8

Анонимен

преди 9 години

До анонимен 5Да, има човечност, има мисъл, има грижа. А вие с 2 сте завистливи неудачници от бранша, които искате с лъжи да изсмуквате от болните хора много пари. А като обикновени клиенти на здравеопазването пък сте свикнали да се отнасят с вас като с животни. Защото наистина сте необразовани и нечестни животни (с извинение към животните, те не заслужават да бъдат сравнявани с човек).

7

Анонимен

преди 9 години

Г-н Министър, вижда се, че искате България да има здравеопазване. Вижда се, че досега с общи усилия псевдосоциалисти и псевдодемократи (основно сеседари - лъжци, родоотстъпници и крадци)) лишиха България от здравеопазване, с изключение на богатите крадци и политическите подметки. Ако искате да върнете здравеопазването на народа, г-н Министър, най-напред премахнете зловещия институт на ОПЛ (джипи), по негласна директива изпращащ хората по-бързо в отвъдното и НЗОК - пирамидата, ограбваща вноските.

6

псих

преди 9 години

То да е само погледа. А резките движения, непрестанното поврътване и чупене на китки. Направо си е недобре главният лекар.

5

Анонимен

преди 9 години

Почнете с НЗОК да реформирате. Това е паразитна структура дублираща дейността на министерството. Колко маймуни киснат в НЗОК? Колко пари потъват там за заплати и "награди"?

4

Анонимен

преди 9 години

В погледа на този човек има нещо особено !

3

симпатяга

преди 9 години

Аз съм десен човек, но нещо новото правителство (уж е от нашите) само с леви идеи излиза. Пояснявам какво е дясна реформа: премахва се НЗОК, закриват се половината болници (България има най-много болници на глава в целия ЕС,това няма как да се издържа,плюс няма и толкова хора, нито лекари), електронна здравна карта (можеше да се сложи чип в личната карта), абе отидете в Холандия (или Румъния!) и питайте, copy/paste и за 1-2 години нещата стават.

2

ANASTASIVSMVLTIANNI

преди 9 години

Този мъж зомбиран ли е или така си изглежда като жив мъртвец ?

1

Lllllll

преди 9 години

Дълга за нас, праата за вас... назаем всеки може... ама вие нищо не връщате... само взимате...