7

dp

преди 9 години

Бе 27 дни гладуване е много, преживява се особено ако човек има повечко резерви амае на ръба.Когато имам сили - т.е. не ме яде поредният вирус както в момента - понякога пропускам да ям два дни в седмицата, доста ми помага срещу ефектите от системното преяждане, коитосе натрупват във времето. Примерно понеделник и четвъртък. Мъка е разбира се носе понася с известен зор, усеща се подобряващ ефект - до време, усеща се и катопочне да идва вповече, човек трябва да си слуша сензорите.

6

7

преди 9 години

На лекарите не трябва да се вярва за нищо - ако хората не боледуваха или се лекуваха евтино, те и фармамафията щяха да са без работа и доходи. Емлема е рака - ми те печелят стотици милиарди долари от псевдолечението му всяка година - огромен бизнес, да не са луди да се разделят с толкова пари - кой би го направил това доброволно?Затова за всяка болест е добре поне да се търси вариант и да се изпробва алтернативно лечение - билки, вода, гладуване - докторът трябва да е последен вариант!

5

Анонимен

преди 9 години

До 1Не всичко се лекува с гладуване. И като ги разправяш тия работи с лекота, трябва и да обясниш за последващото захранване, което не никак проста работа...

4

онбашията

преди 9 години

До безех, що не са го знаели това преди 200 години, ни чума щеше да ги мори, ни холера, само е трябвало да гладуват. а те са се тъпчели със свински пръжки, и после що имало чума.

3

Анонимен

преди 9 години

Я, тази обърна плочата! Преди пишеше само за извращения, сега - за наркотици. Сигурно е записала "вишу за журналискя".

2

Анонимен

преди 9 години

Значе направил си не тотално гладуване, а примерно си пил сокове, после захранване... Кажи пълната картина, че иначе някой ще се подведе по думите ти, ще направи един тотален глад и действително ще вземе да се прецака.Иначе съм напълно съгласен - гладолечението е страшна работа. Примерно един пловдивски хирург го прилага върху себе си, в момента е на 76 години, бачка си, пълен е с енергия, не пие никакви лекарства (само някои витамини и минерали взема) и се кефи на живота.Обаче умната!

1

без

преди 9 години

Лекарите... са умни хора, на които са им промивани мозъците в продължениена 7 години,цхе единствения начин да илекуваш някого е като го натъпчеш с химия. Спорих с един доктор / млад, на запад (дет се вика) работи. Каза, че ако не ям 20 дена ще умра. Аз направих 27 дена гладуване докато ходех на работа и несамо не умрях, ами се излекувах от какво ли не. И му се явих, а той вика - ами ти сигурно си ял тайно. Заключение не се разправяйте с лекари / те не са учили как да лекуват. Не могат!