26

Анонимен

преди 9 години

Аз ще кандидатствам за руски паспорт...............аз пък ще кандидатствам за английски паспорт. Разликата е в това, че аз знам какво правя, а ти си *** селско дето и марсиански паспорт да вземеш ще си останеш ***, беден селянин

25

езичник

преди 9 години

това не е новина освен за робинзон крузо може би

24

Анонимен

преди 9 години

Ама това се знае и без тази статия !!Че заедно с бежанците влизат и джихадисти ! Това и европейското разузнаване го знае !!

23

??

преди 9 години

Значи в България има - ДЖИХАДИСТИ , заедно с бежанците !Същите тези млади момчета без документи , за които НАТО настояваше България да ги приема .А Кристалина ги обичаше като изстрадали !Тези същите дето имат пари да ходят на ресторанти , да се бият с ножове и чупят имуществото ! ( но не работят , и правят размирици )И какво прави българското правителство ??

22

Анонимен

преди 9 години

Тая новина е малко в стил "една жена каза". Мога да измисля десетки по-добри истории от тази. Всяването на страх е страхотно оръжие. На практика никой не може да потвърди дали това е истина или не.

21

Анонимен

преди 9 години

каналджия ? изкарва си хляба с "честен туд" 10 Хасан, от лятото досега е успял да изпрати над 10 бойци на групировката Ислямска държава в Европа.А каде останаха трите нули след 10 ?

20

Анонимен

преди 9 години

Аз ще кандидатствам за руски паспорт. Не ми трябва да живея в Евроислямския Съюз. Путин поне си пази държавата от мюслитата и не е като нас дето си продадохма националната сигурност заради една торба с ***. Благодарете за всичко това на УСА и тяхната проислямистка политика...

19

Анонимен

преди 9 години

Наскоро в прищина заловиха 40 от група от 60 човека преминала безпроблемно през България.За какво според вас са съвместните учения на ВДВ Псков в Сърбия

18

Анонимен

преди 9 години

Бойци на Ислямска държава вкарани в Европа като бежанциДобро утро!

17

,

преди 9 години

За да се отклони вниманието на хората от стремежа за Велик"Израел"имаме стремеж към "световен халифат"."Ислямска държав"трябва да предизвиква негативна асоциация свързано с"Иранска държава".Тези наемници работят срещу всички врагове или опоненти на ционисткия режим.https://youtube/watch?v=K5nigZzgf4Y

16

евро пси

преди 9 години

ВИКАЙТЕ МОСАД ИЛИ ПУТИН !!

15

-*-

преди 9 години

А когато това го казва Сидеров му казват,че е луд и ксенофоб...

14

,

преди 9 години

Тези наемници се използваха за изтриване на Либия от картата,после се прехвърлиха в Ирак и Сирия и планирани според изявленията им щедро рекламирано от световната контролирана преса,че ще отидат срещу всеки потенциален враг на ционоуахабизма.

13

Атака

преди 9 години

много ясно, че в тая *** нелагална има много ислямистки убийци

12

,

преди 9 години

Това не е нито държава,нито е ислямска,но единица от платени наемници работещи за ционоуахабизма.

11

Виктор Суворов

преди 9 години

Излиза, че Европа приема охотно арабски бежанци, знаейки, че сред тях има джихадисти, но не приема работливите, лоялни и спокойни българи. Дано тия от ислямска държава да го опукат Найджъл Фарадж или поне да му вземат страха, че може и да му светне в британския филистерски мозък коя е истинската опасност за Европа и в частност за Обединеното кралство.

10

Анонимен

преди 9 години

DA OTIDE COVEK V PAZARDGIK I DA VIDI DESETKI ,,GRAGDANI"NA KV.IZTOK ,KOITO SA S BRADI DO GARDITE,KOITO NIKOGA NIKOGO ,,NE ZAPLASHVAT",NO PRI SAMO OT ZAPLAHATA DA BADAT PROVERENI NAI-DOBRITE ADVOKATI SA GOTOVI ZA TIAHNATA ZASHTITA,NE BEZPLATNO RAZBIRA SE.I DA SE CUDI COVEK OTKADE IMAT PARI DA GIVEIAT TAKA SVOBODNO,NO TE NIKOGA NE SA RABOTILI,NIAMAT I EDIN DEN RABOTA,A MOGE BI ALAH GI HRANI SAS SVETLINATA SI.

9

Анонимен

преди 9 години

Още депесари в Пазарджик.

8

уплашен

преди 9 години

Тези могат да съсипят сезона на Морето!

7

Анонимен

преди 9 години

До 1 Каква държава?