47

Лес

преди 9 години

Еми, как при такива *** Бойко няма да е тъпкач номер Първи на РБ, БДЦ, Патологичния фонт и прочие.....

46

Излъгаха народеца

преди 9 години

Всички / РБ, ПФ, ББЦ / лъготиха НАРОДЕЦА предизборно, че са против ГЕРП и ще свалят и бесят Тиквата, та народеца им поверва и ги вкара в парламента . . . . . а сеги тия вагабонти предадоха тоя народ и се одупиха на мафиота Буда с поднесения му на тепсия вот!!!!

45

БОСТАН

преди 9 години

Още преди изборите беше ясно - ГЕРБ създаде Реформаторския блок и ББЦ, за да съберат недоволните от ГЕРБ десни, които не искат ГЕРБ, а Патриотичният фронт да събере всички националистически гласове, които също не искат ГЕРБ. И двете групировки се кълняха, че нямат нищо общо с ГЕРБ и го анатемосваха, с цел да съберат гласовете на наивниците и глупаците, и сега след изборите поднасят на тепсия тези гласове на Боко и ги изтъргуваха. Да, но на следващите избори хората няма да забравят това!Хак им е на глупаците, които гласуваха за тези два политически хамелеона! Лошото е, че *** същества гласув

44

Все Борисов

преди 9 години

Гласуваш за първанов,получаваш борисов.гласуваш за в.симеонов получавашборисов.гласуваш за бареков- пак борисов....ее къв е смисъла от целия цирк? Тъй е и за Костов, Кунавица,.....

43

ДУДУКИ

преди 9 години

\"гласуват за да го избавят от ДПС\" ..... ИЛИ ПО-ТОЧНО ДА ЗАМЕСТЯТ създателя си Д П С

42

Венелин

преди 9 години

РЗС 2. Ще свършат като Янето и то много скоро!

41

Анонимен

преди 9 години

очаквам да започне люпенето на Бюрек-Дудук-Цвъка.

40

Анонимен

преди 9 години

Бареков е пудела на Бойко.

39

Анонимен

преди 9 години

До крайЧул те Господ но старата поговорка го е казала - " Гарван на гарван око не вади."

38

Анонимен

преди 9 години

Еййй, голям натегач тоя ***.

37

край

преди 9 години

Това правителство ще вкара доган в затвора за обръчите му от фирми, и оня хонорар, Пеевски също щото е организирана престъпна група с Цветан Василев и Бойко Борисов също щото в случая с Мишо Бирата разрешаваше да се прави бира без акциз. ВЕРВАЙТЕ МИ това е правителството дето ще оправи България.

36

Анонимен

преди 9 години

Bravo (Duduk) Napravil si go v imeto na maika Balgariq! Toi i pop Krastio, pardom toi i Volen se prodade na Turcite v imeto na Balgariq, no toq estestven spomen drug pat shte go komentiram!!!

35

до 31

преди 9 години

Що пищите бе,да ви се чуди човек!?Аз не съм гласувал,и пет пари не давам кой комунист с кого се коалира,и какво се кани да излъже за кой ли път!Вие дето гласувахте и ги избрахте,вие защо пищите,м!?Нали те са ВАШИТЕ ИЗБРАННИЦИ!?

34

Анонимен

преди 9 години

Колко помия изляха срещу ГЕРБ! Казаха, че щели да гласуват против, защото не били канени на преговори, а сега - били подкрепили... Бареков, какво виждаш в огледалото сутрин и вечер?!

33

Анонимен

преди 9 години

BRAVO DUDUK-ROGBA NA PROLETARIATA OT STOLIPINOVO.MNOGO SE SAMNIAVAM,NO DALI I TOI NE E STOLIPINCANIN.AKO E TAKA RAZBIRAM GO.......

32

Анонимен

преди 9 години

Покрай политици като Бареков, Сидеров, Станишев, Местан човек може да харесва всички останали, както и да се казват.

31

Анонимен

преди 9 години

Според мен истината е, че Бюрека толкова глупости наговори преди изборите покрай Борисов, закани и лъжи, че сега се опитва да си спаси ***, да си спечели имунитет. Това, че не искал страната да е зависима от ДПС ми звучи като една голяма популистка манипулация та Бюрека е готов коалиция с дявола да направи срещу всичко, изобщо не му пука.

30

гласу

преди 9 години

Гласуваш за първанов,получаваш борисов.гласуваш за в.симеонов получавашборисов.гласуваш за бареков- пак борисов....ее къв е смисъла от целия цирк?

29

Бадемов

преди 9 години

Това е само оправдание. Така казват и от Патриотичен Фронт, че са подкрепили ГЕРБ, за да ги спасят от ДПС. Всъщност те наистина ни спасиха от ДПС, но ни докараха турската партия на Касим Дал и Корман Исмаилов и така направиха правителството на Борисов зависимо от Турция.

28

Анонимен

преди 9 години

До ИВАНИванчо, по-лекичко! Ще се разтопиш!!!!!!