29

Анонимен

преди 9 години

До лекарТоку що казах същото....Ама не е виновна тя....Виновни са онези..."целият екип", направил "невероятният, никога досега не случилият се такъв кастинг!!!!!!!!!!!), воглаве с психолозите, които не са усетили дивия блясък в очите й...Ама като се замисля, може па нарочно да слагат такива клиники в шоуто, тя цялата нация си е луда , кефим се на луди, заканващи се простаци, хора , пикаещи във фикуса, хора , чупещи камерите, хора , лигавещи се с един, докато носят детето на друг....

28

Анонимен

преди 9 години

От самолет се вижда за Албена е Много Важна Персона за Брадъра. Нито се опита да я извади от равновесие, нито да й свали маската. Дали просто иска да й оплакне очите или психоложката й е хвърлила око - няма значение. Интересно е начина по който ни я пропагандират на нас.

27

Фен на Вулева

преди 9 години

Албена Вулева е изключителна личност. Възхищавам се на високия й интелект, ерудиция и сила на характера. Добре би било да има повече хора като нея, лишени от лицемерие и двуличие. А, относно Воче, Кали, Кучкова и подобни знайни и незнайни /***/ персони , завладели зрителното ни и слухово пространство през последните 25 - 40 години - изключително полезно би било за нашето духовно и психическо здраве да спрем да ги виждаме и слушаме за тях.

26

Анонимен

преди 9 години

Шоуто трябва да бъде спечелено от Албена Вулева.Колкото и да не я харесвах заради гадните и коментари,виждам,че тя е най-интелигентната и умна персона от този психодиспансер.Запази самообладание и май единствена разбра целта на играта.Останалите се изложиха жестоко,а Жени и Тачо ме отвратиха завинаги.Моя близка искаше да си даде момиченцето при тях уж да я правят манекенка.Сега се кръсти с две ръце,че не го е направила.

25

Анонимен

преди 9 години

Разбира се,че в държавата Чалгария се цени повече чалгата,простотията и невежеството, отколкото интелекта,образованието и културата.Иначе нямаше да изгонят Ели Гигова и да оставят Елена Кучкова,Жени и Тачо,не без активната помощ на самата телевизия.А за последните просто нямам думи.Толкова пошло поведение дори от тях не очаквахме.Минаха всякакви граници на простотия.И отидоха на финала.Българино,наистина ли си толкова ***?

24

Вит

преди 9 години

Този сезон бе върхът на простотията.Камелия Воче - изключително злобна и кълне;аман от мутренското поведение на семейството.Нова тв многократно позчертава, че трябва да се дават примери на подрастващите, но всъщност телевизията ги развращава, вижда се манипулацията, лъжата в рейтинга и в крайна сметка - утвърждава се чалга културата.

23

gost

преди 9 години

абе тачо да нее решил да се враща при старата си либов а бе нее наред ако се варне назад се не вращаи имах един път пододбие и на втория час видях каква глупост мислех да направя и оттогава назад не знам и не и искам имам и такива приятели но не знаят какво губят в краина сметка са само ядове от цялата история затова назад не

22

Анонимен

преди 9 години

Сега разбирам, Албена е преродената графиня Романова, която иска да отмъсти за избитото й от простолюдието (болшевиките) семейство и дворяни. Като една истинска графиня за нея чистенето, готвенето е под нивото й, както и околните. Виждайки маниерите на Воче, мечтае точно тя да "влезе като дама, но да излезе насрана". "Всеки трябва да си получи заслуженото" и през цялото време преценява кой какво заслужава.

21

лекар

преди 9 години

Камелия трябва да е в усмирителна риза с лепенка на устата и директно в психиатрията.

20

ненам

преди 9 години

Когато продуцентите докажат нагледно, че смс-ите за гласуване са действителни, тогава ще повярваме, че вота не е манипулиран. Вече няма балъци, господа тарикати- продуценти!ШМЕНТИ-КАПЕЛИ? Аре у лево!

19

Анонимен

преди 9 години

На БИГ/ВИП брадърите гледам финалите и справя следните изводи: след като едни *** невротизирани и психясали тризначки, които удивиха държавата със своята простотия; след като уникално тъпата Златка, която не знае елементарни неща станаха победители защо и сега една крадла като Вулевица да не стане победител , а може и Влади Въргала, който е вече е подобие на човек, а и както разбирам, че Ники Кънчев активно лобира .Нищо не може да ме изненада в една наистина опростачена дъжава.

18

Анонимен

преди 9 години

Най-после Истерия Воче е навън!Крайно време беше единствената жена,която има деца и единствената българка-готвачка,която е живяла в Италия да напусне къщата.Защо обаче,вярната й дружка Кали не я придружи?Сигурно всички фирми за производство на превръзки са гласували за нея,за да следи съквартирантките дали носят превръзка с крилца или не.А тримата финалисти наистина заслужават да бъдат на финал.

17

АНОНИМЕН

преди 9 години

ДО.7 СЕГА ПЪК ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ НЯКОЯ ДВОРЯНКА ИЛИ КНЯГИНЯ РОМАНОВА.А, И ***ЍКА Ѝ,КАТО СЪДЯ ПО ТОВА НА КОЛКО ГОДИНИ Е,НЯМА НИЩО ОБЩО С РУСКАТА АРИСТОКРАЦИЯ И ПО-СКОРО Е РОДЕНА В ЛЕНИНГРАД.

16

Анонимен

преди 9 години

това чучоло най после вън

15

Анонимен

преди 9 години

За Албена нямаше провокации, провокатор, фобии, "Извини се бе", вкараха майка й за опора и да обира негативите. Тя се явява агент на Брадъра.

14

Анонимен

преди 9 години

Албена Вулева е много гнусна, както и майка и. Всички там са от гнусни по гнусни, тоя владо варгала си е чист наркоман, и сигурно смарди като му гледам спластената коса. Изглежда адски нечистоплътен. И като го видя да дърпа от тоя фас все едно му е за последно ми става още по отвратителен....

13

Анонимен

преди 9 години

Не може да се отрече, че Въргала напоследък изглежда по-светъл и спретнат. Може това е начина да излезеш от депресията, за която говореха.

12

Анонимен

преди 9 години

do 12Кой по-долу съди Вулева бе? Ти наред ли си? Напротив!

11

Анонимен

преди 9 години

Колкото и да говорите против Вулева, не можете да се отрече, че тя е най-ивтелегентната! Да не би Воче да е по-добра-не, такава зла жена едвали има на света! Тази, която заедно с Кали унизи Въргалата ли е пример за подражание ? Влади да съди двете чистници !

10

Анонимен

преди 9 години

Това е игра, в която силните характери побеждават. Албена трябва да е победител, доказа го.