11

Дятка

преди 9 години

Най-страшното е да се събудиш в ковчега на 2 метра под земята

10

Тихомир Томов

преди 9 години

В България почти всички сме в политическа кома и голям студ ще да дойде , за да се събудим !

9

Димитър Божидарски

преди 9 години

Созополски вампир ще да е!

8

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 5По-правилно беше да напишеш, - "ако се събуди", щото така излиза, че всички мъртви се събуждат и си отиват по живо по здраво в къщи, а в моргата са били да си поспят, колкото да си отпочинат.

7

Анонимен

преди 9 години

Обикновен случай на клинична смърт, какво толкова? До сега е имало много такива, даже аз имах колега, който се събуди след 5 часа в моргата.

6

Анонимен

преди 9 години

Дали пациента има пулс, мозъчна и сърдечна дейност може да се установи в днешно време с ТЕХНИКА. Никой лекар не установява смърт само с попипване на ръката, освен ако не иска със сигурност да влезне в затвора.

5

Анонимен

преди 9 години

Това на снимката не е хладилна камера в морга, а апарат за ядрено-магнитен резонанс. Такова изследване се прави на живи хора и няма нищо общо с моргите. Журналята, пак се изложихте кифладжийски.

4

Antonim

преди 9 години

Баба ми, Бог да я прости, като млада е била бременна в осмия месец, когато се е разболяла от коремен тиф. Помислили я за умряла и я хвърлили на циментовия под в моргата. Когато дошла в съзнание, видяла около себе си труповете. Запазила самообладание и когато на другия ден дошла санитарка и махнала с ръка. Жената се изплашила и започнала да крещи. Дошлите на помощ хора качили баба в отделението. Махнали бебето, но баба оцеляла. Така че това се е случвало и друг път.

3

Критика

преди 9 години

Това,че проклетите и Господ не ги е искал,лекарката издала смъртния акт вина няма.

2

D

преди 9 години

Такива новини ме карат да се запитам - а колко ли хора са се събудили и никой не е разбрал......

1

Анонимен

преди 9 години

втори живот живее жената.има живот след смъртта ...