43

Анонимен

преди 9 години

До АнонименОт България избягаха над 2 милиона българище бягат ами, щом тук е пълно с ***.

42

Анонимен

преди 9 години

всичко живо бяга от путин

41

Ив

преди 9 години

Путин го е грижа само за тия тигърчета. Иначе човека си е върл ловец и си стреля на месо. Спортния лов за него си е още жив... Освен това, на това тигърче горко му се пише в Китай. Там животните страдат най-много, какви неща съм чела, китайците са извратени там... да си беше останало при Путин ама...

40

До 35

преди 9 години

О, има за какво да пишат, имат! Света е пълен с новости, но тука НИЩО НЕ СЕ ГОВОРИ! ЗАЩОТО НЕ ИМ ИЗНАСЯ! Пълни откачалки, намерили "новина" в тигърчето на Путин. А това че всички птици, риби и всякакви други животни мигрират, или не го зная, защото са неуки, или искат да го използват за да се подиграват с Путин, което не им прави нито чест, нито им добавя някаква смисленост на новинарските им сайтове. Напротив, от ден на ден ГУБЯТ, ТОТАЛНО!

39

До 51

преди 9 години

Прав си, сега нашите вестници и сайтовете са пълни с толкава "важни", "осмислени", "належащи", "изключителни" и т.н "новини, че се чудя, къде се учат тези журналисти? И въобще учат ли се? И въобще за какво са ни те? Да ми разказват за това кога Путин ходи в тоалетната или как си гали кучето,колко е гръдната обиколка на разните плейтмейтки или подобни идиотщини?Света явно е напълно изперкал!Такова обезчовечване на хомо сапиенса, явно вече тече противоположния процес - обратно към маймунския вид!

38

Дими

преди 9 години

До Любо: И къде ще отиде ? Тук ми дават парче пица за да пише глупости а там (на запад) трябва да работи мързеливеца .

37

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 46 Не знам дали ще бъде ядрена,но дори с конвенциално оръжие ще ни освободи от световния ГНИЛ капитализъм.

36

Животните са по-умни

преди 9 години

Знае си то,къде му е мястото.Сладуранче,на посоки е.Лошото е, че Китай не може да се справи с бракониерството на тигри,ловят ги не само за месо и кожи,но и за хормонални вещества и терапии - традиционна китайска медицина,изрязват целия генитален апарат на животните,защото се заплаща скъпо от контрабандистите,това са си престъпления срещу животни и националните и международни охранитерлни организации трябва много строго да ги следят.

35

Браво

преди 9 години

Браво на Путин човека разбира че животните трябва да са на свобода . Изглежда че той много им се възхищава и дано да е така . Заслужава похвала че ги е пуснал а не оплюване от простолюдието .

34

Анонимен

преди 9 години

Ми ще бяга та, то при тия цени на месото в русия

33

N

преди 9 години

Даже животните бягат вече бягат от комунистите!

32

Анонимен

преди 9 години

В Москва по времето на СССР.-Какви са тия камбани?-Бият всички часовници на Спаската кула.-Господи, тях пък защо?

31

Анонимен

преди 9 години

Ot dr.*** bilagat mnogo hora po sveta,Celi nacii ta Nima Tova zver4e nevinno 6te ostane hahaaaa

30

Анонимен

преди 9 години

Ще се гушне в къделята жена ти,урунгел

29

Анонимен

преди 9 години

Най-лесно проблемът би се решил, като въведат едни изходни визи за всички животни.

28

Беглец

преди 9 години

То на тигърчетата им е лесно, ами джуджето къде ще избяга след някоя друга година, това ми е интересно. Може би Северна Корея

27

Избягалото магаре

преди 9 години

Избягало...ъъъъъъ, ама животните вече имат гражданство ли? Аз си мислех, че са свободни да ходят където си искат. Даже има едни животни, викат им прелетни птици, отиват, връщат се, отиват връщат се...

26

Наблюдател

преди 9 години

"Днес Бг"снощи презентира за около 10 мин.новината,че Калфин е казал,че ще се вдигат осигуровките.После въобще изтриха информацията.Това е новината,граждани!!!

25

Анонимен

преди 9 години

Животните са по-умни от руснаците

24

Анонимен

преди 9 години

Като няма какво да пишат от днес бг си пускат шегички от 1001 нощ!