106

Vizhte !

преди 9 години

w.w.w.David Duke

105

Анонимен

преди 9 години

Защо не публикува сайта Ви статии, в които се порицава варварското нападение на русия над суверена Украйна?

104

Анонимен

преди 9 години

Все още има и умни дипломати,макар и бивши,с много точно оценка на причините за случващото се в международен план!Проблема идва от там че САЩ,след падането на Берлинскара стена,се взеха твърде на сериозно като"победители",мислейки си че имат правото и че трябва да се месят по целия свят,без да отчитат интересите на другите, нападайки суверенни държави със бомби или организирайки преврати,"майдани"и прочие!След намесата на САЩ цари нестабилност, граждански войни,тероризъм и разруха!

103

Румбо

преди 9 години

За Запада не е проблем Студената война!При нея победата му е почти сигурна,да кажем въпрос на време.Проблема е,че с това си поведение западните лидери ще предизвикат ядрен конфликт,а там съотношението на силите е съвсем друго."Старите кучета" в политиката добре познават Русия и възможностите и когато има адекватно ръководство!Те също я мразят,но и се боят от нея(с основание) и затова предупреждават за опасността,която с лека ръка бива игнорирана от сегашните самонадеяни политици!

102

Бойко не Борисов

преди 9 години

Да бе пич, войната може да стане студена, ако Русия завърти кранчето насред зима.

101

рецепта

преди 9 години

владимир да изпрати към киев 50 000хиляди чеченски бойци

100

ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО

преди 9 години

ПО ВРЕМЕТО НА ТОЗИ ЧОВЕК ,АМЕРИКА ПРОГРЕСИРАШЕ . ОТ КАКТО ЗАСТАНАХА РАЗНИ МАЙМУНИ НАЧЕЛО И БОЛНИ ХОРА ОТ ТИПА НА МАКЕЙН --АМЕРИКА ЗАПОЧНА ДА ДЕГРАДИРА!

99

Sasho

преди 9 години

Nikoi nyama namerenie da stapva na Ruska zemya. Rusnacite ami shte si ya prodadat, kakto prodadoha Alaska )))) I kakto si proavaha avtomatite , bombite I patronite na chechencite I mudjahidinite za vodka I narkotici.!!!!

98

Анонимен

преди 9 години

Ревизиране на ситуацията със стара дата няма как да стане. Москва не вярва на сълзи. "Веднъж си ме излъгал - срам за тебе, втори път си ме излъгал - срам за мене."

97

Пастор Гаук

преди 9 години

Точно днес в деня на падането на стената се показва лицемерието на Хайрних Кизингер - ето доказателството youtu.be/GQoe-3Va2oU

96

Леле че народ

преди 9 години

Бивша голяма клечка във Вашингтон се е изказал ,че най-опасния враг на на света се намира в Белия дом

95

Joro

преди 9 години

kato lusnat lujite na Putin edva li nqkoi rusofil shte si priznae,che e bul zabluden kaput.kaPutin e super mafiot.kakvo mu se kefite tolkova be predateli.BG si e chast ot EU i NATO i rusiq skoro shte izduhne.shte vidite che shte jiveete po-dobre bez ruskoto vliqnie.

94

Асен

преди 9 години

В законопроекта е записано още Шерев да си пие лекарствата и да не занимава аудиторията с пубертетските си коментари, освен ако не е пубертер разбира се.

93

Щерев

преди 9 години

Айде русофили на опашката.Разтвори задни бузи. Екстравагантната идея включва спермата на Путин да бъде изпращана на руските по пощата на рускините по пощата. Това щяло да е силен инструмент за борба с демографската кризаВсеки гражданин на Русия от женски пол ще може да получава по пощата генетичен материал от президента Путин, да забременее от него и да има дете. Тези майки ще получават специални придобивки от държавата. Това е записано в нов законопроект, внесен в руската Дума,

92

e

преди 9 години

Evreyskiya CIONIZAM e Genocid za chovechestvoto i sataninska SMRAD !

91

До 111

преди 9 години

Само един *** вярва че в Русия има комунисти!Про-руски сепаратист

90

Аз

преди 9 години

Да живее Путин!Велик!

89

Анонимен

преди 9 години

Хич не се надявай на партизанска война. Гледа ли падането на Берлинската стена? *** бяха в шах и в гедерето и в сесесере. Да ти припомня един стар виц отпреди 10.Х.1989 - да обявим война на САЩ, за да ни превземат

88

До Царство Мангалия

преди 9 години

Нека САЩ да стъпят на руска територия. Ще се запознаят с Партизанска война , СМЕРЧ , Т-90 , Т 95 ,КА-90 , Топол-М и с 11 000 ядрени бомби.

87

e

преди 9 години

За да разберете какво се е случвало и още,влезте в :w.w.w David Duke