153

sss

преди 9 години

Kakav optimizam da pomni kak BB naglo kaza na genata koato mu kazvache che nama kakvo da ade toi i kaza da si prodade prastenite...balgarino ne iztrovai pametta si

152

1937

преди 9 години

При Царя беше най-добре, статистиката и записките го показват....Когато българинът стане безпристрастен тогава ще живее добре..

151

ази

преди 9 години

Българите не са оптимисти.Всички управляващи до сега се постараха да потушават всякакви искри на оптимизъм.25 г. - четвърт век - голям отрязък от време за един човешки живот.Погребаха вяра ,опримизъм, България !

150

не е вярно

преди 9 години

Пълни глупости! По времето на Борисов, щастливи бяха само герберите! Благодарение на финасовата им политика българския народ страдаше!

149

Shark

преди 9 години

По времето на Костов и Царя може и да сме били оптимисти, но по времето на Бойко Борисов НЕ, в никакъв случай. Няма да забравя как точно по неговото управление заплатите ни за декември бяха забавени и останахме без пари по празниците. Нещо оптимистично да виждате в това??!! Подобно нещо не се беше случвало при никое друго управление, вие ми говорите за оптимизъм при бойко, няма такова нещо, и ако мисли пак така да я кара по-добре да си сложи обувките така, че да гледат навън от МС.

148

!!!

преди 9 години

"Българите били оптимисти по времето на..."Да им видиш акъла! Ама няма как да го видиш, понеже го нямат.

147

Анонимен

преди 9 години

Izbora na prstaka Borisov pokazva kolko glqma chas otbulgarskiat narod e negraoten i nerazbirast.

146

Адонис

преди 9 години

За кои българи става въпрос ,защтото българите са от Москва до Техеран,и от китай до австриа,да не стане некоя грешка.За това най добре попитайте нашият другар Путин

145

Анонимен

преди 9 години

тази снимка какво показва? - шмайзерът, над хората. ужасно.

144

Анонимен

преди 9 години

Преход през пустинята. С много излъгани камилчета. Още 15 години и ще му се види края...

143

До Коста

преди 9 години

"И аз това се питам,другари, и след мъглата,пак мъгла ..."

142

Коста

преди 9 години

До Анонимен: А, какво ще кажеш за фашагите във великото народно събрание и след него ,та до сега ! Днес гледам по телевизията как " нашия " президент награждава хората ,които бяха в основата на ликвидацията на България след 1989 год. Но това не му пречи да се гордее с тях,защото и той е от същото котило ! Направи и служебно правителство на ГЕРБ и ако не бяха неочакваните резултати от изборите ,това правителство щеше да продължи като редовно ! Въобще ,пълна мъгла и демагогия !

141

Анонимен

преди 9 години

"България е на ръба на нов преход, новото поколение задава целите".......И къде го видяхте това ново поколение!? Ужас,задава се ново поколение на пушещи бабички,които не могат да правят бухти, с татуировки по з..ника и пиърсинг на носа... Милите внуци... /от фейса/

140

РадостинРадуков

преди 9 години

Блаженни са невежите ...но като разберат...

139

Анонимен

преди 9 години

По времето на Боце най-много се "радваха"! И с радост и оптимизъм хвърляха камъни по Мутрата и компания. Бог да прости тези, които се запалиха от безизходица! А Какво да кажем за гражданЕте, избрали пак Банкянското недоразумение да се пъчи с простотията си? Тъжна история! А подскачащите по площади и паркчета, подобни на момченцето от снимката си осребриха простотията - министЕри са вече! Да не забравяме да "благословим" и един, именуващ се професор, той най-много намаза от цирка с Университета!

138

Киро

преди 9 години

Защо авторката слага снимка, която показва едностранчиво мнение? Трябва ли да се дразнят едни хора за да се радват други? Според мен това не е професионално, а ниско ниво обслужваща журналистика.

137

mirmiga

преди 9 години

май за последно сме били оптимисти при Аспарух......иначе как щяхме да направим прехода..........в километри.Ако сега имаше достоен да ни води сигурно и този преход да сме осъществили.Във водача ли бъркаме или ние се объркахме -кой да ни каже? Ама все има нещо ,дано поне младите го открият и поправят.

136

Анонимен

преди 9 години

То щото бяхме оптимисти по времето на Борисов затова го свалихме с камъни и сопи в центъра на София.

135

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 187Сложих ти минус по грешка. Изв!Малък си бил но явно си спомняш едни прекрасни времена.Споделям напълно спомените ти.Само че имах много повече време да се наслаждавам на онова прекрасно време. Не че сега ми е зле ............ в Западна Европа.

134

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАз избягах и работех и много пари правех и малко време имах и един ден разбрах че ценното е не в парите, а в свободното време, за да правиш каквото искаш, за да бъдеш ЩАСТЛИВИ НИКОГА няма да спра да подкрепям социализма, равенството, човешкото м/у хората социализъм и демокрация е изхода приятели, другари, господа, дами Капитализма не дава щастие, дава пари и предмети, но там не е истинското щастие/поне моето не е там/капитализма изстисква в името на БВП, печалбите на богатите