57

честито

преди 9 години

Украинците да благодарят на Яйцето и да не циврят за помощи, освен при САЩ. Те дават, подаряват,хранят...

56

тя

преди 9 години

"Армия SS$"има въпрос: " когоа ще се биеме "?

55

Иван Сотиров

преди 9 години

До АнонименЕх , ех свободно творчество хахахаха. Не съм се смял от доста време на някое четево ( ако не е на *** Василева ) . Руснака си спазва договорките инак ще спре на цяла Европа тока. Тук не съм видял и една статия за убитите деца в Донецк . Това ли е пълното спазване на премирието . Много е хубаво да ловиш маймунки с трици . Обективизъм трябва не само пристрастия. Апропо Франция май ще се опита да не даде новите Кораби на Русия въпреки договора койо са подписали.

54

Иван Сотиров

преди 9 години

До житомир Съмнявам се ,че си проследил конфликта от началото му. За да кажеш "До като ония пияници не взеха отъжия в ръце имаше ли проблем? Не, всички си живееха мирно и кротко " > Колкото кротък беше и " майдана "., събитията в Одеса и още много случай. А за това кой взе първо оръжието се вижда във хиляди видео материали . Това което не направи така наречения диктатор Виктор Янукович го направиха новата "власт".Изпратиха войски в източна украйна . Житомире пияниците се видя каде са/ Киев/

53

Бойко не Борисов

преди 9 години

,,ОТВАРЯ СЕ ПЪТЯ"!?- Ми то между Новоросия и Русия има 200 километра не охранявана от хунтата граница. И по нея пътища и пътеки за ,,Хуманитарна помощ" колкото щеш. Сега какво магистрала ли ще правят?

52

Отговор

преди 9 години

До ВарнаПич, моли се тук да не стане така, щото сме по зле и от украинците! Нищо че сме в ЕС, никой не го е грижа за нас! А както са ни разделили политиците, ще се разтурим за два месеца!Пази Боже!

51

Варна

преди 9 години

5. Кой финансира тези батальони и кой ги снабдява с кока ?6. Защо в държава, която ще се асоциира и ще става правно равна с нас , швабия , испания и всички от ЕС, се позволяват произволия на някакви групи, батальони и всякакви такива престъпни пумияри- фашисти ? Защо не са отговорни пред закона ?!?!?!

50

Варна

преди 9 години

Имам няколко въпроса до аудиторията1. Защо някакъв частник - новопоявил се предприемач, заема някава роля на ТИЛ в така наречената Украинска армия ?2. Защо се събират помощи за армията ? И по важното ....как така украинския народ дава пари и средства за избиването на свои сънародници ?!?!?!?!?3. Защо след като ООН призна че има хуманитарна криза в Донбасс не видяхме представителите на Червения Кръст и всякакви такива благотворителни перални на пари?

49

Анонимен

преди 9 години

Нефта сорт Урал тази сутрин е 74 долара. Всеки долар понижение на нефта означава 3 милиарда долара по-малко в годишния бюджет на Русия. За последните 3 месеца нефта поевтиня с 30 долара, което означава че за 2015 година рашковците ще имат вместо 450 милиарда долара бюджет само 360 милиарда, което пък се равнява на спад в размер на двугодишния военен бюджет на руския супер-агресор. Единственият изход на кремълското джудже е рязко повишение на данъците в Русия. Дупе да му е яко на Рашкостан.

48

житомир

преди 9 години

С каква злоба само се коментира бъдещия разпад на една суверенна държава, на която не и се дава да диша само защото граничи с империя. Тези хора са преживели гладомора и пак са оцелели и пак ще оцелеят, а вие злорадо се кефите като в недалечното минало как някой голям батко е хванал и бие по малко дете. Извращение от всякъде. До като ония пияници не взеха отъжия в ръце имаше ли проблем? Не, всички си живееха мирно и кротко. А утре като в Кърджали поискат Кърдж.Нар.Република?Какво става тогава?

47

Щерев

преди 9 години

Не ви ли прилича малко на априлското въстание.Тогава Русия подкрепя и финансира това въстание с ясната цел че ще има жертви и отзвук и на Запада за да може Русия да извърши инвазия и да замени османското робство с руско робство.Достоевски пише"целта на въстанието е изпълнена" Т.е българските жертви преднамерено и планирано от Русия стават курбан за руски интереси НО КОИТО СЪВПАДАТ И С БЪЛГАРСКИТЕ. После Достоевски пише:Ние сме дошли да ги освобождаваме , а те живеят по-добре от руските крепостни селяни които нямат никакви права и имот.Докато в османската империя има чорбаджии и оземлени бълг

46

majorski

преди 9 години

Европан не проумя че без Русия няма бъдеще ...колко още трябва да умрът ...колко съдби дреява да се разрушът за да схване европа че трябва да преговарв с Русия като с равностоен .....горко им на украинците !!!

45

Анонимен

преди 9 години

echo.msk.ru/sounds/1435950.html

44

Austin Powers

преди 9 години

Слава на нашите православни братя украинците!

43

Анонимен

преди 9 години

Много съм притеснен от името на баталион ,,АИДАР,, . Името на последният владетел ...НА КАРА ***

42

Анонимен

преди 9 години

Под дулата на оръжия на хора от "десен сектор" /украйнски фашизоиди/ карат украинските войници да воюват. Заплашват семействата им. Има десетки разстреляни. А тука дават трибуна на тези *** да пропагандират!

41

Анонимен

преди 9 години

Малееееее каква пропаганда! ха ха ха Цели полкове се канят да дезертират а виж какви ги пишат тука "А заявките за зимно облекло прииждат неудържимо. Но заявката, която Тука чува най-често, гласи: "Кога ще можем отново да се бием?"." ха ха ха ха Интересно какво ще пишат тогава ако това в най скоро време стане реалност?!!!???? :D Така са лъгали само ГЕСТАПО вската пропаганда! Става много лошо ми се струва!

40

кой служи в Айдар?

преди 9 години

Търсената от Интерпол 30-годишна "бяла вдовица", британката Саманта Лютуейт, (Samantha Lewthwaite), е застреляна в Донбасс от снайперист на опълченците. "Бялата вдовица" се е биела на страната на фашисткия батальон Айдар. Тя принадлежи към ислямската терористична група Ал-Шабаб (Al-Shabaab) и е вдовица на британския терорист Джърмейн Линдзи. Двамата са участвали в различни атентати, включително и в Лондон и в Кения. За украинските власти "бялата вдовица" е толкова ценна, че те дават 1 милион долара за залавянето на снайпериста.

39

перфидно лицемерие

преди 9 години

С присъщото си перфидно лицемерие Запада не признава изборите в ДНР и в ЛНР. Същият този загрижен за човешките права и европейски ценности Запад, обаче, изобщо не си мръдна пръста, за да прекрати чудовищните престъпления на киевската фашистка хунта в ДНР и в ЛНР - разстрели на невинни старци, жени и деца, убийства, изгаряния на живо, артилерийски обстрел, бомбардировки и всичко останало от програмата за геноцид на цяло едно население.

38

Анонимен

преди 9 години

Прав е Георгий да отмени почивките на море. Скоро остатъчна Украйна няма да има излаз на морето :)