31

fisus

преди 9 години

a дано *** надали откакто има членски внос за какво ли не и проформа едно по друго няма да се оправим никога

30

ГЛУПОСТИ!

преди 9 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА РАЗБЕРЕТЕ ,ЧЕ:ВЛАСТТА И ДЪРЖАВАТА ---ОСВЕН ВАШАТА ЧЕРГА...НИЩО ДРУГО НЕ МОГАТ ДА ЗАПАЛЯТ!НЕ Е РАБОТА НА ДЪРЖАВАТА ----ДА ПРАВИ ИКОНОМИКА И ПРЕДПРИЯТИЯ!!!!ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ----СА ОСЪДЕНИ НА "ФАЛИТ ",....БЕЗ ДОТАЦИИ ОТ ДЪРЖАВАТА!ТЕЗИ ПРЕДПРИЯТИЯ ----СА САМО ЕДНА "СОЦ-ИЗГЪЗИЦА"....ЗА КРАДЕНЕ НА ПАРИ И МАТЕРИАЛИ!

29

Анонимен

преди 9 години

VLASTTA SCHTE NI ZAPALI DJOBOVETE KVA TI IKONOMIKA TE MOGAT SAMO DA KRADAT I DA PRAVQT DALAVERI S NARKOTICI PROSTITUCIQ E VSEKVI GLUPOSTI NEI DA RABOTQT

28

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ИСКАТ ДА ПРАВЯТ НЕЩО, НО НЕ ЗНАЯТ КАК! ТО СЕ ИСКА АКЪЛ ЗА ТАЯ РАБОТА! ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ ДА БЪДАТ ОБЛАГАНИ КАКТО ОСТАНАЛИТЕ РАБОТЕЩИ. КОЛКО МНОГО СРЕДСТВА ЩЕ ВЛЯЗАТ В НЗОК, НОИ. КАКЪВ ДЪРЖАВЕН АПАРАТ ИЗДЪРЖАТ ОБИКНОВЕННИТЕ РАБОТЕЩИ. САМО, ЧЕ ТЕ НЕ ИСКАТ ТОВА, ЗАЩОТО ДОСТА НАДЪЛБОКО ЩЕ ИМ БРЪКНАТ В ДЖОБА С ТИЯ ВИСОКИ ДОХОДИ.

27

Анонимен

преди 9 години

Ами ако за 4 години построи това, което разруши, окраде и продаде, може и да стане!А дано, ама надали!Икономика не се прави само магисрали, спортни зали и метро!

26

помнещ

преди 9 години

Когато въвеждаха плоския данък тръбяха,че това ще доведе до увеличаване на приходите-оказа се,че не е така.Когато въвеждаха винетките-ще се оправят пътищата-и това не стана.Затъването на д-вата е свързано с некачествени закони,мафиотизиране на бизнеса,липса на елементарна справедливост.Вторачили са се само в еврофондовете,което означава,че иначе пари в д-вата няма.Всеки гледа да прецака другия,а накрая и той е прецакан.Само мутрите не са.Бедна д-ва с най-много джипове на глава от населението.

25

rumen

преди 9 години

Евроатлантиците разрушиха заводите ,икономиката ,страната като цяло .И продьлжават поробването на народа.Докато не започнем да произвеждаме нещо и управляващите не ни защитят от евроатлантически криминални колонизатори ,винаги ще бьдем без пукната пара .

24

neni4a

преди 9 години

До тъпчо Да добавя Също икономика не се прави единствено с чакане на чужди туристи лятото А то сега какво става,треперят ,треперят лятото да дойдат чужденците,барем ги нахранят за цялата година Вече и чужденци няма ,щото курортите ни станаха помиини ями и ще има големи ревове

23

тъпчо

преди 9 години

Икономика с барчета,дискотечки и хранителни магазини не се прави!

22

Гъзара

преди 9 години

Ще запалят нови БМВта или Мерцедеси - това е сигурно...

21

до 21

преди 9 години

Ми като си учил и като си кадърен да беше поне се интересувал как е в "развитите страни",ама нали си български тарикат трябва да имаш пара за мятане на салфетки в чалга клубовете!

20

икономист

преди 9 години

Много ми е интересно другарите червени *** да се изказват за икономика. Тези тролчета през целия си живот нищо не са ръководили или сътворили , а само са лапали от държавната софра. Сега изведнъж разбират от икономика . Какво да ги коментираш -сладури простички и необразовани.

19

martony

преди 9 години

Симпатяга,"асоциалното на плоския данък" е неналичието на необлагаем праг.

18

Анонимен

преди 9 години

Каква икономика, бе? Какви 5 лева? то тука всичко вече е само на оцеляване, вие за икономика говорите.

17

симпатяга

преди 9 години

До *** Дуранкев(той бил и професор,муахаха).И какво му е асоциалното на плоския данък? Аз изкарвам в пъти над средните доходи (доста пъти),това в резултат на дълги години учене, доп.квалификация, дълги нощи и уикенди в труд, поемане на риск и т.н. И какво сега,"справедливо" е някой да ме накаже за това и да ми взема по-висок данък?!И защо това да е справедливо? Какво, на вас не ви трябват умни и способни успели хора,че искате да ни накажете?Тържество на агресивното бездарие,това е професора.

16

Огнярите

преди 9 години

О, тя тази власт вече подпали Лидия, само преди броени дни. А февруари 2013-та първо подпали Траян Маречков от Велико Търново, а после подпали и Пламен Горанов от Варна. Верно, тогава управляваше само Борисов, но в момента отборът му е допълнен от много качествени "подпалвачи" от РБ.Отговорът на въпроса е, ДА, ще продължи да подпалва. Накрая, самата тази власт ще изгори.

15

Бадемов

преди 9 години

Това правителство не! Ако изберете нови партии, с млади личности, с висше образование, които си работят по професията, обикновени работници са, не са шефове и бизнесмени, не са участвали в политиката до сега и са нови политици, не обещаващи много, а изпълняващи, мислещи за родината и са изцяло български партии, то тогава може България да е в разцвет с такива хора във властта, но не очаквайте чудеса, защото, ако ще оправят България, то ще става постепенно и със строене на заводи, а не магистрали.

14

ха,ха,...ше запали..

преди 9 години

ЧАКАШ ЛИ НА ДЪРЖАВАТА .....НАПРАВО СИ УМРЕЛ...!!!ДЪРЖАВАТА МИСЛИ САМО ЗА ПОЛИТИЦИТЕ ----НЕ ЗА ТЕБЕ !!!НЕ СИ ЛИ ГО РАЗБРАЛ , ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ??!!!

13

Анонимен

преди 9 години

Абе властта не знам какво ще запали ама хората взеха да се палят.

12

работодател

преди 9 години

Другари червени *** , опорната точка , че при Борисов се е увеличила безработицата е вярна само в часта-червените фирми на другарите фалираха , защото няма държавни поръчки. Така ще бъде и сега. Всички фирми на другарите от БСП и ДПС ще фалират , защото те се издържат само от кражби на държавни поръчки . Това вече свърши .