82

222

преди 9 години

Жалки герберасти, скоро и на Вас ще Ви затворят усата. Защитавате това, което правехте преди и все още има заблудени, които Ви подкрепят. А това с комунистите е вече жалко и смешно. Други доводи нямате ли. Явно не Ви достига пипе за повече.

81

Анонимен

преди 9 години

ЕЕЕ, че как така ще си позволите да говорите срещу Борисов, НАКАЗАНИЕ !

80

Samo minavam

преди 9 години

Няма по голям демократ от комунист в опозиция.Що не и зашиете устата и да миряса.Какъв рев ще е тогава не ми се мисли.Ще влезнат и свещи да палят в църква и тя ще падне от светотатство.Осквернена от БЕЗРОДНИЦИТЕ.

79

симпатизнтка

преди 9 години

Господин Миков, вземете мерки! Запушете устата на тази жена!Тя не излага само себе си, но и Вашата партия.Някой и втълпява, че ще седне на Вашият стол и напоследък възкръсна отново.

78

saraleks79

преди 9 години

*** овца стига си се правила на луда не лъжи хората

77

Винету

преди 9 години

Яйца може и да полетят, но към теб, кокошко. Когато в предишния парламент въвеждахте правила и процедури, с които е_авахте майката на опозицията, всичко беше нормално, нали? Сега няма да ревеш.

76

Анонимен

преди 9 години

Ако се научат, че могат да те крадат безнаказано, кражбите ще се превърнат в ежедневие за теб. Типичен пример е ситуацията с управниците ни.

75

До кога ???

преди 9 години

До кога, ще давате гласност на това какво е казал този мръсен ***!!!

74

naco

преди 9 години

Другарко Манолова ,БОИМ се от това ,че НЯМА разлика между "управляващи" и "опозиция",всичко е едно ЦЯЛО! Само отделните НЕНАСИТНИ ГРУПИЧКИ си сменят местата,и продължават да лапат! Не е така ли? Ако не беше така Вие,нямаше да бъдете сега в парламента!

73

хххх

преди 9 години

Махни се най-после.

72

Анонимен

преди 9 години

майче може ли аз дати запуша устата с ........

71

митов

преди 9 години

Манолова може да е всякаква,но в случая е права. Никой няма право да гази демократичните ценности , които криво-ляво придобихме за последните 25 години. Така се започва практиката за отнемане на граждански права - първо се инициират разни промени в парламента , а после и върху гърба на хората , докато накрая дадена партия се обяви за единствената легитимна да управлява! И понеже ГЕРБ са другото крило на старата БКП , то те много добре знаят как се прави...

70

Анонимен

преди 9 години

не потканвай протестиращи с яйца защото вие мръстни комунисти ми взехте парите от КТБ и ако те видя теб лично с развелени яйца ще ти смачкам грозната физиономия

69

анонимен

преди 9 години

Хич не ме интересува как изглежда тая.Но когато наричам някого МУТРА или някои от вас , първо ще ома санкцииза депутатите,след това и за нас.Я , първо четете и мислете , а след това пишете.

68

Акъл море

преди 9 години

Майче,трябваше да вкарате Цоко и Боко в затвора,докато бяхте на власт,а не сега да ги плашите със съд.Не го направихте защото и вие служите на същия господар както и ГЕРБ,но господарят избра ГЕРБ,защото ГЕРБ са ИСТИНСКИТЕ! Те знаят най-добре как се заличава древна българска държава.Вие разбихте каквото можахте.Вече не сте нужни.

67

4ervena

преди 9 години

4ervenata Koko6ka kakvi iaitza sanuva. Iatzata biaha sre6tu neia i Sa6o Dikov edvam ia spasi ot rohkiq jultuk po kostim4eto ot Versace.

66

Темида

преди 9 години

Цацаров защо си затваря очите за престъпленията на Кюстендилската череша Мая Манолова! Защо не и повдигнат обвинение за Костинбродския цирк! Разграбиха държавата тройката апаши БСП ДПС и Атака, и пак отворили уста. Съд и да върнат милиардите в хазната!

65

Анонимен

преди 9 години

За6то ми триете темите,дано кола те блъсне наи скоро или да пукне6.О6те ги пазите тези 4ервени мекерета.Яко сави платили преди.

64

Анонимен

преди 9 години

Еми такае в БСП при комонистите зада оцелее6 като депотат трябва много да говори6 глупости.Апък ако убие6 някои колега кете направат голем на4алник.Таа се *** на метеното на преди6ните избори за Костинбродските булетини и сега о6те нее спрела да кви4и.Требва даи изклу4ат микрофону за винаги.

63

анонимен

преди 9 години

76,ти може да мразиш и жена си , на разбираш , че от това от това на мен не ми пука.И ако мислиш , че ние станахме най бедната страна в Европа , за да се върне Живковото време, гарантиран ти , че скоро ще се редиш отново на опашка по Новогодишните празници , за да си купиш кило банани...... Демокрацията пич няма цвят.