103

койчо

преди 9 години

Айде да не се лъжем. Българин съм, искам Кубрат да спечели, ама няма да изкара 9 рунда срещу Кличко.....да си кажем истината в очите

102

Анонимен

преди 9 години

Давай Кобра, разбий тоя бандеровски ***.

101

Анонимен

преди 9 години

ЗАЩО СЪМ ЗА КЛИЧКО ,,,ЗАЩОТО НЕ Е БЪЛГАРИН

100

Ива

преди 9 години

Защо съм за нашия Кубрат, не само като българка, но и за това, че ние българите сме дали на Киев българин за митрополит ,който е защитил православието, а да не говорим, чемного от руските болярски родове са от български произход.Кличко загърби не само нашата христианска вяра, но и застана в редиците на фашизираните украински бандеровци, като по този начин вливайки се в техните редици не се посрами за тези зверства, които източните украинци вече повече от 4 месеца са подложени на фашистки терор.

99

Анонимен

преди 9 години

Кличко даже на снимката му хвърля психоатаки. Не го гледа в очите а някъде във веждите на Кубрат- демек: Не те виждам.

98

муспи

преди 9 години

Пише се тук там че е двубой между хомо сапиенс и неандерталец - кобрата бил неандерталеца, а Кличко ариеца. Вижте на снимката, - наклонът на челото на Кличко и мътния поглед са еврейски белези, а срастването на висулката на ухото е еврейски белег за деградация. Като прибавим към това безмерната алчност и защита на своето си с всички възможни средства определя докрай еврейския му произход. После - прозападници - брат му навлезе в политиката когато Украйна се унищожава от Запада като западник.

97

Анонимен

преди 9 години

КУБРАТ ВЛАДЕТЕЛЯ НА ОНОГУРИЯ.

96

факт

преди 9 години

Нищо ново под Слънцето: и Никола Петров и Дан Колов са биле ощетявани от НЕсправедливи правила в качеството си на претенденти, но все пак са успели да станат шампиони . . . И Кобрата ще успее.

95

Анонимен

преди 9 години

Още само 48 часаааааааааа!Баси майката! Ще доживея явно така мечтания за всички български фенове на бокса( а и не само) мач- Кличко срещу Кубрат! Чакам тази среща от 5 години- Тогава нашия влезе при професионалистите в тежка категория.

94

Анонимен

преди 9 години

Владимир Кличко в едно откровение: Ако имаше хипотетична среща между брат ми Виталий и мен и двамата да сме в най-силните си години, то брат ми щеше да ме убие на ринга.

93

Анонимен

преди 9 години

Огромно уважение изпитвам към брат му на тоя- Виталий Кличко Уважение към боксьорът Виталий, а не към политика Виталий. Просто за мен е един от най-великите шампиони в тежка категория. На 32-38 години беше ненормалник на ринга. Убийствен!Лично Майк Тайсън му ходи в имението в Украйна на гости в знак на огромен респект към Виталий. Брат му обаче така и не ми допадна като стил и характер. Дано след края на срещата си кажа на акъла: Виталий, човече, все някога трябваше да падне брат след тия 10 г.

92

Анонимен

преди 9 години

На нашият единственото му предимство е напредналото ЕГН на Кличко. С цели 5 години е по-дърт от нашия. Ако Кличко беше на годините на Кубрат то просто среща нямаше да има понеже щеше да приключи във 5-6 я рунд най-много. Сега вече отслабва Кличко. Не е оня звяр от преди даже 3 години, който се би с Дейвид Хей - най-бързият боксьор при професионалистите, а Кличко го направи смешен!

91

vazmuten

преди 9 години

Cheta vi tapite komentari ot chujbina i se 4udya 6to za hora ste ostanali tam?!Kade vi e rodolyubieto/koeto demonstrirate kogato nyakoy pishe na latinica poradi lipsa na kirilica/,kade e 4uvstvoto vi za nacionalna gordost i jelanieto bulgarin da spe4eli v bitkata s tozi nadut fuklyo Kli4ko?!Nari4ate ni rodootstapnici,predateli i kak li ne o6te,za6toto sme izvan stranata,A VIE?!KAKVO PRAVITE VIE-'ISTINSKITE'rodolyubci?!!?!

90

ДО 103

преди 9 години

ДО 103Ти ако си българин, освен да плюеш, да псуваш и да се дърлиш, за нещо друго ставаш ли!Ти какво можеш на този свят, това че се наричаш българин, нищо не означава, ти се срам и позор за свестните българи!

89

Анонимен

преди 9 години

Кличко е много мръсен играч. Когато видя насреща си руският звяр Поветкин постоянно влизаше в клинчове с него, а заради дългите си ръце му разкраси физиономията и дотам. Няма да се учудя ако търси постоянно клинове и с Кубрат и накрая да спечели по точки. Даже Кубрат си го каза: ако срещата стигне до края на 12-я рунд, на Кличко ще дадат предимство в точките.Единственият шанс на Кубрат е да го нокаутира. Успех, човече!Това е най-важният ти мач в живота. Всички истински българи сме с теб!

88

Анонимен

преди 9 години

do 90 Е как да вкара реклама на Крисия , като тя пее преди мача му бе?

87

Анонимен

преди 9 години

ПУЛЕВ, УВАЖАВАМ ТЕ БРАТЛЕ И СТИСКАМ ПАЛЦИ ДА ПОБЕДИШ,ОБАЧЕ БЪДИ И МЪЖ, СТИГА СИ МРЪНКАЛ, ТОВА Е МЪЖКИ СПОРТ,МЪЖКА БОРБА,АКО СИ МЪЖ И С МАЛКИ РЪКАВИЦИ ЩЕ ГО ПОБЕДИШ, И С ДОПИНГ ЩЕ ГО ПОБЕДИШ,БЪДИ МЪЖ И ГО БИЙ, МРЪНКАШ КАТО ФОЛК ПЕВИЦА, НЕ НИ ИЗЛАГАЙ!

86

Анонимен

преди 9 години

Кличко ще спечели, Кобрата няма шанс.

85

Анонимен

преди 9 години

kobra ubii urko fashista

84

Ogi

преди 9 години

zapomnete tova dobre, 5-ti ili 6-ti rund ste svirshi dvuboya,,,e precenete sami v polza na kogo,,,,,,,,..