12

Мотор

преди 9 години

Кола с голям атмосферен двигател се кара лесно, въртящият момент на всички обороти стига.

11

Анонимен

преди 9 години

За разлика от Южна Кореа тук всичко е позволено. Тишината на летните градски нощи се разцепва пред 1000 кубикова 10 годишна пистова ямаха без испускателна система. От 112 те питат по коя улица се движи а ти не можеш да отговориш защото мотора се движи на 2-ра скорост със 120 и за 1 минута преминава през 5 улици. От 112 вдигат рамене и казват че нищо немогат да направят. И така цяло лято.

10

Габриела

преди 9 години

До Анонимен ХА ем защо да ги забраняват след, като не можем да си ги позволим :D

9

ей разбирачите

преди 9 години

като е високо гроздето е кисело... карайте си голфчетата и се скрийте... който не е карал "muscle car" да не коментира... нека пробва и тогава ще говорим...

8

Възмутен

преди 9 години

Да идват в България, тук всеки може да кара без ауспуси и да тормози цял квартал. Както и може кучето да ти лае цяла нощ и да не дава три блока да спят.

7

Анонимен

преди 9 години

Кола мечта, но не е за нашия стандарт.

6

Анонимен

преди 9 години

И в България да ги забранят !!! И без това не можем да си ги позволим !

5

Анонимен

преди 9 години

най-интересното в тоя мотор е точно това v8 и звука, който вади. Конете може да си ги направиш колкото искаш, ама звука на расов американски осмак трудно ще докараш.

4

Анонимен

преди 9 години

това за еврейте вече са прекалени работи. През 50-те години, когато немците им подаряват безплатно два пътнически лайнера (като репарации заради войната) ги приемат без никакви забележки. Как ви изглежда SS Israel спрямо Corvette SS 50 години по-късно ?!

3

tuka

преди 9 години

До НиколетаПрава си , къде къде конкуренцията е по добра с доста неща от тая измислена кола , 6.2-литров V8 двигател с мощност 466 к.с смях , хем не бЯГА хем гори

2

lol

преди 9 години

хората си имат закони и си ги спазвата тук - разграден двор и хаос

1

Николета

преди 9 години

Слабичък е курветът.