67

топала

преди 9 години

тоя *** още не е дошъл на власт и започна с пожарникарските си номера като че ли някой друг освен него има интерес да се затрие делот както и костин брод нахална гад смята хората за ***

66

...

преди 9 години

ne me u4udva

65

Анонимен

преди 9 години

Човешкото недоразумение Боко пак започна да се цупи, да се "възмущава", да поучава! Не ви ли омръзна този наглец? Лъжите на този *** в състояние ли са да ни убедят в моралната Му "чистота" и "чистото" Му минало? Имаме достатъчно време до Новата година да вземем тоягите, да съберем камъни и да прогоним всички ***, които ни се надсмиват, че ги търпим!

64

Анонимен

преди 9 години

BOIKO TRAI SI CE I ZA TEB IMA NESHTO SKRITO POKRITO NO ZA SEGA SHEFA NE RAZRESHAVA DA VIDI BIAL SVIAT......

63

гарабедчо

преди 9 години

Голям късмет изкарахме българите ,че този умен и почтен човек, се е родил сред нас. А това че ни управлява, си е направо благодат. Срамота е че има единици дето не го харесват и говорят за далавери , като " ало ваньо, за разни бири, далавери .....и т.н."Що не вервате бре.Лош матриал.

62

ХА-ха-ха

преди 9 години

"Този процес е приключил, край!" Това казва Б.Борисов по повод изчезването на тефтерчето. Ами то нали затова изчезна за да няма доказателства и ГЕРБ И Борисов да си останат чистички и невинни.

61

АНТИМУТРА

преди 9 години

ВЪЗМУТЕН Е, ЧЕ ВЕЩЕСТВЕНИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА СРЕЩУ НЕГО ИЗЧЕЗВАТ С ИДВАНЕТО МУ НА ВЛАСТ АМА МНОГО Е ВЪЗМУТЕН!!!ВЪЗМУТЕН Е, ЧЕ ИЗЛЪГА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ХОРА ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО, ЧЕ ЩЯЛ ДА ОЗДРАВИ ИЛИ ПРОДАДЕ КТБ А ТОЙ ДИРЕКТНО Я ФАЛИРА!!!НО НАЙ-ВЕЧЕ Е ВЪЗМУТЕН, ЧЕ ИМА ТОЛКОВА МНОГО БАЛАМИ ДА МУ СЕ ВРЪЗВАТ НА ИЗМАМИТЕ И ЛЪЖИТЕ НЕПРЕСТАННИ!

60

Анонимен

преди 9 години

Пи6ете колкото си искате и каквото си искате 4ервени ***.Нии си имаме Боико Борисов а кажете вие какво си имате Стани6ев Доган И Сидрефенди.Пълен *** сте.В никоя държава неве познават.О6те много 6те квичите като прасета болни от син език.Няма да спите сега поне 4. години.Аиде да вие честито безсънието.

59

Анонимен

преди 9 години

Сутринта по радио "Хоризонт" прекъсваха разговорите с министъра на правосъдието и със зам.министъра на строителството. Казваха си ясно какво не е на ред и предаването замлъкваше??? Милиционерски работи!

58

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

За 45 години управление на свините от фермата + едни 20 години ... да не забравяме разните Жан , Доган , Иван и т.н., обществото стана толкова лицемерно, че когато г-н Борисов казва нещо в прав текст, това звучи неуместно.

57

Анонимен

преди 9 години

Борисов пита, все едно че не знае...

56

МИРО

преди 9 години

Ми той Борисов го казва бе " Този процес е приключил, край!" какво повече искаме така ще докато има *** да гласуват за него така ще е ! Навремето един чалга певец изпя " ЗА МИЛИНО НЯМА ЗКОНИ, ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА" ето това доказва че и простият и ограничен човек е наясно как седят нещата в нашата държава.

55

вещо лице

преди 9 години

ОТ ПОГЛЕДА НА ВЕЩОТО ЛИЦЕ НА ДРУГИ ДЕЛА, КАКВО Е НАПРАВИЛ ТОЗИ БЕНЧЕВ,НАЗНАЧЕН КАТО ТАКОВА,СЛУЖИТЕЛ НА МВР,ЕТО ТУК Е БЕЛЯТА,КОЙ МУ ДАДЕ ТЕЗИ ВЕЩЕСТВЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА,НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ТОЙ ДА ГИ ЧЕТЕ СЛУЖЕБНО БЕЗ ДА ГИ РАЗНЯСА И ДА ЧЕЗНАТ,СЕГА ТРЯБВА СЪД ЗА ВСИЧКИ ПРОКУРОРИ,СЪДИИ,АДМИНИСТРАТОРИ ПИСАРУШКИ,КОИТО ВЗЕМАТ 4-РИ ЦИФРЕНИ ЗАПЛАТИ,А ЗА ВСИЧКО ПЛАЩАМЕ НИЕ,КАКТО И ВЗРИВА В ГОРНИ ЛОМ,ХОРИЦАТА КАЗВА КМЕТА БОМБАТА Е ТАМ,НО ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ РАБОТЯТ ЗА 250 ЛВ.ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

54

ЛИЦЕМЕР БОКО

преди 9 години

АМИ ТАКА, ЗА ДА МОГАТ ДА ГИ ОТКРАДНАТ ПО ТВОЯ КОМАНДА, ЗА ДА НЯМА СЛЕДА, ТИКВО ПРОСТА.

53

до 58

преди 9 години

Това тефтерче беше веществено доказателство срущу Цвенатов,а сега няма тефтерче няма доказателства/в съда ксерокопия не се признават/.както и да искате да изкарате други виновни,няма да мине.Много неща се случиха покрай тия дела на Цветанов,много хора си отидоха от тоя свят някак така случайно,жертви на "обстоятелствата"

52

Анонимен

преди 9 години

Ау-у, *** верно ли е възмутен? И особено ... изненадан?

51

Анонимен

преди 9 години

Никога сме нямали толкова нагъл, алчен, страхлив и за съжаление неграмотен премиер. Вина имат и тези излъгани гласували за него защото и 1% не мисли за тях. Чудо направи да е примиер но не за България а за да храни ненаситното его да властва! Тотално се провали при първия мандат, а имаше шанс да направи много за народа но той предпочете парите, продажната политика и демагогията. Има наивници които още вярват, че е станал добричък, мил и сефе поправил. Жалко за надеждите!

50

Анонимен

преди 9 години

батко не се кахъри толкова бе.скоро ще си почиваш като падне правителството

49

Анонимен

преди 9 години

Ами имената и съдържанието на нещастното тефтерче е отдавна снимано и всичко се знае!!! Какъв й е проблемът на съдебната система та се мотае и се бодбъзиква??? Айде не нам парчета!

48

1

преди 9 години

Мноооого удобно! Как пък не изчезна преди 5 октомври?