15

Крум

преди 9 години

хайде да го осъждат този Василев и да приключва сагата!

14

Венелин

преди 9 години

Активите ще се разграбят по напълно законен начин - чрез обезценка. То затова и беше този зор да фалира банката. Сметката естествено ще се плати от данъкоплатците, но проблема е, да не се наложи да се плаща двойно! Защото при закононарушения на БНБ (каквито и от самолет се виждат), акционерите ще претендират за нанесени вреди и спокойно могат да осъдят държавата да им плати още 700-800 милиона. А държавата и така го е закъсала...Де факто борда няма резерв, да покрие наличните левове с евро.

13

Бай Шано

преди 9 години

Валутния борд с изкуствения курс лев-евро ни крепи, защото тия милиони дето ще се печатат за да се платят влоговете биха направили долара пет лева при свободен курс

12

Тошко

преди 9 години

Не се притеснявайте за парите. БНБ е напечатала нови новинички и скоро всички ще ставаме пак милионери!

11

АТАКИСТ

преди 9 години

само аз съм глупав

10

Янко. Курами Янко.

преди 9 години

Ами има, я! Ама вече следствените органи имат работа, не толкова финансистите.

9

Ачмонек до 9

преди 9 години

Като сте алчни дано никога да не си видите парите.Па ако ги видиш да ги дадеш за химиотерапия.Да ти се изходя в устата/

8

цензор

преди 9 години

неразбрахте ли наи накрая че става дума за пирамида контролирана от държавни органи пирамидасамо върхът на пирамида

7

али баба

преди 9 години

закъсат ли партийните кръгове за пари , и току пак гръмне някоя банка.как да си изтегля 6 те милиона носени с пот на челото сега.Язък!

6

ХХХ

преди 9 години

Ех , да бях депутат ......но най-вече депутат от ГЕРБ .....колко мечти имам за сбъдване ....щях много лесно да ги сбъдна ......ей така да бях от няколкото хора които пробиха дупката в КТБ ........да лапна 1 милиард и после да кажа пред народа "Аз откраднах 1 милиард защото мога , вие ги платете защото искам" и народа да отвърне "Ами така ще е , като сме глупави!" :) България , страната на неограничените възможности ...пожарникар - милиардер , затворник - вътрешен министър и зам. министър-предс..

5

pet

преди 9 години

Аз да си взема гарантирания депозит, пък не ми пука за държавата.Защото ни докараха до там тези циркаджии.

4

цензуриран3

преди 9 години

Следва както е по план- *** да иска милиарди заем за да покрие изфабрикуваният фалит, жалко че не сме Кипър а хабсурдистан.

3

Ачмонек

преди 9 години

Дано никога вложителите да ни си вземат парите и да ядат на Пеевски чурката.

2

Анонимен

преди 9 години

КТБ вече е разграбена и всякакви юридически хватки имат за цел да прикрият следите на крадците и факта че държавата ще покрие цялата загуба.

1

Анонимен

преди 9 години

az mislia ce vegdi rashidov kato balgarin niama da si tarsi milionite.toi znae ce gi e polucil nezakonno i s marzel i zatova ne triabva da si gi tarsi ako iska da ostane pone malko pocten.