Луганската.

44

Анонимен

преди 9 години

хахаха, украйна май е новия абсурдистан, народа гладува, гражданска война, а на тоя най важно му е да трупва войски които да постигнат невъзможното...

43

Дълбоко съмняващ се

преди 9 години

До Анониментоя баш очилатия *** няма да направи армия...

42

Анонимен

преди 9 години

Явно е време да си купя очила, стори ми се, че прочетох, че тоя щял да спира Русия с армия ахахахах

41

знаещ

преди 9 години

Зайо,помисли пак.Една силна армия лесно може да ти набие кол в ***.Затуй в "демокротичния свят" силна армия може да има само световният полицай.А това дето ще възпираш Русия, си го сънувал нейде. И краката ти са били отвити.

40

Варна

преди 9 години

Имам познати в Крим (не са етнически руснаци, няма защо да ме лъжат), след освобождението там вече жизнения стандарт там е над два пъти по-висок от този Украйна !!!

39

набит на кол?

преди 9 години

Какви ще бъдат санкциите срещу бивша Украйна, Сащ, ЕС и Нато, когато стана ясно, че украински Миг-29 е свалил Боинга? Нато ще бомбардира Киев ли? Всички украинци ще бъдат изгонени от Европа ли? Пороченко ще бъде набит на кол ли? Обамата ще бъде пратен в Гуантанамо ли?

38

Анонимен

преди 9 години

Каква силна армия бе, опълченците на две области не може да биете, ще възпирате Русия! Армията ви е само от наемници и частните армии на олигарсите, редовните войски срещу собствения си народ не искат да се бият! Събирайте пари да си плащате газа, че ви чака масова деиндустриализация и разсипия с тоя ЕС...армия щели да правят! ***!

37

Даола

преди 9 години

Малко смях в петък вечер.

36

Анонимен

преди 9 години

КУБРАТ ПУЛЕВ ще набие цялата им армия! Един по един! Утре започва!

35

Анонимен

преди 9 години

Абсолютно същата статия четох и в друг сайт, само с различно заглавие! Очевидно този който дава парите за пропагандата я пуска без преработка! Иначе е ясно, че олигархията в Украйна, която управлява е яко зависима от САЩ!