86

Гери

преди 9 години

До Ангел-може ли такива тъпотии бе човеко с име на ангелСъщото може да се каже за България. Юга да мине към Турция. Друга част да праят кот искат.

85

hahahhaha

преди 9 години

А Мистралът ще го купим партийно с Румъния и Турция и пак ще си е в Черно море, но под натовски флаг.********************************************************************************И що в Черно Море бе шопе??? Най-добре е у Искаро там си му е местото на Мистралчето. А за знамената нема да спорим, ще турим и Американското ако требва. Това би требвало да е новата военна стратегия - Мистрали по Искаро да не могат руските ядрени подводници да доближат София...

84

Анонимен

преди 9 години

Оставка на Бойко!

83

Анонимен

преди 9 години

Софиянката:1. Обичайно чета ОРИГИНАЛНОТО съдържание на договорите с ОРИГИНАЛНИТЕ подписи върху тях, а не чужд преразказ на съдържанието на договорите. Така, че- не ме вълнуват руските публикации;2. Мдаа....добре, че не съм рускиня и не съм руска гражданка - ако бях, може доброзорно да ме направят майка на путлеристко отроче:DТипична демонстрация на *** двойни стадарти. Някой беше казал, не помня кой и по какъв повод, че съдът е сърцето на бг мафията.

82

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 109 - Мдаа....добре, че не съм рускиня и не съм руска гражданка - ако бях, може доброзорно да ме направят майка на путлеристко отроче:D

81

Щерев

преди 9 години

Трябваше украинците да задържат една дузина атомни бомби ....да видим руските терористи ще смеят ли да припарят.При първия опит да се пуска немедлено една с цел Красний плошад и другите за повторение.А може и за имат закътани..ха..ха..знаели човек.

80

Анонимен

преди 9 години

Суть моего предложения проста, заявляет председатель парламентской комиссии по делам женщин, детей и семьи, доктор юридических наук Елена Борисовна Мизулина, каждая гражданка России сможет получить по почте генетический материал президента РФ, забеременеть от него и родить ребенка. Такие матери будут получать специальное пособие от государства.

79

ooo1

преди 9 години

тука коментарите не могат да се използват за политически цели,религиозна омраза и всички цели които могат да спрат свободата на словото вие ни питате какво мислим ние ви казваме

78

Шоп

преди 9 години

Французите ще пратят на *** не Мистрали, а специален френски готвач, който да му приготви криви макарони, през които поне да им се любува отдалече. А Мистралът ще го купим партийно с Румъния и Турция и пак ще си е в Черно море, но под натовски флаг.

77

e

преди 9 години

Джон Бренан-поредното еврейско ИЗПРАЖНЕНИЕ в ЦРУ.САЩ ще си плати цената на ционистичния "данък"

76

Анонимен

преди 9 години

Фарисейщината на Белия дом изцяло лъсна. Защо САЩ не зачете суверенитета а разруши на пух и прах Югославия - благоденстващата държава на Балканския полуостров. Защото им трябваха малки, немощни държавици, светкавично катастрофално обеднени, една част - незаконни по международното право, които да манипулира срещу Русия. Отделно - предизвиканите нечовешки междуособици и смърт. Силна държава не беше в сметките им, можеше да стане обединяващо звено, и тогава - влиянието на САЩ е нула! Новият ред!

75

Анонимен

преди 9 години

До АнонименС евтина рубла ще увеличи количеството пари вътре в страната(там се палащ в рубли), с което ще стимулира собственото производство и ще удари вноса.----------------Да разбирам, че печатат пари? Това, за което най-много обичате да обвинявате САЩ?

74

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 100 - Обичайно чета ОРИГИНАЛНОТО съдържание на договорите с ОРИГИНАЛНИТЕ подписи върху тях, а не чужд преразказ на съдържанието на договорите. Така, че- не ме вълнуват руските публикации по случая.

73

Анонимен

преди 9 години

99, онзи ден хвърлиха поредната партенка, че са платили на "Газпром" $ 1.45 млрд, но руснаците и днес не са получили нищо.

72

Анонимен

преди 9 години

Историята с договорите за френските мистрали е стара и доста скандална. Прочети тук, за да се информираш - sasha-bogdanov.livejournal/2369565.html

71

Анонимен

преди 9 години

98 много си прав, и сметките не си плащат

70

ahahah

преди 9 години

До Анонимен 84 А много ми е интересно,тази година ,Украйна кои договори по-точно спази???????????? От 22 февруари,Женевското споразумение ,Минското споразумение????????????????????? Нито 1 от трите ,Украйна не е спазила Тази държава си показва,че е чиста проба ,ку*ва ,на която не може да се вярва нито дума Така че ,каквото и да твърди Киев ,аз не му вярвам нито думичка,ама нито Цели 3 международни споразумения наруши Тая държава(Украйна) я смятам за Finito

69

софиянец

преди 9 години

До 96- Нали рф нямало нужда да си спазва търговските договори- тогава защо оспорва в международен арбитраж прилагането на 3тият енергиен пакет на ес като правен режим за южен поток и твърди в жалбата си, че той бил "дискриминационен", а? ;) Как така- хем на руснаците не им пука за договори, "хартийки" и т.н., хем пък изведнъж разбират правното значение на тези "хартийки" и чрез правни процедури атакуват 3тия енергиен пакет? :D

68

До софиянец

преди 9 години

Нещо да кажеш за доверието по повод договорите за френските мистрали ?Много коректни тия французи.

67

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 93- :D И КЪДЕ да го пием това кафе- в София в момента е 13:09 ч. на обяд, а при Вас е 6:00 ч. сутринта:) Явно не сме в една и съща часова зона:)