4

Кузмов

преди 9 години

Добро утро Виетнаммм ! С това ще запомня този самотен и тъжен комик който успяваше да развесели обикновените войници и да ги откъсне за малко от реалността на войната . Такива Мъже няма как да не почиват в Мир .

3

Реалист

преди 9 години

Очите на Робин, така както на всички велики комици, са изпълнени с тъга! Няма смях в очите му, но успяваше да трогне и да разсмее нас! Всеки има своите добри и лоши моменти, с които се бори! Явно при него лошите моменти са взели връх!Да почива в мир!

2

ЦК на либерастите

преди 9 години

Не е случайно ,че американците са първи по злоупотреба с медикаменти.Бизнеса е толкова голям ,че дават милиарди за ненужни лекарства но докторите няма как да си заработят бонусите без да изписват рецепти и да плашат хората колко е опасна всяка неизлечима болест!

1

АТАКИСТ

преди 9 години

Когато през 1997-*** Мат Деймън в Ролята на Уил Хънтинг(безхаберният гений) "разказа" играта на Робин гледайки една картина с лодка и самотен лодкар в нея нарисувана от самия Уилямс (в ролята психотерапевт) във филма и Робин се напи тогава същата вечер мислейки над думите на Мат Деймън за починалата му жена и самият себе си....тогава си казах, че тоя човек е влязал много дълбоко в ролята и има нещо самотно в душата му. Оскар получи заради тази роля Уилямс! А трябваше и на Деймън да дадат!Големи