32

шоу

преди 9 години

Очевидно е че повечето писали тук трудно излизат по-далеч от собствения си двор...какво гето в Южна България...и изтрезвителните отделения ли ви затвориха на север???Благоевград Пловдив Стара Загора Хасково Казанлък Бургас Ямбол...ако тези градове са "гето" на север е жив концлагер.

31

Анонимен

преди 9 години

Северна България се готви за територия на Евреите..

30

dronps

преди 9 години

pak ste prepisali ot wiki bg na ezika zulu i e-pravitelstvoto na bg prezidenta?! :)

29

rrrr

преди 9 години

Ами за близо 40 години не можаха една магистрала да изкарат в северна България може да си извадите извод какви са инвестиционните намерения в северна България СРАМ

28

до Циганин

преди 9 години

Само столицата не трябва да е Търново или който и да било областен град,че ще стане същото като със София.Трябва да е някое малко градче в центъра.

27

Циганин

преди 9 години

Еми Северна България да се отдели от България -щом няма за нея инвестиции със столица Търново .)

26

Тка повелява Запада

преди 9 години

Ердоган ще си има нова провинция с нова магистрала и безропотни роби. Ето, затова са тези напъни да се развива само Южна България. А, България ще се свие в границите на Северна България, каквато е била по волята на Англия, Франция, Германия и Австро-Унгария. Постигнатото от тях на Берлинския конгрес ще важи отново в пълна сила.Що се отнася до София- ами София отново, както по време на турското робство, ще е град, в който българите са малцинство.

25

lidl minimalistic

преди 9 години

Тези дето приватизираха Черно море и Варна без пари са ................ . ще приватизират и Севера .

24

Анонимен

преди 9 години

Магистрали не са нужни и са много скъпи заради скъпия вносен бензин. По-изгодно е да достроят АЕЦ Белене и да направят жп магистрали и нови влакове за БДЖ.

23

Анонимен

преди 9 години

Ами да направят финансовата децентрализация.Но никой не смее,че тогава няма кой да плаща тлъстите заплати на поне 200 хиляди столични търтея,които по цял ден си клатят краката по всевъзможни паразитни държавни структури.А и София тогава току виж паднала под милион.

22

Анонимен

преди 9 години

Ако така продължават нещата може и тук да има референдуми за независимост.Примерно на Северна България.

21

Анонимен

преди 9 години

*** анализи.В бедна държава богати райони няма.Просто едни са по-малко бедни от други.А ако така продължава това изкуствено делене на региони,резултатът ще е само един.Край на държавата и на самата София накрая.

20

Анонимен

преди 9 години

Не случайно в "южните щати" битува израза северняк, демек нищо нестава от него.

19

emil.popov.35

преди 9 години

Тя нали Южната е цъфнала и вързала, та ;))))

18

Hahaha

преди 9 години

Naistina li se vruzvate :D Koi normalen shte sravnqva po chasti nai-bednata durjava v EU. Lelelele mateialeee!

17

neni4a

преди 9 години

До *** от село Което обеснява,защо Бургаз се развива ,а кметовете на Варна я досъсипват Което потвърждава думите ми ,че Северна България ще бъдат роби ,но и в Южна България с тия араби хич не им блазя Програмата за изпростяване на матряла ,върши перфектна работа А и да ,се сетих,(нали съм роден в Плевен) как хора от плевенско село пребиха френски командоси и затуй хората от северна България не са желани,че много лошо бият

16

Мунчо от село

преди 9 години

До Анонимен Да,вярно е,че в София има много хора от провинцията,но те не са хората със замъците и хотелите по южното черноморие за които се хвърлят всички пари за инфраструктура.Вижте във Варна каква разруха е и колко пари са влезли за инфраструктура.Дъщеря ми живеве над паметника в "Бриз",където няма канализация,шосе/не говорим за асфалт/няма сметосъбиране и снегопочистване през зимата.А иначе Варна беше най-добрият град за живеене.В България всичко е измама и илюзия.

15

Хармали

преди 9 години

Ами границите хранят много един човечес с бусче на ден(3-4 ч.) си вади спокойно 100 кинта от едно преминаване към Турция орехи,захар и олио ,на обратно портокали прах за пране и доматец...

14

Доги стйле

преди 9 години

Леките жени и казината са локомотива на Южна България ,а да и менте виагра и кока с 90% амфети кво ти разбира гръка и турчина от кока и жени

13

Предлагам

преди 9 години

да си присъединим Македония. Те, понеже са бедни, а ще ги броят после към Южна България, ще се изравнят нещата.