6

zver4etooo

преди 9 години

До valiqВаля, колко си проста!Ако щете ми трийте коментара, но вече е нетърпима простотията, която ни залива отвсякъде

5

Анонимен

преди 9 години

До 4Що рече? Англичанка казваш. Фамилията и да ти говори нещо? Сара Брайтман си е еврейка, а те не се дялт на англичани или испанци. Те са си евреи. колкото до нейното творчество, все има вкус, така че не е задължен да я харесва.

4

diavolcheto

преди 9 години

До valiqЯвно нямате никаква представа от Сара Брайтмън. Първо, тя е англичанка, а не американка. И е много повече от певица: тя е и актриса, и танцьорка, пише песни. Това е една красива и с разностранни таланти личност. Отвратително е не само незнанието Ви, но и опитът отново да се оплюе нещо стойностно.

3

valiq

преди 9 години

До възмутенCeca e izkluchitelno dobra pevici i horata go pokazaha! A tazi e nqkakva amerikansjka anonimna! estestveno che s6te idem na Ceca, ne na taq!

2

Meg

преди 9 години

Въпроса тук не опира само до желание, а и до възможности. Аз например много исках да отида, но за съжаление нямам финансова възможност да дам 90 лева и нагоре. Ако бяха намалили билетите, със сигурност щеше да има повече хора. Не мисля, че празна зала при скъпи билети е за предпочитане пред пълна зала, но при по-ниски цени...

1

възмутен

преди 9 години

Оная сръбска *** Цеца напълни залата, а Сара събра само 7000 души. Българино, българино, кога ще де оправиш?!