21

Анонимен

преди 9 години

учете хората на нови стъпки и салта при преминаване по пешеходна пътека.вчера една патрулка се опита ама бях по бърз ,жената ме забави само малко

20

Анонимен

преди 9 години

Странно е, доколко нашите "СЪДОВЕ" работят срещу интереса на обществото. Веднъж завинаги трябва да се разбере, че на етапа на културното развитие на българина, за жалост в условията на принудително безпаричие и нищета, при действието на закона на джунглата, в масирана, войнстваща малокултурност, престъпност и простащина, ЕДИНСТВЕНИЯТ ЕФИКАСЕН НАЧИН ДА СЕ ПРОТИВОДЕЙСТВА НА ИЗБИВАНЕТО ПО ПЪТИЩАТА, Е РЯЗКО УВЕЛИЧАВАНЕ НА НАКАЗАНИЯТА, ОСОБЕНО ГЛОБИТЕ. *** СЕ СТРЯСКА САМО ОТ БЪРКАНЕ В ДЖОБА. ЯКО!!!

19

към № 19

преди 9 години

шеф, слязъл ли е от държавния автомобил да види тази позорна за обществото гледка.За опасностите на автомобилите, за страхотиите, които вършат, може да се изпише цял справочник. ГОЛЯМАТА БЕДА Е, ЧЕ ТЕЗИ ШОФЬОРИ СА НАШИТЕ БРЪТЯ, БАЩИ, СЕСТРИ,У МАЙКИ, ДЕЦА НИЕ!!! Те са ЕДНИ ОТ НАС. Ние сме ги възпитавали. Те възпитават децата си. Разбирате ли, къде е тенията! У нас!!! У нас, хора! В нашата простотия, необразованост и ПРОСТАЩИНА. В правното и поведенческото ни НЕВЕЖЕСТВО.

18

Анонимен

преди 9 години

Колко автомобили спират пред ОТВОРЕНИ ВРАТИ на градския транспорт?Колко шофьори намаляват пред светофар, независимо от цвета на сигнала? Правят го в белите страни!Колко шофьори не те ПРИТИСКАТ ОПАСНО ЗАД ГЪРБА при *** разрешените завои?Къде са защитните/спасителни перончета при голямо разстояние между тротоара и обществения транспорт? Перончетата, апропо, са абсолютно необходими и за да могат старите хора (а и не толкова старите старите вълци ги яли у нас) по-лесно, без унизително мъчителни движения, да се изкачват по садистично високите стъпала на трамваите. Някой транспортен

17

Анонимен

преди 9 години

Хайде, стига обвинявахте пешеходците-пенсионери. Често не внимават, да - възраст - и вас ви чака, недохранени, без лекарства, пъплят да намерят по-евтино ... мизерия...да сте чули ПЕНСИОНЕР ДА Е УДАРИЛ И УБИЛ АВТОМОБИЛ??? Но, кажете! Колко са УДОБНО за пътниците разположени спирки на транспорта? Колко шофьори дават МИГАЧ, колко шофьори НЕ минават БЯСНО в последните секунди и дори на червено, особено "доставчиците", за колко мига е длъжен да прелети пешеходецат на "зелено"?! И още ...

16

Анонимен

преди 9 години

До dcАз пък съм съм виждала, как жени в интересната възраст - нахаканата, със самочувствието на Атина Палада, слизат от автомобила си (като правило неправилно спрян или на тротоара или накриво на платното) и пресичат пред или зад него, принуждавайки колегите си да се правят на магьосници, за да не я убият. Какво ще кажеш, мадам по въпроса...не те засегнах, теб и членове на фамилията ти...

15

Анонимен

преди 9 години

ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ КЪДЪР НА герб, който струва като човек и професионалист. Ако има възможността по съвест и акъл да ръководи, ще се справи добре, но ако някой *** му нарежда, няма шанс.

14

dc

преди 9 години

Сигурна съм, че не само аз съм свидетелка на безобразното пресичане точно на тази група пешеходци. Сякаш нямат чувство за самосъхранение, да не говорим и какъв пример дават.... редовно пресичат възлови булеварди, едвам се движат, но не могат да изчакат зелено или да минат през подлеза. Неслучайно са рисков фактор на пътя.Ей, хора, имайте култура като се движите по улиците!

13

Анонимен

преди 9 години

NQMA LOSHO.SAMO TE DA SAQ.

12

не спазват закона

преди 9 години

А защо милиционерите-полицаи продължават систематично и планомерно да не спазват Закона за движение по пътищата?

11

палачи

преди 9 години

Шофьорите в България карат като палачи. Особено, като видят пешеходец на зебра.

10

Анонимен

преди 9 години

На 64 за пешеходец не ставаш, но за работещ и плащащ осигуровки си кукуряк!

9

Hiter

преди 9 години

Не могат да избягат от джигитите. Джигитите са по-бързи и по-яростни

8

77777

преди 9 години

Тоя голяма дивотия е изтърсил. Честа жертва на пътя, са тези, които са най-много. а в случая най-много са пешеходците, които са на над 64 години. Едно, че са пенсионери и имат свободно време и второ, по-младите предпочитат да газят пешеходците с колите си, вместо да бъдат газени. Може да се окаже, че примерно пешеходците над 64 година са да кажем 80% от всички пешеходци, а жертвите сред тях да са примерно 60% от всички жертви сред пешеходците.

7

Анонимен

преди 9 години

абе министрите от този кабинет май повече по телевизионни студия и медии обикалят отколкото да работят.Почва да омръзва вече, като пусна телевизора я Боко я някой министър нещо ще обяснява в интернет изданията същата работа.Направо се чувствам все едно съм си в комунизма едно време само новини за партията и първият човек, навремето поне само работническо дело имаше а сега ни облъчват от всякъде!

6

5-та възраст

преди 9 години

Иначе искат да се пенсионираме на 65 виж 70. На тия години вече човек една улица не може да пресече.

5

Салахадин

преди 9 години

Според капацитета,който е отново на власт.Когато се прие закона на 36 градуса лятото на фарове,трябваше да намалеят катастрофите!!Те ,че не намаляха и се увеличиха е едно,но другото е ,че тоз невероятен ум го избраха пак :)Хак да ви е сега.В Гърция бензина с 40 по нисък от нашия уж "намалял"!!!

4

Анонимен

преди 9 години

шофъорите на пътя под 64 честа жертва на КАТ

3

vesko02

преди 9 години

Всъщност развръзваме ръцете на джигитите на пътя,и няма да има нужда от пенсионна реформа две в едно така да се каже ,и без това живота ни е като безкрайно участие в "Сървайвър"

2

Елемаг

преди 9 години

Да си ходят на село тогава.Там ще ги заколят и изнасилят гласоподавателите на ГЕРБ,ДПС,БСП ,че даже и на Бареков.И без това тежат на "биджета".А парите са нужни да се плодят гласоподавателите на гореизпоменатите партии.И в двата случая ще им се земат скалповете на пенсиите!!