7

мен

преди 9 години

кое не му е комерсиалното на спорта?вие знаете ли че това е спорта който е донесъл най много медали за България?По принцип водят борбата,но двата стила взети заедно,така че не ми обяснявайте че щангите са безмислен спорт....Като гледам футбола колко е смислен направо ми се повръща от толкова много медали и успехи...тва българския народ не си знае нито слабите черти,нито силните...затова е на такова дередже.Не че спорта би оправил положението,но поне се събуждайте за някои неща.

6

Венелин

преди 9 години

За отбора по водна топка писа следното:По време на международна среща Пишо напада с топката, а треньора крещи:- Подай на Спас!Пошо обаче продължава да плува напред с топката, а треньора крещи:- Подай на Спас!Пешо стига пред вратата на противника, а треньора крещи:- Подай на Спас!Пешо вкарва гол и вика на треньора:- Нали вкарах гол.А треньора вие край басейна:- Ти вкара гол, ама Спас се удави...

5

Анонимен

преди 9 години

Защо нищо не се пише за отборите ни по крикет,кърлинг,ръгби,водна топка,хокей на трева

4

off

преди 9 години

Злато или сребро други сайтове пишат злато

3

Анонимен

преди 9 години

Напротив, това е един от най-мъжките спортове! Това че не е комерсиален, не го прави безсмислен! Трябва сила, но и тактика. От 99-та гледам щанги и винаги са ми били безкрайно интересни!

2

baihui

преди 9 години

Браво, въпреки че това е в топ 3 на най-безмислените спортове......

1

Анонимен

преди 9 години

Браво, Иване! Жалко, че няма други такива щангисти като теб в момента. Много труд трябва!