18

проф. Аврамов

преди 9 години

Защо някой депутат не попита БОРИСОВ и Цветанов инициалите в тефтерчето за тях ли се отнасят. Към Борисов ще се иска задължителен отговор защото има парламентарен комтрол а дори Цачева да стопира въпроса, може директно от трибуната да се попита когато е в залата по някакъв повод. Та ако е мъж да отговори и да заложи думата и името си

17

ени

преди 9 години

Как не им омръзна да ни правят на маймуни? Как не им светна нещо в мозъка, че малко време им остана - после ще им стане страшно! Какви са тези некадърници, работещи на такива длъжности? Отврат!!!!!!!!!! Няма такава държава!

16

Анонимен

преди 9 години

Бенчев уреди старините си. Поне една тлъста сума е прибрал от Батката. Сега ще го мотат насам натам докато се забрави а Батката ще иска правосъдие и справедливост. И......всяко чудо за 3 дни а народеца чака справедливост и надежда. Има да си чака!

15

Ве ме интересува теф

преди 9 години

Не ме интересува тефтера и всякаквите гадости, които се вършеха до сега. Не искам да се вършат повече такива гадости и се надявам, че новото управление няма да се занимава с гадости, кражби, партийни назначения и корупционизъм! Не тефтера е дневния ред на държавата ни и хората в България.Мен ме интересува каква е програмата на министерствата!!! Енергетиката дори не е министерство! Каква е програмата на Министерство на енергетиката? Кои са зам. министрите? Каква ще е цената на тока?

14

Анонимен

преди 9 години

*** и държавата щом дни наред тема номер едно е някакво тефтерче !!!

13

Анонимен

преди 9 години

Е как ще ви кажат,като всичко е постановка.Елементарна и тъпо изпълнена.Дадоха хляб на журналистите поне за една седмица,за да не питат за какво ще харчат огромния дълг от 4,7 милиарда,който ни натресоха.А народа спи и се гърчи от мизерия.Няма сили дори да протестира.

12

Анонимен

преди 9 години

Такива тефтери никога не е имало - само конспирация на остатъците на кумунизката ДС и Позитанските олигарси!

11

Аз

преди 9 години

До vКолега внимавай, всеки който спомене ДС или го бият или го стрелят. Опасно си е да се говори истината в Република и то през 2014 година

10

АЗ

преди 9 години

ДОБРЕ ЧЕ СЛАНИНСКИ КАТО Е ОТМЪКНАЛ ТЕФТЕРИТЕ НЕ Е ИЗЯЛ И КОЛАТА..НЯМАШЕ ДА МУ СЕ ОПЪНЕ..ТО ЦЯЛА БАНКА ПРИЛАПА ВИЕ ЗА ДНИ ТЕФТЕРИ..ТОВА Е ЗУРЛАН НЕ Е ШЕГА РАБОТА...ДЕБЕЛОТО ДЕТЕ Е ГЛАДНО И ХОДИ СРЕД НАС..СКОРО ЩЕ ПОЧНАТ ДА ИЗЧЕЗВАТ И ХОРА..

9

v

преди 9 години

Режисьорите си прибраха сценария, какво толкова? В главната роля прокуратурата,в подържаща вещо лице! Продуцент ДС и ко.

8

хладен ум

преди 9 години

По НОВА ТВ за тефтера се говори по цял ден,че Пеевски е вътре. Вярвам,че е така,но те се опитват да ни втълпят,че той е свил тефтера. Всеки знае,че Цецо си го е взел,и едвали изобщо е бил в колата на "слабия мехур". Всички от тефтера в затвора!!!!

7

за какво става дума

преди 9 години

Вучков, каза, че не знае за какво става дума, но няма никакъв повод за паника.

6

ХА ХА

преди 9 години

Голям смях! Както каза Рачков по Господари на ефира, човека се навел да вземе едни пари, и тефтерчето изчезнало!ХА ХА ХА! Клоуни!

5

Щом ГЕРБ е на власт

преди 9 години

стават СТРАННИ неща. Чакам марсианците

4

Х

преди 9 години

Прокуратура, следствие,експерти-организирана престъпна група.

3

За едни 200 лева

преди 9 години

ще правим проблем. Хайде сега. Тя Цеца Секса 2 млр открадна, пък те за едни 200 лв

2

Tina

преди 9 години

Вие на различни планети ли живеете, бе?...

1

ИФ ЦЦ ББ

преди 9 години

не са НЕКОИ - ТЕ СА НИКОИ