123

Анонимен

преди 9 години

izql gi be nali sa komyneta .verno be verno samo na dravnikaaaa i s bradvata paplach .

122

Анонимен

преди 9 години

Някои финансираха протести, после "спечелиха" изборите и внезапно изчезнаха тефтерчетата...Колко чудно, колко изненадващо е всичко това, нали?

121

Българин

преди 9 години

Кой ? Кой? Кой и защо го"открадна "? Защо сега го "откраднаха". Сигурно няма нищо общо с това ,че вече ГЕРБ са управляващи ? Дали пък на това не казват ЗАДКУЛИСИЕ ?И все пак въпросът е КОЙ ,КОЙ?

120

Край

преди 9 години

Нема да се плашите - при това правителство всичко ще си дойде на мястото: Доган ще върне хонорара и ще влезе в затвора за обрачи от фирми /нали ДПС са опозиция/, Пеевски няма да си работи с Водстрой държавни поръчки а ще влиза в затвора за невярна декларация пред сметната палата и създаване на организирана престъпна група с Цветан Василив. Моника станишева ще получи 10 в Сливен ... и даже ББорисов ще се саморследва за Мишо бирата и др. подобни. Свободата братя дойде.

119

Анонимен

преди 9 години

Ами как няма да изчезнат тефтерчетата, като бяха пълна фалшификация на управляващата БСП. Нали ако бяха останали в прокуратурата щеше да се докаже че всичко е скалъпено от бившия шеф на социалистите Станишев по заповед на руската агентура у нас.

118

anonimen 5

преди 9 години

Ni6to ne me u4udva!!!Po tyahno vreme/2009-2010/god biv6 policay s izmama tegli kredit s podpraveni dokumenti ot moeto jili6te!Borbata be6e neopisuemo trudna i kogato uspyah da dokaja tova,dokazatelstvata 'iz4eznaha'parvata 4ast ot kabineta na notariusa,ostanalite-ot policiyata!REZULTATA-PRODADOHA DOMA NI,tay kato i polizaya se'izpari-do prodajbata na jili6teto ni!BOKLUCI!!!!

117

Анонимен

преди 9 години

Няма държава. Има банда бандити-вълци. Стадото рупа и се дои.

116

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ-МУТРИ И ПРЕСТЪПНИЦИ И ДОЛНОПРОБНИ НА ПРОДАЖНИЦИ...А РБ,ПАРИЧНИЯ ФОНД И ГРУПИРОВКАТА НА ГОЦЕ-АБЕ СА СЪУЧАСНИЦИ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ-ГРОБ

115

Батман

преди 9 години

Значи тефтера на Златанов, който уличава Цецо и Бойко изчезва и дясната ръка на Цецко от златните му години - Вучков ще разследва.. АХАХАХАХА Нема такава глупост

114

Анонимен

преди 9 години

Върнаха се герб и още на следващия ден виж кво стана :D Скоро и цветанов ще бъде оправдан, ай честито!

113

Анонимен

преди 9 години

Изедници

112

Атанасов

преди 9 години

ХА-ХА-ХА,някой изненадан ли е?!

111

Анонимен

преди 9 години

Ако мине номера, аман от млиционерско-андрешковски-ганьовски номера!

110

Анонимен

преди 9 години

Teфтерчето е имало крачка и е избягало само. Никой не е виновен че веществените доказателства се губят по собствена воля.

109

ИСТ

преди 9 години

Една от версиите е че тефтерчето е менте, и компроматорите са си го прибрали , за да не ги съдят за компромата. А може да са си го прибрали за по добри времена -както се казва за втора употреба.

108

Анонимен

преди 9 години

всичок е ясно - ако има заповед в затвора влиза изгубилия документите, а на този който я е разписал ( Цацаров или Сарафов) - жестоки санкци .ако няма такава в затвора влиза този който е дал докуменат, а за този гойто го е загубил - санкции.

107

Анонимен

преди 9 години

не мога да разбера защо се дава ОРИГИНАЛ за експертиза. това е подсъдно! Експертизата може да се направи и на ксерокопие, а законите забраняват изнасят на оригинали от сградата -приемник.

106

Анонимен

преди 9 години

Сега ще видите - Цацаров ще каже - това е станало без мое знание - което е невъзомжно - или той или Сарафов трябав да са подписали за да напусне този документа прокуратурата - ще кажат тефтерчето е изгубено и никой не носи отговороност и...толкоз.

105

*/*

преди 9 години

В най-скоро време очаквам да бъдат "откраднати"всички документи за КТБ, документите за офшорните компаний на Плевнелиев,документите за "геоложкият"принос на Ахмед Доган за Цанков камък,да не говорим за документите на Ц.Ц и подслушванията.Изобщо много ще се краде да знаете.

104

Мунчо от село

преди 9 години

Делото би трябвало да се състои.Записките в тефтерчето са от Златанов с неговия почерк.Оригинала е гледан от следовател,прокурор,а може би е разглеждан и от съдия.Ми,много просто.Те могат да свидетелстват,че копието съответства на оригинала.В болницата как се разпитва потърпевш от трудова злополука или ПТП,който не може да се подпише на протокола? Практиката е,той да се разпита в присъствие на свидетел или медицинско лице,след което се разписва присъстващия.Казуса е елементарен и има практика.