175

HADES

преди 9 години

БАШ ПЪК ТИ ЛИ БРУТЕ?

174

Го4о

преди 9 години

Путин достави 36 танка и 18 камиона с въоръжени войници, като "хуманитарна" помощ на сепаратистите в Донец и Луганск. От Април до сега са УБИТИ над 4,000 души. От вчера войната там е възобновена! А нашите медии ни внушават как Путин ОБОЖАВАЛ ЛЮБОВТА МЕЖДУ ХОРАТА.

173

Анонимен

преди 9 години

Като не иска6 воина за6то несе кандидатира6 за президент направи партия 6тете изберат веднага,*** стискалити ,6тете упавкат веднага.Поне си мъл4и.За6титавал Путин.

172

мда

преди 9 години

***! Хиляда пъти да умре. Всеки ден да умира, от дните, които му остават, все ще му е малко.

171

Анонимен

преди 9 години

Този *** е виновен за двете чеченски войни и това е най-малкото, за което му се полага бавна мъчителна смърт.

170

Анонимен

преди 9 години

Ти и америка ...от вас тръгна всичко ***...

169

Анонимен

преди 9 години

Na blqdovete vse drugite im vinovni.4e do 2-ta svetovna izbiha milioni svoi grajdani - pak drugite im sa vinovni .Sega I za skapanata im rubla , pak nqkoi drug im e vinoven .

168

Анонимен

преди 9 години

Въпреки, че е "*** грозно и глупаво презряно в собствената си страна" (по 200) руските медии точно и бвзпристрастно цитират казаното от него в Берлин.

167

Анонимен

преди 9 години

Що си дръпна ракетките със среден и малък обсег от Европа? На ти сега санкции! За 3 минути санкционерите ставаха на прах. Горби се изповядва - грях, грях, грях пред собствения ти народ...!

166

Анонимен

преди 9 години

До правдакви са тея "банановци" бе *** ?

165

правда

преди 9 години

Все пак в статията е спестено че Горбачов казва ЗАПАДА ДА СЕ ВСЛУША Е ДУМИТЕ НА ПУТИН. Дори шпионина на САЩ разрушил руската империя е наясно че Банановците твърде много прекалиха и това ще доведе до 3та световна война. Дори и Горбачов се плаши от такава война защото знае че няма да е като предишните....а ще бъде унищожена планетата. Путин не спира да предупреждава но Банановците са си изгубили мозъците и продължават да настъпват къде ли не по света....кеф ти Ебола, кеф ти "природни бедствия"...

164

Анонимен

преди 9 години

ха добър ден,горби,хищниците ядат месо,слънцето изгрява от изток,а доброволно здадените позиции лежат на твоята съвест.

163

h,exud

преди 9 години

грейка,знаеш ли колко като тебе плакаха в Сибир

162

Веселин

преди 9 години

до грейкаИ то ще бъда най-икономично. :)

161

епех

преди 9 години

201 е неграмотен и глупав в едно,,,,,,баси нестрасъ,,,,,,

160

deribeс

преди 9 години

Горби, ти не си ли умрял,*** грозно и глупаво презряно в собствената си страна

159

Макарон

преди 9 години

Мерзавецо горби, а ти колко милиона човешки съдби погуби с педересстройката и капитулацията пред зелените гущери?!А света е във вечна война, тя не е спирала, капиталистическата пасмина не може да съществува без война....

158

Анонимен

преди 9 години

Чисто "мерене на достойнства" на двама комплексари с линийка в тоалетната.Тежко и горко на малките възхищаващи се на това и заемащи страна,казвайки "На него му е по-голям".В това комплексарско премерване на сила и власт,целия свят губи и невинни си отиват.ПОМНЕТЕ!

157

до Русия

преди 9 години

Преди се експлоатираше детския труд(бригади и на есен от всеки ученик по 10кг шипки задължително и безплатно) за да имат братушките да плюскат евтини консерви и шипкови мармалади.

156

Русия

преди 9 години

Държава, чийто президент сам признава че икономиката им е недостатъчно развита за да ги изхрани и се налага да внасят 40% от храните си. Преди 89 ние им пращахме консерви, сега се налага бразилците и турците да го правят. Че нашите им излизат твърде скъпо.