7

diavolcheto

преди 9 години

Аз също съм на мнение, че момчетата са добри, но ги изхвърли зад борда изборът на песен. Както Саймън Кауъл казва, погрешно избраната песен може да провали и най-страхотния изпълнител.

6

diavolcheto

преди 9 години

Г-н Халваджиян, безкрайно много Ви уважавам по 1000 000 причини, но имам един въпрос към Вас.От стартирането на Х Factor до вчерашното издание с удоволствие се насладих на много красота, талант, стил на обличане, достойна борба на всички участници. И изведнъж - Криско! Просто лепнахте една голяма кръпка, една храчка на всичко прекрасно до тук. Та въпросът ми е: кому беше нужно това?

5

Анонимен

преди 9 години

тея някой ги е излъгал че могат да пеят, те не пеят а блеят .аре у лево .

4

disappointed

преди 9 години

Дядото и Бенчев заемат мястото на хора,к оито МОГАТ да пеят. Те са просто пълнеж, за да правят шоу. НО какво шоу - дядото е скучен, а оня Бенчев, колкото и да беше забавен в началото, просто се изтърка. Нито може да пее вярно, нито пък е забавен. Всеки втори може да "пее" и да се *** като тоя...Защо го бутат още??? Заради него се гонят хора, които имат ТАЛАНТ.Момчетата от 4U бяха прекрасни. Млади, симпатични, талантливи. Жалко. Но и Невена не трябавше да си тръгва. ВЪН БЕНЧЕВ!

3

Анонимен

преди 9 години

Момчетата са добри, но снощи много кофти песен изпяха...

2

Спонги

преди 9 години

До Анонимен 2Пълна манипулация. Форматът на шоуто е такъв, че пробутват напред някакъв дъртофелник. В Гласът на България пък пробутват една бесарабка и един *** (другият е добър). Не вярвам, че има някой който да праща СМСи, не броя роднините.

1

бай иван

преди 9 години

и това т.нар. 'шоу' не го гледам. просто ми е писнало да ми пробутват морално фалирали 'звезди' тип мария илиева в журито (която е с доста съмнително анадолски гени) и както разбрах от мат'риала разни изпърдяни 'таланти' тип криско.