23

А стига бе!

преди 9 години

Е, след като тези тефтери са толкова важни, защо се разхождат из София в чантата на някой си пенсионер. Защо година и половина никой не направи експертиза, ами решиха сега когато новото правителство встъпва в длъжност? Защо ще ги краде ЦвЦв и ББ след като това го слушаме от година и половина. Май има други имена които някой не иска да се прочетат.

22

наблюдател

преди 9 години

Днес слушах Дарик Радио. Чуха се много приказки, но грижливо беше пропуснат факта че господина Бенчев е бил служител на ДС и по-специално V управление на ДС което е известно като Полиция на Мисълта.

21

Анонимен

преди 9 години

...."МВР нищо не прави".Аааа,прави,прави.Няколко дни потули случая,а сега се правят на умрела лисица.

20

АНЧО

преди 9 години

ВЧЕРА НАПРАВИХА КАБИНЕТА И ГЕРБЕРСКОТО ГЕСТАПО ЗАРАБОТИ

19

проф. Аврамов

преди 9 години

Защо някой депутат не попита БОРИСОВ и Цветанов инициалите в тефтерчето за тях ли се отнасят. Към Борисов ще се иска задължителен отговор защото има парламентарен комтрол а дори Цачева да стопира въпроса, може директно от трибуната да се попита когато е в залата по някакъв повод. Та ако е мъж да отговори и да заложи думата и името си

18

некой

преди 9 години

До arharА ако имат общо Герб с озчезването бе 'архарчо'? Какво тогава - Цецко (които има присъда вече ама не е в затвора който споменаваш) трябва да се гръмне ако се смята за 'професионалист' (гаранция че няма да го направи - и в мечтите си не се вижда такъв). А за 'началника му (споменат на няколко пъти в докладите на 'братските' специални служби като "мутра" - за него какво ще предложиш 'архарчо'?

17

Анонимен

преди 9 години

Пробив във сигурноста е че допуснаха една откровено антибългарска , етническа партия във Парламента.Всички така наречени "български политици" да си скъсат дипломите , след като един самообразовал се "юнак" ги надхитри и със паравана на няколко души със български имена ,създаде въпросната партия и я окопа във власта.Но явно личния келепир е по-ценен от националната сигурност.

16

Анонимен

преди 9 години

Радане,толкова ли си наивен или се правиш на такъв.Откраднатите тевтери са бездарно планирано действие с цел отвличане на вниманието от големия заем-близо 5 милиарда лева,който вие си гласувахте и който ние ще плащаме.Включихте се в тази *** игра и тотално ни разочаровахте.Вместо да свиете разходите-да слезете от скъпите лимузини,в някои западни страни депутатите ходят с колело на работа,вие си вдигнахте и заплатите и разходите,затова ви бяха нужни тези милиарди,а тевтерчето е за баламосване

15

Анонимен

преди 9 години

Как нищо да не прави?Нали тефтера изчезна! Това неправене ли е?

14

Просветлен

преди 9 години

Вижте това и може да получите просветление: faktor.bg/lacheni-carvuli/32264-ekspertat-benchev-obiknoven-***-ili-aktyor-ot-neostaryavastata-trupa-na-ds.html

13

активен

преди 9 години

Естествено, че и името на Д.П. ще бъде в тефтерчето. Та той си пиеше кафето с Ц.Ц. и беше от най- близкото обкръжение на Б.Б. Но никоя "независима" медия не коментира най-важното- начина на управление и мачкане на всички от първото управление на ГЕРБ. По-лошото сега е, че отново се тръгва по същия път.

12

филия с мас

преди 9 години

Цветанов...Цветанеоперация стори море"Дяволско тефтерче"Гума спука лоша мореЗлатанов!Цацаров...СотиреЦял свят ни се смее морес продажните експертизакона отвори морее ги осъди!в

11

ужас

преди 9 години

"Държавните" ни мъже системно внушават недоверие с държавните структури !!!!Поучете се от Никола Петков- " В България Не бият" - Крилата фраза

10

Анонимен

преди 9 години

Еврофондовете - Стойнев проявява независимост - спират ги. ИДав служебно правителство - намеци че ще ги пуснат. ИДва - в прав текст ни казав - никакви патриотичин партии или няма да пуснем фондовете. Сглубяват либералон правителство - след две седмици имаме фондове. Пълен ФАРС!

9

Анонимен

преди 9 години

повееч от година никой не намира друг свидетел по случая - дори специалист от друга държава който да засатне и да каже че може да се подслушва с тези коли. Накаря намират един по делоот за подслушване на Цветано и след две седмици го гръмват пред блока му. миш бираат споменав се името на бойко и умира той, а след шест месеца и жена му.

8

Анонимен

преди 9 години

Човека никога не беше боледувал затова трябавше да умре в катастрофа. Карал е с нисак скорост зад него се влачи тир. В кресненското дефиле пред него изскачат две коли, който се надпреварват и са абсобюлтно наравон, той за да не се бутен прави обратен завой, в същия момент кола зад тира решава да го изпревари (отляво пропаст, отдясно стена, отзад коли, опред кола и тир) и той се набутав витра. Тъст му загива на мясот - жена му също, той живее четиир дена и в Правителствена умира.

7

Анонимен

преди 9 години

навремето най-добрият компютърен вирусолог не само в БАН, но ив цяла България - проф. ЕВгений Николов (един прекрасен човек) бе убит с цялото си семейстов защото има смелостат да каже че чрез въпросните коли може категорчно да се подслушва, и дори бе готов да обясни как точон - експертизата трябавше да е в средата на юли. В края на юни го блъсан тир на 4 юли умря в Правителстена болница.

6

кк

преди 9 години

"Изчезването на тефтерите на Филип Златанов е пробив в националната сигурност"А, аз, глупакът, си мислех, че изчезването на тефтерите на Филип Златанов е едно предварително обмислено и впоследствие изпълнено "активно" мероприятие.

5

Анонимен

преди 9 години

Изобщо някой връзва ли се на историята с разбитата кола и откраднатите тефтери?

4

Мъгла

преди 9 години

Герберските номера нямат край. Жалкото, е че както винаги ние ще плащаме сметката, а те ще си развяват байрака както си искат. Откакто са на власт само мъгли и дъждове обхващат страната каквито са и техните действия и светлината, която я виждаха някои не може да пробие и покаже на хората верния път за движението напред към по добри времена не само за олигарсите а за обикновения българин.